Din Republica Moldova cine mai e?(partea 7)
Raspunsuri - Pagina 5
LiliaToma spune:
Salutare
Ma uit acum la pozele cu Alex. O frumusete da baiat!!! de fiacrea data ma minunez ce mult conteaza la varsta asta diferenta de cateva luni( cum ar fi intre Alex si Vlad) sau un an ( intre fetitele noastre din septembrie si Alex).. se vede ca Alex e baiat mare si serios, iar Vlad ii merge pe urme :)
LUCIA, vai ce te inteleg!!! Amelia facea la fel de zici ca ma impungea cu ceva acolo. Ce imi place cand scrii de sracina ta, asta imi aduce niste amintiri asa... emotionante...Hai ca nu mai ai mult si acus te auzim: fetelor, nici nu mai stiu de cand nu am dormit o noapte intreaga( ceea ce bineinteles ca nu iti dorim, dar e posibil) Ce iti mai face rana unde te-ai ars, ti-a trecut?
Multumim pentru incurajari. Intr-adevar copii suporta mult mai usor ca cei adulti. Si nu o credeam pana nu am vazut cat de repede a trecut ea peste operatia de la 3 luni. A doua zi radea. Probabil nu exista blocajul asta psihologic, care pe cei mai mari sau chiar adulti ii face sa mai sufere o perioada: ca de, a fost operat, sau are buba...
Dumnezeu sa ne ajute si sa fie toti copiii sanatosi!!!
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
alinkav spune:
Buna din nou!!!!
Uite ca stateam si citeam acum subiectele , pe cand eram la mamici de noi-dec 2003. M-am molipsit de la Lucia!!!
Iaca, postarea mea inainte de nastere:
Autor: alinkav
Raspuns la: 22/11/2003 07:54:00
Fetelor mi s-a rupt apa tocmai acum. Il astept pe sotul meu sa mergem la spital.
Mi s-a facut o frica.............
Va pup si ne vedem mai tarziu, sa va povestesc cum a fost.
Mama da ce curge..........
alina
Daaaa, si asta dupa ce m-am intors de la spital:
Autor: alinkav
Raspuns la: 25/11/2003 16:46:58
Ne-am intors si noi din spital. Va povestesc azi scurt, nu ma asteptam ca va fi asa.
Mi s-a rupt apa, dar colul era inchis. Eu am miopie(v-am mai povestit de asta) dar de data asta oftalmologii au pus verdict ca trebuie sa nasc prin cezariana(inainte mi se spunea ca nasc natural). Si deci s-a programat cezariana la ora 4 dupa masa.Contrctii inca nu aveam, mi-au facut o injectie cu licitina(parca asa se numeste) si inca cu nu stiu ce, si a inceput circur cu dureri la inceput cat de cat suportabile si dupa aia cu alea groaznice de imi venea sa urlu.Ma rog, nu stiu cum am ajuns la ora respectiva, si m-am trezit MAMICA!
Am un baietel-SURPRIZA- de 4450 kg si 51,5 cm.
Si ati vzut cate kg a avut la nastere, ajungeam sigur la cezariana. Asa ca ii multumesc lui Dumnezeu, ca m-au convins sa fac cezariana.
Cam asta e!!!
Va pup, si mai povestim mai multe!!!!
alina
Asa ca Lucia, noi traim alaturi de tine, ultimele tale clipe de graviduta si de inceputurile tale de mamica!!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
alinkav spune:
Lilia, multumim de complmente!!! Si eu ma minunez, cat de radical se schimba, de cand era un bebe. Are deja trasaturi de copil mic.
Davina spune:
Buna seara dragelor, ori mai bine zis buna dimineata (asta dupa ora Ro).
Lili pupa fata din partea noastra si ma rog sa-i dea Domnul multa sanatate ei si la toti copiilasii din lume .
Alina am vazut pozele cu Alex cel frumos ,de fapt amandoi sinteti frumosi.Citind despre ardei umpluti mi-ai facut o pofta ...asta e mincarea mea favorita .Am incercat sa fac si aici dar nu am gasit ardei ca In MD sau Ro,asa ca am facut cu ardei giganti ...mi-au incaput numai 4 in cratita .Va inchipuiti cita munca numai pentru patru ardei ..
Nu mai pot scri ca s-a trezit Deanna si tipa .Maiine va scriu mai multe .
pa
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
Lucia_B spune:
Buna podrujili .
Si mai fasiti?
E mi-am pus in plan sa fac o curatenie generala dar tam-nisam m-a apucat o lene de mor . Azi implinim 37s - adic am ajuns la termen si daca vrea fata sa vina da in casa e dezordine, ce o sa creada . Halal ce mama am .
Lilia, Alina- parca as vrea sa vina odata noptile cele albe. Da mai am de asteptat, uff. Fata misca din greu, se vede ca creste. Ar fi bine sa stea pina la 40s dar m-as bucura sa vina macar si azi. Numai ca nu prea am sanse, nu am nici un semn prevestitor.
