Din Republica Moldova cine mai e?(partea 7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata tovarishii!!!
Iaka, am ajuns si eu la planiorka, cu putina intarziere, dar acasa sunt o biata mamasha, care trebuia sa snaridesc pe copchilu la iasli, si pe sotiune la munca!
Dat fiind ca am o functie asa de importanta, daiu doklad, ca deocamdata nici un membru din selsovet nu a ajuns la atmichit! Povedenie asta e inadmisibila la noi in selsovet, deoarece suntem un kolhoz pe cinste, si pana la sfarsitul anului trebuie sa raportam un urojai ca lumea!

Daiu si eu pisiminii doklad despre activitatea mea pe ziua de azi:
-de facut otceoturi in bugalterie
-de dormit
-de dormit
-de luat copchilu de la iasli
-si poate niste suri-muri(dozvoleno?) cu muja obosita

Rog de a ma scuza, dar treburile importante din selsovet, ne terpiat otlojenia, sunt asteptata la cules de patlajele!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Tovarasa zampred, as avea de facut o poprafka: noi nu avem treaba cu kolhozu. Poate intr-o masura oarecare ei se potcinesk noua insa noi nu avem ce cauta pe dealuri. Te rog frumos lasa patlajelili si treci in kabinet si ocupate de documente, bugalterie. Documentatia, si numai documentatia e treaba noastra.

Nu uita - tu nu esti kolhoznik. Esti zampred, asa ca poarta cu cinste zvania pe care o ai, de nu ....

Si din cite eu stiu tu esti sovetniku meu, ce masuri zici sa luam cu tovarasa dejurnaia?
_
Predsedately 37s +

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

E, si tu tovarish predsedateli, am fost pe camp, sa ma asigur personal, cate patlajele s-au strans, ca in bugalterskii atceot era un teomnii les!Trebuia sa proiasnesc personal, ce fel de suri-muri se petrec in lipsa noastra!

Na sceot tovarisha dejurnaia, ma gandeam sa-i punem o strogoe nakazanie, de a ne da pisimenii doklad in cel putin 20 de randuri, despre viata ei!

Din partea mea, mai am un doklad de dolojit! In cateva minute ma duc inot pana la primul magazin, sa achizitionez niste rezinovie sapoghi, ca altfel kaput!

zampredsedatel selsoveta, tovarish Alina

Mergi la inceput

Iaka amu vii de'acasa. Credeam ca voosce e-ai zabivit si te-ai dus chiar la cules . Sa ni spui daca ai gasit boti kopkilului.

S'apoi de ce te duci "inot" asa e de strasnik prin mesnostea sheea?

Si sa zic de tov.dejurnaia - e cam stogaia nakozania da la's sa stie ca cu noi nu e de shutkuit .

Pentru tot poporul - luati exemplu de la tov.zampred, dimineata s-o otmicit, o facut si o mai avut de facut si o mai intrat sa raporteze careva poprafshi. Bravo ei !!!

Eu iacata facind curat m-am intins sa-mi mai odihnesc shiolanile si cind colo - am tras un tsiplionok sna. M-am visat fara burta sa fie oare semn ca amus-amus scap de ea? Voi ce semne prevestitoare ati avut - ma refer la astea mai babesti , ca deastea rupt apele, curs dop gelatinos, contractii din 3 in 3 min stiu.
_
Predsedately 37s +

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna, dragelor!
Bine v-am regasit si bine ai venit Crinia! Sa-ti traiasca baietelul!
Ma bucur ca sinteti bine dispuse si active.
La petrecere a fost super-ultra fain, la fel si la mare, dar toata dispozitia mi-a disparut luni, cind am fost la medic cu Paula si mi-au zis ca au o infectie urinara care trebuie tratata cu antibiotic. Se pare ca e destul de serios. Analizele au iesit rele in iulie, dar nu ne-a gasit medicul sa ne anunte, asa ca acum e si mai rau. Sper ca bunul Dumnezeu sa ne ajute si sa trecem cit mai curind peste asta!
Lilia, in fiecare seara, cind ma rog pentru Paula, ma rog si pentru micuta Amelia sa se faca bine!
Va mai scriu cind am stare e spirit mai buna!
Va pup si multa sanatate

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Bine ai revenit Rodica .

Stai linistita ca infectia urinara cit de serioasa nu ar fi se trateaza. Sper doar sa nu ajunga pina la rinichi ca acolo e mai greu dar tot se scoate la capat, in rest o sa fie bine. Antibiotice, ceai si inca ceva sa vezi cit de repede o sa-si revina. Hai capul sus, suntem cu tine, nu dispera.

Ma bucur ca ati sarbatorit frumos si ca odihna a fost placuta. La noi dupa cum vezi e perestroika ca de' de plictiseala numai ce nu face omu.

Te asteptam cu noi vesti si rezultate de la nea doftor. Tinem pumnii sa fie bine. Un pentru tine si Paula.
_
37s +

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Bine ai revenit Rodica!
Suntem alaturi de tine, si dorim multa sanatate Paulei!

In mestnosty noastra e un vsemirnii potop!Ploua in continuu, si e un frigggg.....
Daca nu era sa iau kopkilu de la iasli, pai stateam si acum sub patura, la caldurica.
Tovarish predsedateli, eu pe cand eram gravida in ultimele 3 saptamani, nu aveam nici un semn, ca ar vrea sa iasa baiatu, si asa de tare ma enervam ca statea acolo si doar se intindea in toate directiile, de imi ieseau ochii din orbite, incat am inceput sa practic sporturi exreme: suri-muri cu muja, baia fierbinte, dansuri/ sarituri prin casa, uborka zilnica, si urcatul si coboratul pe jos pe scara. Toate eforturile mele s-au dovedit inutile, si intr-un final cand am renuntat la tot, m-a apucat si nasterea!
Raportez ca m-a apucat somnul, si ma duc olecutica sa trag un "tipleonok" de somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Vai de mine ce nebunie e pe aici.
Pai cum asa fetelor, noi care ne batem cu pumnul in piept ca romana si moldoveneasca e aceeasi limba. Pai daca citeste cineva aici, poate jura ca e alta limba si ca Voronin a avut dreptate si se duce sa caute dictionarul ala: moldo - roman[:P]
RODICA, imi pare rau ptr Paula. Sper sa ii treaca cat mai repede. Dar cum ati depistat? Ati facut analizele ca avea vre-un siptom, sau pursisimplu din intamplare?

CRINI, bine ai venit. Acus te pun in listuta, dar te rog sa imi spui si ce studii ai, ca asa cere CV-ul nostru
Pupici la toata lumea.
Urata vreme... taaaare urata.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

He, Lilia e o manevra de a duce lumea in eroare si de a ne mai distra. Da ce vorba de distractie - e si aici manevra. Am vazut ca cu democratie nu facem noi nici un fel de ordine pe aicilea, asa ca am hotarit sa punem in practica metoda lui tatuca Lenin .

Cu Voronin nu avem treaba, suntem constiente ca romana si "moldoveneasca" e una si aceeasi, e diferenta in dialect. Parazitii care-i mai avem in vocabular sper ca odata si odata o sa ne paraseasca neamu, da pina atunci mai jonglam cu ei nitel .

Tu cu ce te mai ocupi, Amelia ce mai face? Vezi ca nu mai stim nimic de tine, dupa cum, defapt nici de alte fete nu stim nica.

Poate ca sa fim la curent de una-alta, accepti noul regulament si pe prezinti la planiorca cit de des posibil .
_
37s +

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Buna fetelor!

Toamna se numara bobocii, de aceea si eu doresc sa ma aliniez in rindurile moldovencelor de pe forum. Sunt mai noua pe aici si poate de aceea un pic mai timida.
Si eu sunt din Chisinau, necasatorita, 25 ani.
Din primul mesaj chiar vin cu o rugaminte mare. Cele care sunteti in Bucuresti de ceva timp, poate imi puteti da un sfat. Vreau sa ma transfer la Bucuresti cu traiul. Motivul pentru care vreau s-o fac este ca vreau sa ma asez la cuibul meu. Asa s-a intimplat ca jumatatea mea s-a angajat la Bucuresti (avind cetatenie romana). Acum incercam sa vedem ce putem face ca sa trec si eu. Problema mea este ca nu am cetatenie romana . De specialitate sunt economist si aici la Chisinau lucrez intr-o institutie financiara privata. As fi disponibila sa aplic si pentru o pozitie de asistent de oficiu.
Poate stiti pe cineva care are nevoie de personal .... sau companii in care mai lucreaza moldoveni...sau mixte...
Daca aveti nevoie de CV, scrieti-mi un PM. Orice sfat o sa-mi fie de ajutor. Multumesc mult!

Sanatate la mamici si pitici!

Mergi la inceput