Scandinavii stiu DC ... (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hai ma narancik, lasa-te de Marin, ca sa bem si noi...si ce daca?

Hai sa traiti Marii si Marioare

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

iar e santa maria ? aia mica ? ok hai sa bem !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Mihaela, ai ghicit ca-i vorba de Romania

Mergi la inceput

Apropo, narancea, nu te cheama cumva Marian, ca parca asa tin minte!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

haiiiiiiiiiiiiiii marinel ? me ? niet...... atunci poate tzi-am bagat o strimba hahahahahahaha ce nu face omu la greu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

carmen, mersic de link. mi-a facut placere sa recitesc poeziile lu conu' narancea. " pentru ca, chiar daca" e o bijuterie. eu o sa vin la bucuresti la expozitie, in sfarsit. nu stiu inca exact cand (weekendu' urmator sau celalalt). sper sa ne putem intalni, poate meregm impreuna la expo, daca n-ai fost deja.

la multi ani mariilor, daca avem.

pupici grasunei tuturor.

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ola poienari! Ehei cu soacra in vizita pe aici la cit vorbeste de mult, invata si ciinele spanish, chiar am sa o intreb cum se zice la poienari sau ceva pe aproape, mai v-am zis de soacra mea cea spanish care pe vremea cind nu stiam germana si conversam pe enlgleza cu sotzu', ea curioasa foc sa stie ce vorbim mi-a zis odata exasperata cum ca ea stie si spaniola si italiana invatata de la sotz si germana ca a trait aici o viataz si nu' sh ce dialect elvetian de pe vremea cind a fost p'acolo la internat si ca pin la urma o sa invete si romaneste de la prostituatele romance ce tot nu o lasa sa doarma noapteaca are apt in centrul valenciei. naah cica.. daca tot sunt asa greoaie de cap si nu vb odata germana! Mai m-a bagat atunci in boale:) Plus ca a sunat odata din spania si dupe ce vb cu sotzul cica ma vrea si pe mine la tel, cind colo ea ma intreaba asa "nevinovat" cum se scrie pe romaneste "nu ne pradati, avem si noi in familie romani" sau cam asa ceva, ca satul in care avea cealalta nora casa de vacanta era pradat sistematic de o banda de romani si se gindise sa puna pe gard un afish ceva:)). ehei cite s-au spart in capul meu, da si ea o bandita si jumate! Si cel mai rau de mine ca intelegeam spaniola super bine si nu reuseam sa vb mai mult de cuvinte!! Va dati seamam ce le mai zicea ea la o nora muta care numa se inverzea la fatza, ehei a avut ceva fun pe spatele meu:)) Acum e cam bonlava cred ca nu-i prieste vremea aici, in sfirsit femeie adevarat spanishDaaaa in seara asta avem grill la noi, am facut pasta de mici sa vedem daca nemtzii invitati azi or sa fie impresionati. Pup sa fiti cumintzi! Mai ales naranceaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

bon jour tulemonds!

oh, vikinga, dar narancea e cuminte ca un panselutz! Cum poti sa te ingrijorezi in privintza dumnealui? Si nici nu-l cheama Marinica, il cheama Abdullah (precizarea asta e pentru Idora, ca parca ea a intrebat). El e Abdullah care are treaba cu camilele, sa nu uitati, asa ca va rog sa va abtineti sa-l felicitati asa, fara rost, de totii sfintii care va apuca...de sf. Abdullah trebe el felicitat!

mara, tie iti sta bine cu orice culoare de par, iar Tudor e absolut adorabil!

mihaela, pupici tie si familiei, bafta la gasit casa buna si frumoasa si success cu computadorul (sa nu ti se mai strice care va sa zica)

ah, dorulets, chiar ca esti o gravidutza frumoasa, asta e un raspuns la ceva care s-a zis acu' vreo 2 saptamani, cand eram eu in chinurile examenului Anyway, bucura-te de vacantza si burtica, asa mare cum e ea, ca dupa ce scapi de burtica o sa te apuce o insomnieeee.... si daca tot suntem la grupa de gravidutze, pupici si lui liris Don't drink and drive !!!