Si eu am observat cit de repede se schimba bebelusii in copilasi. Devin foarte repede mari. Azi abea s-au nascut in doua-trei zile merg dea buselea, inca in citeva zile fug si cind te trezesti se insoara . Cita nedreptate fata de parinti - of-of, mey-mey .
Nici aici nu gasesc ardei normali, doar gigantici care nici miros nu au . Azi ca sa ma tin mai departe de rola am sa fac niste "limba soacrei". Bubita imi trece, insa ma frige cind o dau cu unguent of-of.
Mei, da nici una din voi nu vrea sa ma trimata sa fac curat? Ca eu ca sa nu-mi ridic jopentia si sa fac treaba as mai scrie cite ceva . Incerc sa alung lenea da ea se tot tine scai de mine. Mars de aici, mars !!! Iaca, v-am zis ca nu se duce, nu ma credeti? Ma duc sa fac pina ma trezesc poate se satura sa ma pazeasca si se duce ea undeva .
fix 37s
Tot raul e inspre bine.
Lucia_B spune:
Woaw Alina, m-ai surzit si speriat. Tremur toata si nu mai pot fasi nica .
Fsio cu curatenia - am sa o fac miine, daca nu - poate poimiine . Azi ma limitez cu 8 camasi calcate, merge? Numai sa nu spuneti ca-s o lenoasa si puturoasa, ca si asa toata lumea stie .
Si nis mincare azi nu fac, am in frigider niste orez si ciuperci in sos de smintina. Doamne ce noroc am ca sotiunea mea maninca mincare de ieri, mincal-ar mama .
Tu ce mai faci, hai sa mai bodoganim ca eu nici somn nu am. Vad ca fetele s-au pierdut. Si'apoi Rodica hitra, a zis ca se duce in vacanta la odihna pe 2 saptamini da iaka amus e luna. Cred ca o dat fata de ghini . Eu tot astept sa ne povesteasca cum a fost la petrecere, de i-a ramas socreta cu gura cascata sau nu, vreau sa vad si poze, dar ei nici nu-i pasa. Eu cred ca trebuie sa facem un "selsovet" si sa luam masuri, asa nu se mai poate.
_
fix 37s
Tot raul e inspre bine.
alinkav spune:
Eu is prezenta la selsovet, podrujili!!!!! Si chiar am o mare jaloba, ne-ati lasat pe aici singure, fetelor!!!!!
Wow, Lucia, 8 camesi calcate, dar esti o eroina!!!Eu ma chinui cu una, si ma stresez sa termin mai repede de calcat, ca altfel .
La noi e un frig, de iti ingheata matele!!!Brrrrrrrr!!!
Stiti de ce imi aduceam eu aminte acum????De kvas. Ce as mai bea si eu un paharel, ca pe vremuri, cand ne trimitea mama cu un borcan de 3l la bochka. He he ce vremuri!!!
Lucia_B spune:
Alina - eu sunt eroina odata la 8-9 zile lucratoare , nu mi-ar place in fiece dimineata pe linga faptul ca calc pantalonii sa mai calc si camasi. Asa ca ma prind in duhuri si intr-o zi le dau gata.
Fiind tu prima prezenta la selsovetu infiintat de mine - predsedately, am onoarea sa te naznocesk zampredsedately , si zici?
Pina una-alta, adic pina hotarim cu cine si ce masuri sa luam (avem nevoie de timp ca sa facem un uciot si sa vedem pe cine-l luam la carandas) propun sa se inscrie narodu la locuri vacante pe post de: secretara, contabil, nacialnik si mai vedem noi pe cine si unde-l bagam .
Atentie, atentie - nanasizm, cumatrizm si tot felu de nemureala se otkloneste din prima. La noi in selsovet nici vorba de suri-muri sa nu sie.
Pe toti doritorii de a se inscrie in rindurile selsovetului ii rog sa vina cu idei in organizarea unui ustav sever care sa fie respectat cu strictete. Cei care o sa se prezinte cu cele mai lucide idei o sa fie premiat.
Jdiom's
Predsedately in fix 37s
Tot raul e inspre bine.
Lucia_B spune:
Iaka, daca nu am o secretara koneshno ca am uitat sa spun: nie kvasu nu ni plasi deloc. Prefer piva si cipsurile da in cel mai rrau caz merge si laptele .
Tanda-tanda, da pe la noi azi au fost niste nourasi moldavskie. A fost oliaca racoros si ghini. In mesnostea asta mesnie zic ca vine toamna. Sarmanii - nu stiu ei ce inseamna toamna, da si sa mai vorghim de iarna, may-may sarmanii oameni .
_
Predsedately in fix 37s
Tot raul e inspre bine.