Din Republica Moldova cine mai e?(partea 7)
Raspunsuri - Pagina 4
LiliaToma spune:
LUCIA, stai linistita si nu te mai gandi la prostii.
Imi pare rau ca te-ai ars, imi inchipui ce doare. Dar chestia cu pata la copil tine de babisme, nu te mai gandi la ele.
Eu nu am furat si nu m-am asr si Amelia s-a nascut cu un mic semn in frunte. Toti ma intreaba ce am facut? Dar eu cred ca nu are nici o legatura cu ce am facut in timpul sarcinii.
Pupici dulci si sa ne spui ce v-a zis doctorul....
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Davina spune:
vai Lucia parca m-am fript eu cind am citit mesajul tau ,imi pare foarte rau .Cit despre pete ,Deanna are citeva : una pe umar si alta la spate aproape de fund care e marisoara si idee n-am daca o sa-i dispara sau asa o sa ramina .Eu nu am furat sau ascuns in timpul sarcinei si tot are pete fiica-mea :-)Tine-ne la curent cu noutatile medicului :-)
sanatate si o zi buna .
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
Davina spune:
Lucia chiar daca va avea semn de nastere fatuca ta ,lasa ca-si face ea un tatuaj frumos si astupa tot
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
Lucia_B spune:
Buna fetelor .
Merci mult de incurajari .
Sa stiti ca m-am speriat nu gluma. Am fost la d-na dr. carea ne-a data niste unguent - antibiotic. Azi toata rana e numai besicute , da la's ca trec ele.
Nustiu-nustiu, daca de la arsura aceasta nu o sa ramina fetei semn, oarecum are toate sansele sa aiba unul. Cind am fost in Bratislava am furat niste ciresi erau tare frumoase si-mi , nu am putut sa ma abtin si am "ciordit" freo citeva . Sa ma credeti ca nu sunt devina, daca s-ar fi vindut in piata sugur ca imi cumparat si nu ma cataram ca o capra gravida pin copaci .
Am avut treaba in ro asa ca tocmai acolo mi-am implinit pofta, mincam in toata ziua cirese si capusuni - nu mi s-au parut scumpe.
Ce credeti ca fac acum? Tot pe la rola ma invirt, il caut pe nu . Am copt niste biscuiti si acum vreau sa mai fac si un tort. V-am zis ca am patit ceva, nu aveam pofte de dulce da acum mor dupa ele, si ma si trage sa le prepar singura .
Voi ce mai faceti? Cum se mai descurca Amelia? A avut Alex puterea sa se abtina sa nu calce in vre-o "luja" cind veneati de la gradi? Inca nu a stricat Deanna nici o jucarie, ca defapt ele nu tin mult.
Gata va las ca eu sunt azi si am de lucru .
_
36s +
P.S.: Daca doriti sa vedeti o capra furind cirese si silcovita vedeti albumul BA-Devin http://pg.photos.yahoo.com/ph/valerbatcu/my_photos
Tot raul e inspre bine.
alinkav spune:
Vai ce m-am cutremurat cand am citit, de ce ai patit Lucia!!!!
La noi ploile s-au terminat, asa ca deocamdata nu e nevoie de ciuboti!!!
Am pus si eu acum ardei umpluti in cuptor, abia astept sa se faca, ca am o foame de lup!
Alex acum umbla cu manile albastre, a gasit si el cerneala albastra, aici la mine, pe masa, a deschis frumos sticluta si .....va imaginati mai departe.
L-am certat, si acum sta se uita la tv, cuminte!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
LiliaToma spune:
Salutare
Vai ce linista s-a facut pe-aici?
Ce faceti? Unde v-ati pierdut?
Noi venim cu vesti nu prea bune.
Am fost la doctor si mai avem inca multisor de stat in ghips. La 1,4 sau 1,6 va fi operata pe os...Pana atunci probabil va sta in ghips. Dupa asta va mai sta inca ceva timp....
Asa ca eu nu pot decat sa va urez la toata lumea cat mai multa sanatate... daca nu e asta nu-ti mai arde de nimic....
Hai, data navala, mai scrieti, ca ma bucur sa aud vesti bune de la voi...
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
alinkav spune:
Buna seara, mai bine zis Buna noapte!!!
Lilia, eu nu-mi imaginez cat de tare greu va este, dar imi imaginez cat de dureros este tot ce vi se intampla, dar mai ales pentru micuta Amelia. Sa speram ca va trece repede perioada asta de asteptare si de chinuri pentru fetita, si sa vina mai repede ziua cand va alerga si ea cu copilasii nostri!!!
Noi, pe aici, ca de obicei, eu n-am somn.... Am fost si noi azi in parc, dupa ceva timp in care nu prea am iesit cu Alex la plimbare prin parc. Ne-a facut si noua Natalia poze, asa ca le pun maine in album!!!
Bine, am plecat sa dorm, ca maine Alex nu va tine cont la cat am dormit eu!!
Lucia_B spune:
'neata fetelor
Lilia - nu stiu daca asta te face sa te simti mai bine, insa copiii trec mai usor prin greutati. Sa stii ca Amelia e o luptatoare invingatoare, ceea ce si iti demonstreaza zilnic. Putere si rabdare - nu a mai ramas asa de mult pina'n primavara si o sa fugiti sa prindeti fluturasi. Un si o pentru fata.
Alina- sper ca v-ati distrat binisor in parc, ati avut parte si de glod sau a dovedit sa se usuce? Mie mi-ar place sa ma flioscai cu picioarele prin el, cred ca as putea sa-i fiu companie buna lui Alex . Ah' era sa uit - cum ti-au iesit ardeii? Sper ca ai fost mai atenta decit mine pe linga rola.
Da de ce nu intra Natalia sa ne mai zica o vorba-doua?
Alina (davina)- unde sunteti, v-ati pierdut prin jucarii sau va mai ghiftuiti cu torta de pe miini .
Unde e restul lumii - Cristina, Rodica, Violeta, Tatiana, Liliene ?
La noi nimic nou decit faptul ca crestem de pe zi ce trece. Puisorul meu cred ca incearca sa iasa prin pielea mea, se intinde, se impinge cu piciorusele vrea sa le scoate prin gitul meu. De stomac nu mai vorbes ca ma doare de mor, fata are 2 jucarii - vezica si stomacul. Of-of nu mai am rabdare sa o tin in brate.
Gata, pina voi va adunati eu ma duc sa mai . V-am si am
_
36s +
Tot raul e inspre bine.
alinkav spune:
'Neata!!!!
Eu sunt deja in picioare de ceva timp!!
La noi pana ieri a fost frumos, nici o vorba de glot, dar azi e cam urat.
Ardei mi-au iesit super buni, ca de obicei!!!
Am aparut eu pe aici mai des, si acum nu va mai gasesc!!!!
alinkav spune:
Gata, am pus si poze noi in album, Alex la 1 an si 10 luni.