sterilet - pro si contra
Raspunsuri - Pagina 3
anky spune:
quote:
Originally posted by madairina
Eu am sterilet de 3 ani si vreau sa zic ca este OK. La inceput intradevar am avut un ciclu mai abundent dar cu timpul s-a reglat. Nu ma deranjeaza absolut deloc (nici pe sotul meu). Cei drept ca m-am cam ingrasat in timpul astadar nu sa garantez ca asta a fost cauza.
Eu zic ca din cauza hormonilor din sterilet te-ai ingrasat,si eu am patit la fel in trei luni,de asta am zis,afara cu el.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
Gabbriela spune:
eu a sterilet mirena de aproape 5 ani si sunt perfecta cu el, am avut sangerari dereglate in primele 2 luni, dupaia ciclu putin.... si dupa 9 luni de la montare nu mai am deloc ... corpul la acceptat ff bine, a fost instalat la 5 saptamani dupa cezariana si vreau sa specific ca nu m-am ingrasat de la el deloc. Il recomand la cine se fereste de steriletul de cupru... Mirena e tot in silicon si are si hormoni.
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
numeioana spune:
Cumnata mea are dureri la contact. Are sterilet Cooper T. De ce oare? Ea crede c-o sa i-l scoata cand se duce la control... Sau sunt normale durerile la o luna de la montare?!
Ioana
http://t2.lilypie.com/kHjWp3.png - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Gabbriela spune:
nu sunt normale durerile la contact.. trebuie mers la control.. poate nu e bine montat
quote:
Originally posted by numeioana
Cumnata mea are dureri la contact. Are sterilet Cooper T. De ce oare? Ea crede c-o sa i-l scoata cand se duce la control... Sau sunt normale durerile la o luna de la montare?!
Ioana
http://t2.lilypie.com/kHjWp3.png - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
tab spune:
Fetelor am si eu o intrebare pentru voi vaoua va intarziat menstruatia din cauza steriletului ? eu am 3 saptamani si jumatate si nu stiu de ce nu mi-a venit menstruatia
.

dar nu sa garantez ca asta a fost cauza.