Scandinavii stiu DC ... (74)
Raspunsuri - Pagina 11
doruletz spune:
neatza
ce plictiseala fratilor si cu concediu' asta...
ce fac io acu' cu timpul asta? ieri fusei la piscina, ma plimbai pe afara, citii o 1/2 dintr-o carte, vazui un film...
da' azi ce sa mai fac?
da mâine??
mai ca m-as intoarce la birou...asa ceva, nemaipomenit....
Rayuela spune:
doruletule,pai mata te plictisesti in Paris?Apoi noi,muritorii de rind,ce sa mai zicem?
Lasa tu ca dupa ce vine Gepeta,nu o sa mai ai timp sa te plictisesti,parol!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
doruletz spune:
Rayu, lasa bre fata la gradinita ca trebe sa 'socializeze' si ea, sa-si faca o gashca de prichindei cu are sa se distreze, ce numai voi aveti dreptul?!
vikinga, pai lena-balena vine de la piesa de teatru virtual 'ferma animalelor', in regia lu' varu' narancea, n-ai urmarit-o? vaaai, mare pierdere
itsme, felicitari
liris, ce mai faci? da-ne o veste ca esti bine!
restu'
mai vin io
narancea spune:
dolofanelor mai regizam ceva ?
mama rayu ia fi si tu regizor o data, organizeaza aici ceva !!!!! si mie da-mi un rol barosan. asteptam cu inima la gura ....
mihaela_s spune:
Hello pipal!!!! iaca revin si io in Poiana...am iar computer, a fost la "doftor" si l-a reparat.
O declar pe fie-mea cea mica fan camin , e atat de indragostita de locul acela ca nu pot sa o iau de acolo dupamasa...numai cu momeli vrea sa plece. Iar dimineata la trezire cum aude cuvantul magic "camin" e in picioare! Abia asteapta sa ajunga acolo, habar nu mai are de mine dupa ce plec...si eu care ma stresam ca va plange copilu'!
dorulets, asa putin concediu ai pentru gepetta mica? la noi a fost revolutie si pentru un an, ca cica e prea putin...adevarul ca nu ai unde duce copilasii nici dupa 2 ani, doar caminele particulare ce mai accepta si copilasi asa mici, pentru bani grei desigur!
Cat despre plictis...n-o sa mai ai timp din octombrie.
Aha, burtica mare, am zis eu, va fi o gepetta de toata frumusetea!
istme, brava! felicitationes pentru noua titulatura! ai beut bine?
albico, sa aveti drum bun si concediu placut! lorelai e tot la bunici?
narancik, vedet de vedet, asa e daca umblii pe la intimitati! ajunsesi inapoi la dromaderi??
Noa pe restu va tzuc, ca nu mai stiu ce sa va spun...merg sa mai vad poze si subectul cu bunici si bunicutze.
Mihaela si fetele mele
poze noi cu Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
annie_xtreme spune:
Hello, aici marmota shef.
Breh, ie greu cu adaptarea asta . Magazinele astora se inkid la 18:30 (ora la care plec io de la work), deci de trei zile mananc tartine. In rest, banuiesc ca is de treaba colegii mei, nu sh dak am schimbat tri vorbe (toata lumea munceste ingrozitor).
Maine plec in jermania la congres, ceea ce va fi oarecum amuzant. O sa fac probabil si cumparaturi de acolo, ca sa nu mor de inanitie duminica, la intoarcere.
Itsyou - felicitari si plecaciuni, la mai mare, da fara alte examene dak se poate.
Miha, felicitari pentru copilul civilizat si people - addict :).
Rayu, ce sa zic, o fi avut vre o altercatie cu cineva...zi i ca are voie sa se bata cu cine vrea - sigur o sa o amuze :).
Lilanda - adevarat, tot nu is in UE - sa mori de ras nu alta.
Altceva nik interesant, aici e asha, ca in statiuneeee, lac, padure, alea alea.
Va pup,
Eo
AlbaIulia spune:
Saluti tutti!
Rayu' mama, nu mai scrie asa trist ca ma apuca bocitu' acilea la serviciu de cred astia ca m-or dat afara...io inteleg exact prin ce treceti ca si Lorelei nu zice nimica dar sufera in tacere, aici stim macar cu cine seamana ca nici lui taica-su si nici mie nu ne-a plecut de nici un fel gradi ...oricum Bubu e super dezghetzata, is convinsa io ca o sa-i placa in cateva zile!
Lilanduca, noi aterizam direct la Muenchen apoi coboram in Tirol sa mergem prin nordul Italiei dar la sfarsitul vacantzei (Oct 5-7) vom sta sa vizitam Muenchen-ul, barbata-miu zice sa stam chiar o zi mai mult ca sint prea multe de vizitat! Dac'ar fi dupa mine as sta io, nici vorba! Nu avetzi drum acolo cumva?
Fetili io nu vreau de la Tirolu' asta numai liniste si cer senin , 'donnez moi la paix' cum s-ar zice, sa vad si io vaci (la propriu) si munti, ca vorba lui Ionesco venind din "ville chien" altceva nu vrei!
Annico, vina la cumparaturi in Canada, ca acilea magazinele is deschise si ziua si noaptea!
Itsme, felicitaziones, azi ca maine is la curs!
Arivederci reclama - reclama mascata (asta ca sa intru in forma)
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
Rayuela spune:
lesinnnnnnnnnn,mi-e rauuuuuuu,fetelor,stiti cine este la Bucuresti??
www.oliviermartinez.net/images/rs/01.jpg" target="_blank">Olivieru Martinezu nostru!!!(hai sincer acu,nu sintem jeloase pe blonda aia din tolanita?io da!)
Vreau la Bucuresti!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou