Scandinavii stiu DC ... (74)
Raspunsuri - Pagina 5
vikinga spune:
Haha narancea cred ca vrei sa fii dj la una din petrecerile noastre:))) iti dai seama vreo 400de femei si unul singur barbat in toate cele, in mod sigur ai pune numa' shakira non stop, moamaaaa 400 de shakire mai toate blonde si de diferite virste:))))Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Rayuela spune:
neatzaaa!
itsmiutz,tinem pumnii mami,rupe-i ,sa fii cea mai desteapta!!!
cu narancea nu vorbesc ca m-a facut tupeista,aaa,nu stiu cui sa te parasc sa puna biciu pe tine,cre'ca lu itsmiutz te zic!Na!
Marutza,ne e dor de voi!Si de nazdravaniile Mariei sale Tudor!
viki,pai la asa o petrecere si io as veni!chiar am fost anu trecut la Germany,consortul meu are prieteni vechi ,din copilarie,locuiesc pe linga Frankfurt!Revelionul 2004 l-am petrecut la Germanika,eram gravida.,a fost tare frumu,am fost in Köln,in Frankfurt si in Bonn,veri nais!
Gata cupii,am trebshoare,va pupez!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
itsme spune:
dragilor, multumesc de pumnii stransi, marti am examenul (marti, 6 septembrie, that is...) Mai am 3 zile, si mai mult nu pot sa va zic ca-s paralizata de frica si nu pot sa dau din mine decat formule si definitii la ora asta. O sa fie 4 ore, so 200 de probleme, cam una pe minut! Dumnezeu si sfintul Petru sa ma ajute....V-am pupat, revin cand ies din incurcatura asta in care SINGURA m-am bagat!
ooof, sa scap odata ca nu mai pot!
narancea spune:
uitasem textul hahahaha si ce era mai important sticla
itsme ..... ai grija, mare grija .....
viki..... nu va mai comparatzi voi cu shakira, otzi fi blonde dar nu cintatzi hahahahaha nema glas, numa dansu ..... dar de venit as venii ......... ai numaru lu blonda aia din dreapta ta din poza ?
Idora spune:
Va salut pe toti!!
Am citit din urma dar mai pe sarite asa ca din ce am tinut minte:
Lilanda, felicitari si succes la scoala aia de moda si pune o poza cu profu' ala fain!!
Itsme- bafta la examen
Doruletz- felicitari si sarcina usoara
Liris - felicitari pentru alegere
Mihaela, Mara, Pegasis - multe salutari acolo-n Romania!!
Arboria- integrare cat mai usoara acolo la americani
Adela- mi-e dor de tine!!De multe ori ma gandeam ca ce fain ar fi sa fim vecine
Narancea-la fel cum il stiu si mare calator prin alte tari!!
Alba-nu stiu ce-a mai facut
Vikinga -arati super!!
Ocebine-ma bucur ca-ti place la noi la scandinavi!!
Lena, Claudelu, va salut si pe voi!!
Japonico (nu-mi vine numele tau acum in minte), concediu placut in Romania!!
Nu stiu ce sa scriu acum, n-am prea multa inspiratie la ora asta.Poze n-am din Romania, ca n-am avut aparat dar am din Suedia din parcul Lieseberg si o sa le pun mai tarziu!!
P.S. -nu pot sa pun semnele alea (smiles), cred ca am virusi in calculator si trebe sa scap de ei cat mai repede, ca ma enerveaza!
vikinga spune:
Istme mult mult succes! O sa fie greu dar sunt sigura ca o sa te descurci!Rayu pai cine stie poate mai ajungeti prin De, eu-s departe de frankfurt care e in sud, eu-s taman in cel mai nord punct, insula se vede mai mult in dreptul danemarcei, uite aici harta si zi si tu daca nu-s la o visla de scandinavia http://encarta.msn.com/map_701516884/Sylt.htmlNarancea nu-i frumos ca ai facut-o pe mama rayu tupesita, hai cere-ti scuze aici, pai cum asa strici we fetei Si nu ne dam mai toate shakire, ce-ti veni cu asa idee, doar e scoala de dans nu de imitatii de vedete, era o figura de stil ce am zis eu acolo cu 400 shakire dansind, gluma, n-au fetele stresul asta, pen' ca ne credem si mai si Si blonda din dreapta..tz tz tz..e copilitza mai, toate-s sub 19 ani acolo, numai eu si 2 amice suntem mai peste 25 asha. Las' ca pun eu poza cu grupa mare, cu femeie de peste 40 de aniArborici cum te simti pe pamint american, gata v-ati intrat in mina? E totul ok? Va place? Doamne suntem toti shocati de ce se intimpla in zonele afectate de katrina, mai ales NO...dezatru..! Sa speram ca de acum incolo va fi o mai buna organizare, saracii oameni ce tragedie trec!Mai fetelor am fost azi la sauna, iar, dar de data asta am facut botezul vikingilor ca sa zic asa. Nush ce avint m-a apucat asa deodata azi si am lasat deoparte saunele din interior si am mers la alea de afara, e una chiar se numeste wiking sauna, rustical facuta, foarte chic, cu foc de lemne, si cind iesi ai acolo gheta sa pui sa freci popoul sa se mai potolesaca celulita ceva, si apoi am sarit si in bazinul cu apa rece ca gheata! Astea toate facute in aer liber, pe la 8 si ceva seara, cind sa zic erau asa vreo 14 grade, unde mai pui ca eram si la citiva m de mare, vuiau acolo valurile;)) mama ce curajoasa am fost azi! Acum sa vad cum se termina povestea asta, ori sunt calita ori ma napadeste reumatismulO seara placuta si o duminica linistita!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
mihaela_s spune:
Am intrat sa-mi motivez viitoarele absente...iar n-am comp...s-a bulit si asta ultimul...va tzuc!
Mihaela si fetele mele
poze noi cu Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
Rayuela spune:
neatza scandinavi lenesi!!
ce program aveti azi?La noi e o vreme superba,soare si cald,cre'ca ies afar sa-mi incalzesc oasele batrine!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou