Din Republica Moldova cine mai e?(partea 7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salut fetelor

Credeam ca pe forumul asta nu sunt din Moldova, insa tare s-a bucurat inimioara me cind a vazut "raritetul".

As fi tare bucuroasa daca veti binevoi sa primiti persoane noi printre "rindurile" voastre.

Sanatate si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Gata cu suri-muri, selsovetu e otreaba serioasa! Si tochka!

Mii de multumiri tovarish predsedateli selisoveta Lucia, ca ma aflu si eu printre asa oameni cu suflet patriotist!!!Dar mai ales sunt incantata de noua mea functia de zampredsedateli!!!!Ihaaaaa!!!
Mai ales ca am avut ocazia sa infiintez si "doska pociota", care se afla pe prima pagina.
Rog pe toti membri a selsovetului sa se prezinte la "planeorka" de maine dimineata!Si sa semneze prezenta obligatorie, ca altfel , vom lua "stroghie meri", si vom fi nevoiti sa facem modificari in doska pociota!

Ghini, planul pe ziua de azi a fost vipolnit, de maine incepe o noua zi!

Mergi la inceput

Am o mica intrebare.

Spuneti-mi va rog cineva a facut la copil vaccina Prevnar?
Daca da care au fost reactiile? In general ati auzit de asa vaccina in Ro sau Moldova?

Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Bine ai venit in "selisovetu" nostru Crinia!!!
Sper ca te vei simti bine cu noi, pentru toate fetele adunate aici sunt extraordinare, nu-i asa tovarish predsedateli?

Povesteste-ne mai multe despre tine, cum te cheama, de unde esti, data nasterii, copii???
In legatura cu vaccin, eu n-am auzit de el, chiar habar n-am pentru ce e. Poate altcineva stie.

Mergi la inceput

Multumesc pentru o primire calduroasa

Sunt dun Chisinau insa la moment traiesc in

Ziua cind am aparut in viata parintilor mei e 7 aprilie 1980.

De asemenea am si eu o bomboana de baiat
Lucian

El e nascut de ziua armatei sovietice :) pe 23 februarie 2005

Cam asta e , daca va mai intereseaza ceva sunt la dispozitie.

As vrea sa aflu si eu despre fetele din .

Mergi la inceput

Crinia, maine cred ca te va trece si pe tine Lilia pe listuta noastra, pe care poti sa o vezi pe prima pagina, acolo vei putea gasi si despre noi cate ceva. Eu te invit sa ne vizitezi mai des, ca ne plasi si noua o vorba moldoveneaska.
Sa-ti traiasca baietelu Lucian, deocamdata e cel mai mic din gasca noastra.

Mergi la inceput

Multumesc mult

Apropo tu unde stai acuma in Ro sau Moldova? In ce oras?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Crinia - bine ai venit printre rindurile noastre. Daca ai observat din lista suntem doua miini de fete si doua degete de la picioare (asta asa ca sa fie mai usor la numarat)

Daca vrei mai multe detalii despre noi, de pe prima pagina poti sa accesezi capitolele in care gasesti toata istoria noastra. Asta ca sa nu ne repetam.

Ce tine de vaccin - cu parere de rau nu pot sa-ti zic nimic, eu mai am oliaca pina o sa ma doara capu pentru asa ceva. Tu daca capeti info la tema data, te rog sa o postezi si aici - cel putin eu o sa am nevoie de ea .

Si daca e posibil baga ceva foto cu "tioska" al meu, tre sa fie frumos foc, o stiu da vreau sa ma conving .

37s +

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Ledi si miledi, deci sa incepem planiorka pentru ziua de azi .

Vad ca tovarasa zampred se zaderjaste, ii dam crezare - are de dus copkii la sadic.

Nu inteleg unde e tovarasa Alina (Davinia), nici aseara nu o fost la apel si iaka si amu intirzie. Cu ea ingenere tre de vazut ce si cum, ca e tare zapuscinaia situatia. Noi ne culcam da e se trezasti, noi ne trezim da e se culca. Luind in consideratie ca e bufnita in comparatie cu noi - propun sa o punem dejurnaia, sau mai bine zis derector de noapte.

Zampred, cind revii te rog sa zanisesti prim articol din ustav - prezenta zilnica obligatorie la planiorka selsovetului. Ca sa fie poniatno la tatsi - ai intrat, te-ai atmicit si svoboden ca pasarea'n zbor. Voprosuri sunt? Vad ca nu's, atunci mergem mai departe.

Ca fruntasu selsovetului - predsedately, sunt obligata sa raportez prima urmatoarele zadanii pentru ziua de azi (desigur pentru mine ):
- pina la obed curatenie generala si fara nici un fel de bazar alde lene si fsio takoe
- dupa obed dreg o zeama
- seara hranesc muju si program liber - vedem noi si fel de suri-muri mai fashim.

Pina una-alta (eu ma apuc de treaba), astept pisminii doklad de la fiecare in parte.

Jdiom's

P.S.: Sacikuiala nu merge - eu o sa mai intru sa vad cum stau ghelele. Doamna zampred - te rog sa iai la carandas toate incalcarile, peurma o sa le sferim cu ale mele si o sa luam meri.
_
Predsedately 37s +

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput