Scandinavii stiu DC ... (74)
Raspunsuri - Pagina 12
narancea spune:
aaahhhhh vai fetelor hai sa lesinam ! toate la gramada ! ne e rauuuuuuuu........ oliveru nostru ! la bocoresti ! cu blondi aia in bratze ! si acolo trebuia sa fie mama rayu .......... ah , vai si valeleu .........
my god ! brasoveneeeeeee !!!!!!!!! vezi ca fuge ! inchide-o in debara pina se potoleste hahahahahaha
dupa gratii mama cu tine !
narancea spune:
Oliver hai sa traiesti
Bun venit in Bucuresti
Vezi ca ale noastre-s niste hoatze
Da-le dracului, nu le lua in bratze !
Daca vrei ceva de calitate
Mama Rayu e o bunatate !!!
Traiasca familia ta
Numa scapa-ne de ea !
arboria spune:
mami Rayu, poate ajungi pana in noiembrie in Bucuresti, sa il mai vezi
cat despre povesti, nush ce sa zic, inca n-am
narancea, si io "te iubesc, chiar daca..."
lilanda spune:
Bonsoir :-))
Incep s-o inteleg pe Adeluci ca nu mai are timp Io dupa o saptamina de hamaleala cu scoala la zi, cu scoala la seral, cu bicicleala cam 9 -10 km pe zi...is friiiiiiiiiinta. Si mai vroiam sa iau si neste lectii de pilates... Ce mai, gata cu anduranta!!! Nu mai tine..
Rayu, de fapt de iubitu' Martinez vroiam sa-ti povestesc ieri, ca-i in Romania, dah deh...neuronu' sta pe loc
albico, concediu placut...cit despre Munchen, stiu io??? Am o bucata de vacanta la inceputul lui octombrie (inca nu stiu care saptamina) si planuim sa petrecem atunci un weekend intr-o capitala, oras mare, ceva, undeva....da' inca planuim :-)))
annie...hehehe...si pe mine m-a mmm marcat programul short de shopping prin statele europene...si inca mai sufar pe chestia asta :-((
Acu' e vremea sa ma retrag, ve pup zgomotos si..nuapte buna!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
itsme spune:
dragilor, eu azi am inceput munca dupa un repaus de 2 saptamani in care mi-am consumat vacantza proprie si personala invatzand !!! Anyway, azi am fost tot intr-o vrie, de parca as lucra la pompieri! Ca urmare sunt mai lashanata azi decat eram ieri, daca se poate crede asa ceva. Dar nu am venit aici sa ma plang, asa ca...multumesc tuturor pentru urale si felicitari (nu am timp sa va iau pe toti la rand nominal, desi am cate ceva de zis fiecaruia...deocamdata va dau un pupic la gramada cu promisiunea ca revin de indata ce am timp/puteri! O mica mentiune pentru subiectul cu bunicii, o delectare! Am si eu povesti cu bunicul meu din partea mamei, doar sa-mi fac timp sa vi le spun (poate la week-end).
Ieri, dupa examen, m-am dus cu copila la universitate sa-si cumpere carti ca azi incepu scoala (pe mine m-a luat doar pt 'dreptul de semnatura', deoarece cartea ei de credit a fost maxed-out during the summer ). Dand eu acolo de minunatiile de carti si manuale studentesti (de genul "antropologia turismului!" , mi-au ramas ochii si sufletelul la unu' de stiinte politice de anul 3 (manual!), intitulat "the raise and fall of communism in Eastern Europe", pe care l-am rasfoit in timp ce asteptam pe domnitza sa-si caute ce-i trebuie. Mi s-a parut asa de interesant si captivant incat mi l-am cumparat! Copila mi-a privit lung si dintr-o dunga si mi-a zis pe un ton foarte serios: "mama, tu ai noroc ca esti deja maritata, ca altfel nu te mai lua nimeni ca esti asa un 'geek' (geek = soarece de biblioteca).
V-am pupat, revin eu cand am un pic de timp....
doruletz spune:
bonsoir lume
Rayu, pai ce cauta bre Martinez in Romania, nu a aflat ca tu ai plecat deja? aaa, urat din partea lui.
Lilanda, 10 km de bicicleta/zi?! oau, bravo, stiu cum e ca si io mai faceam asta cand eram 'normala' da'nu in fiecare zi ca nu ma tineau picerele. La vara poate participi la turu Frantei, il bati pe Armstrong!
