sterilet - pro si contra
Raspunsuri - Pagina 2
tab spune:
Buna, fetelor eu sunt noua printre voi si va pot da si eu un raspuns despre sterilet, il am mopntat doar de 3 zile am avut cateva dureri de burta care eu zic ca sunt normale si putine sangerari, cat despre montare am fost anesteziata de catre medicul meu, am simtit un pic o usturime. Steriletul care mii la montat este american pe baza de cupru.eu va doresc sa aveti curaj pt ca nu este chiar asa cum n-il imaginam fiecare dintre noi va urez succes si mult curaj
.
catrinik spune:
quote:
Originally posted by cori
probabil ca nu imi va pune nimeni sterilet inainte de 6 saptamani nu? pana elimin tot ce am de eliminat dupa nastere...
Doctorita la care merg eu mi-a spus ca se poate monta dupa 4 luni de la nastere.
madau spune:
Eu am de 1 an deja sterilet Mirena si ma simt super cu el, menstruatia e foarte redusa, dureri nu mai am la ciclu, e perfect asa. Vreau insa sa-l scot ptr ca planuim bb2
. Chiar...de pus n-a durut asta e clar, dar la scos cum e?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Roxana Claudia spune:
Mi-am montat sterilet cu eliberare de Cu la 3 luni dupa nastere (anul trecut). Am uter retrovers dar nu a fost nicio problema de montaj, nici dureri (decat putin dupa) si niciun efect advers.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006) va doresc un Paste Fericit 
tab spune:
Hello,
fetelor nu stiu ce sa zic si daca sunt normale durerile pe care le am ;am ca niste crampe si ma doare si ovarul drept foarte tare,
pe voi cat va-u tinut durerile astea?
eu sunt dupa a 4 tra zi dupa montare
va pup si multumesc pt raspunsurii
anky spune:
Eu am avut sterilet Mirena si dupa trei luni l-am scos,singeram cite doua saptamini,ma durea capul si aveam retentie hidrica,mai bine merg pe metoda naturala Persona,nu imi priesc deloc hormonii sintetici.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
Delia spune:
Off topic: si eu am uter retrovers si doi copii, nu are importanta, difera doar pozitia lui in corp.Doctorul meu ginecolog mi-a sugerat chiar ca este cea mai bune metoda la mine dupa doi copii si am inceput sondarea terenului pe la ginecologi: de care , cum?
Toti mi-au recomandat Mirena insa au strambat putin din nas in sensul ca daca nu tin neaparat sa nu-mi pun si ulterior am schimbat sondajul: am intrebat ginecoloagele daca au, daca si-au pus, rezultat: niciuna din cele intrebate de mine
asa ca am renuntat la idee.
Pupici si nastere usoara!
Guguluff spune:
Sunt contra sterilet mai ales datorita faptului ca este o posibilitate mare sa provoace avort timpuriu. Dar este o alegere personala si n-as folosi sterilet desi inca mai caut o metoda sigura si fara efecte adverse.
Off topic: Anky, poti sa-mi dai mai multe detalii despre Persona? Eu am gasit ca se folosesc teste de ovulatie dar in Romania sunt scumpe si cica nici n-ar fi sigure. Poate ai un link, ceva. Merci.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
anky spune:
quote:
Originally posted by Guguluff
Sunt contra sterilet mai ales datorita faptului ca este o posibilitate mare sa provoace avort timpuriu. Dar este o alegere personala si n-as folosi sterilet desi inca mai caut o metoda sigura si fara efecte adverse.
Off topic: Anky, poti sa-mi dai mai multe detalii despre Persona? Eu am gasit ca se folosesc teste de ovulatie dar in Romania sunt scumpe si cica nici n-ar fi sigure. Poate ai un link, ceva. Merci.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
Uite aici,pentru mine e solutia ideala
http://www.persona.info/uk/
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
madairina spune:
Eu am sterilet de 3 ani si vreau sa zic ca este OK. La inceput intradevar am avut un ciclu mai abundent dar cu timpul s-a reglat. Nu ma deranjeaza absolut deloc (nici pe sotul meu). Cei drept ca m-am cam ingrasat in timpul asta
dar nu sa garantez ca asta a fost cauza.