lilanda, me bucur ca ti-a placut tarta cu smochine, o sa-i spun la dl itzme ca retele lui au ajuns pana la Danimarka...bafta la scoala si biciclit, si daca ai profesor fromos arata-ne si noua, rogu-te o poza, ca stii ca eu am lipici la profesori si antropologisti speaking of, oare v-am zis ca mi-au venit rezultatele de la analiza genetica? daca am zis deja nu vreau sa ma repet, daca n-am zis, spuneti sa va povestesc ca e de-a dreptul uimitor ce mi-a iesit!

arboriko, da' ce frumoasa esti si tu! Si copila si catelul, iar Kevin! oh, Kevin e demential!!! I want a Kevin in my life! Pupici, mai spune-ne de pe la tine de pe acolo!

Rayou! Tie milioane de pupici asa, fara nici un motiv! Boubou chiar ca e expresiva si cred ca vi se rupe sufletul cand ii vedeti ochisorii tristi! Bucura-te ca inca te vrea, ca peste vreo 15-16 ani, gata, s-a terminat! Nu te mai lasa DELOC sa-i mai mamosesti copii astia!!! Mie copila mea mi-a zis azi dimineatza (dupa ce i-am zis si eu, ca omul, ceva dragastos): "mama, tu si cand o sa am 35 de ani tot ca pe un copil o sa ma tratezi? Parca vad ca o sa ma suni si o sa ma intrebi: "pisoi, ai facut azi cachitza? Da? Si te-ai sters bine la funduletz? Asa din fatza inspre spate? A???...Bine mami!" Acuma exagereaza ea ca eu nu o intreb in fiecare zi daca a facut cachitza, dar iti spun asa ca sa stii ce te asteapta

Pegasis si extremika, distractie placuta la elvetieni! Spuneti-le sa-si bage mintzile in cap si sa tina si ei magazinele alea deschise mai tarziu, ce mamaliga lor! Ce, se cred in Elvetzia???

adela, pupici si dezocupateaza-te!

cu albitza am vorbit prin viu grai, asa ca nu mai transmit aici nimic pentru moment

Irimell s-a dat cu brazilienii, asa ca nici pe ea n-o mai deranjam deocamdata.....siiii, cam atat! (sper ca n-am uitat pe nimeni, si daca am uitat imi fac mea culpa cu piciorul!)

Mergi la inceput

narancea parcea, am fost sigura ca esti un mare trombonist

Ai dreptate Itsme,cred ca narancea-i un Abdulah Hussein, nepot de-a lui Saddam, ascuns sub umbra altui nume,se da roman, dar am impresia ca-i un mic teroristSau unu' mare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

bona sera a tutti

deci io, aici in america, ma simt in elementul meu (si anume apa ). atat ca zboara timpul de numa'!
am gasit si scoala pentru cupila, doar trei strazi mai la vale. Acum mai trebuie sa dea un test de english as a second language, ca sa vedem in ce clasa intra.

ma gandesc sa fac si io un curs minuscul de engleza, ca americanii le vorbesc rapid si unele expresii imi scapa.

cat despre nunta, a fost asa cum imi place mie, fara galagie mare, desi au fost putin peste 120 de invitati.

iar kevin e domnul barman de la "villa", un tip supersimpatic si meserias. ceea ce n-am fotografiat eu, ca ramasesem cu gura cascata, a fost jongleria cu sticle in flacari.
apoi a turnat alcool pe bar si i-a dat foc, ce mai... priceput omul

fiica-mea face baie zilnic in piscina, cica sa-i ajunga pana vara viitoare.

Vikingutzo, aseara am avut si noi mici la gratar. e un ardelean aici, un nene tare priceput, care prepara pasta. dar sa va mai spun si despre palinca facuta de el?
are o gospodarie tzapana nenea asta, imi aduce aminte de cea a bunicilor brasoveni. desi este aici de mai bine de 10 ani, vorbeste engleza cu accent ardelenesc, de imi vine sa-l pup, nu alta!

rayu, uofff, stiu ce greu e cu socializarea la astia mici.
si, asa cum zice si itsme, tre sa ne bucuram acum ca ne mai lasa sa-i pupam si sa-i giugiulim.
mai vin io

Mergi la inceput