Annie, si io am patit exact la fel cand am venit prima oara in Fr. N-am reusit sa vad orasul in care locuiam la lumina zilei decat dupa vreo 5 zile, cand a venit weekendu'. Si atunci m-am ratacit ca n-am mai recunoscut strazile, io le vedeam decat noaptea (era iarna si se intuneca devreme). Si aici inchid magazinele devreme, totusi mai sunt supermarketuri mici de cartier care inchid la 19h sau chiar la 20h, trebe sa fie si p'acolo sau sunt suishii mai cu mot?
Mihaela, asa e cu concediu' aci, sunt doar 10 saptamani dupa nastere, dupa aia... gata, la socializat cu cupilu! din cate am inteles aci a fost invers, adica atunci cand au micsorat concediul de maternitate a crescut brusc si natalitatea (Franta are una din cele mai mari 'scoruri' din Europa, vreo 1.9 copii/femeie). Ca cica femeile d'aia nu mai faceau copii ca nu voiau sa intrerupa prea mult serviciile lor respective! Si aci e criza de locuri la crese da' pana la urma se descurca lumea. Azi fuseram la un interviu la o cresa 'familiala', adica una unde cupilu nu sta cu alti 15 la un loc ci ii imparte cate 2-3 la neshte 'asistente maternale' acasa. oricum, ramane cum am stabilit, ne zisa ca nu sunt locuri da' "va anuntam noi daca se iveste vreunu", hehe
vere narancea, pai tu esti poet adevarat bre, ce cauti tu in laborator si pe la camiloi?!
Idora spune:
Olivier Martinez din pacate e cam busy!! S-a logodit cu Kylie Minogue luna trecute dupa cate tin eu minte, dupa o relatie de vreo 2 ani si se pare ca se vor casatori anul asta, cred!!Eu l-am vazut in filmul Unfaithful-fain gagiu
Lilanda ai dreptate, ca o sa plec din nou acasa!! Probabil peste vreo luna si o sa stau vreo 4
Pegasis spune:
Doresc sa-mi exprim admiratia sincera pt www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56969" target="_blank">talentul poetului nostru
Io n-am reusit in viata mea sa scriu 2 versuri, ca deh... io mai mult cu cifrele...
Habar n-am daca si ce-am mai scris in ultimele zile , asa ca felicit pe toata lumea, urez vacanta placuta tuturor aflati in ea si va pupez in mod ordonat si la gramada.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
narancea spune:
aaaaaaaaaa pegasus mama lor de cifre, eu cu ce crezi ma ma omor toata ziua , aaaaaaaaaa ???????? nu mai face referiri la poezii ca fetele de pe scandinavi le-au citit de mult in premiera pe alt forum, vino cu chestii noi la ele hahahahaha
neazta dolofanele !
mama rayu nu mai apare, a inchis-o dupa gratii hahahahahahaha nice job brasovene !!!!!!!!!
mihaela_s spune:
Hai sa traitzi! cum vreti si cu cine vreti
Aaaaa narancik, da' ce zumo dulce ai...esti copt bine!
Daca va putetzi imagina, eu de cand am dus-o pe Silvia la camin, nu mai am timp sa stau acasa, implicit la internet...asa ceva...
Abia acum am si eu timp sa haladui pe strazi in cautarea timpului pierdut, m-a apucat filozofia mey! Mare branza nu am ce sa scriu, pen'ca n-am facut nimic important inca, suntem in cautare de o locuinta noua, si uite asa nici nu stiu cum a trecut saptamana. Maine imi vine restul familionului acasa, respectiv Diana, mama si matusa...deh, avem sarbatoare sambata in familie .
dorulets si daca nu apare un locsor si pentru gepetta, ce faci? A, suna bine asa, 2-3 copii la o ingrijitoare maternala. Si vei merge program normal la munca? Cred ca nici nu vei apuca sa te dezmeticesti bine cu statul acasa...
lilanda, spor la . E mai sanatos decat ...pe acolo sunt piste pentru biciclisti?
idora, unde acasa? In ro? Ca io nu mai stiu unde esti acuma? Dupa cum te bucuri, banuiesc ccc ca despre ro vorbesti cand spui acasa
Va ztuc la gramada, merg sa mai vad ce e prin casa .
Mihaela si fetele mele
poze noi cu Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003