Din Republica Moldova cine mai e?(partea 7)
Raspunsuri - Pagina 3
Lucia_B spune:
'neata frumoaselor .
Fetele de la "mamici sept-oct 2005" se pling ca rau pe cind eu numai asta si fac. Ma culc seara la 11 si ma trezesc dimineata la 6, pregatesc micul dejun sotiunei si la 7 sunt iarasi pe post pina la 12. Oare e bine ? Ma alin cu gindul ca organizma mea se straduie sa-si ia tot ce poate ca recompensa pentru ce o asteapta .
Si totusi cred ca ar trebui sa depun niste efort si sa nu mai dorm atit ca visez numai timpenii, ca si cum deja am nascut, sau mi se rup apele, sau ca nu pot sa nasc si-mi fac cezariana, ei' toate de genul ista. Mai am 3saptamini dar pina vor trece am sa devin ca .
Dupa DPN ar fi sa nasc pe 10 oct dar dupa masuratorile eco e cu 1, 1.5s mai repede ca am o mare .
Fetelor voi la ultimele sute de metre aveati , ca eu pina acum nici nu stiam ce-i asta da acum . Si ce e interesant - am o pasiune de nu saga .
Gata, va las dealtfel o sa va plictisesc. Nici nu va mai intreb pe unde sunteti vad ca e secret mare (sau poate sunteti in misiune cu agentul 007 ).
_
36s +
Tot raul e inspre bine.
Lucia_B spune:
Alina - am uitat sa va multumesc puntru torta . Merci frumos .
36s +
Tot raul e inspre bine.
alinkav spune:
Buna dimineata!
La noi ploua urat, si eu astept ora, sa-l duc pe Alex la cresa. Ma gandesc cu groaza cum vom merge noi, pe ploaia asta !!!
Alex e aici langa mine, ascultam radio, si el cum aude un cantec mai ritmat, incepe sa "danseze" adica "deorgaetsy"Nu mai pot de ras!!
Lucia, dar mai ai atat de putin si gata ai si tu un bebe!!!! Tin minte cand ne-ai spus ca esti insarcinata!!!Cat timp a trecut si atat de repede!!! Sa ne anunti cand ai ceva semne, sa tinem pumnii!!!!
Eu in ultimele 3 saptamani mancam cate 2-3 ciocolate pe zi(Snikers, Mars), nu stiu ce patisem, dar daca nu mancam, aveam depresie, poate si din cauza asta s-a facut Alex de 4,5 kg!
Uite ca eu aveam insomnii noaptea, in schimb recuperam ziua.
Gata, mergem sa ne imbracam!!!!
Pupici si ne mai auzim!!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
LiliaToma spune:
Salutare!
Ce bucuroasa am fost sa vad ca se scrie aici nu gluma. Sper sa o tinem tot asa.
Rodica banuiesc ca e in vacanta. Ar trebui sa se intoarca, parca zicea ceva de 2 saptamani, cam asa ceva.
Amelia necatand la ghipsul ei, nu sta locului o secunda. Se trage ft mult, se impinge, se ridica intr-un cot intr-o mana.
Acum a prin biberonul cu apa si o aud cum trage din el si scuipa: pfuuu. Cred ca o voi gasi fleasca. Ieri de trei ori am schimbat-o.
Dar o las ca si asa se plitiseste si nu mai vrea nimic. Decat sa o car in brate, mai bine o schimb mai des.
A invatat sa trimita bezele, sa ma cumprinda cand ii zic sa ma iubeasca si intinde minuta daca ii zic: Noroc.
Mai stie unele chestii, tocmai din acelas motiv de plictiseala, noi vorbim mult toata ziua si incerc sa ii ocup timpul invatand-o cate ceva.
LUCIA, eu am avut DPN pe 5 oct si am nascut pe 26. Iar vise am avut o groaza ca si tine. Unele mai frumoase altele mai urate( ca sa nu le zic cosmaruri)
Dormi acum cat poti ca dupa nu se stie
Eu dormeam bine, dar toata sarcina mergeam la veceu de zece ori pe noapte... ma omora chestia asta.
ALINA(DAVINA) am vazut pozele de la ziua deannei, super zi de nastere.
SI torturile frumoase, mmm, neam-neam. Si ce de-a cadouri a primit!!!
ALINA( ALINKAV) ce mai vorba Alex al tau e flacau. Cel mai mare de aici... le stie pe toate deja...
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Lucia_B spune:
Ha, shi di ghini ini pare ca ne mai adunam la apel , poate nu deochii si o tinem tot asa
Lilia - eram eu sigura ca sunteti bine, si ca pe Amelia un gips pacatos nu o opreste sa cunoasca lumea. Dar auzind de la tine asa veste ma face sa ma simt mai bine, de la copii ar trebui sa invatam multe - in primul rind necatind la nimic sa mergem inainte. toate sunt pentru ea.
Hei ce bine ar fi sa nasc si io pe 26/09 ca nu mai am rabdare pina pe 10/10. Iaka vedeti si voi cit de repede au trecut opt luni, parca ieri v-am anuntat, da niste saptamini amarite abea se tirie, uhhh .
Nu am numarat de cite ori pina la wc dar sigur ca te-am intrecut .
Alina (alincav) - Stie baiatul ce stie, invata arta dansului de pe acum, nu vezi cit de multe sunt in listuta, trebuie cumva sa le ademeneasca .
Nu stiu cum lui Alex dar eu mor de placere sa merg prin ploaia de toamna in shiuboti mari si fara , dar si mai tare imi place daca e cald sa merg desculta, sa nu credeti ca sunt . Daca as fi la Bucuresti ai putea apela la ajutarul meu in asa timpuri .
Sa nu mai vorbiti de dulciuri, si asa imi vine greu sa nu ma gindesc la ele. Le maninc dar nu ma gindesc si merge . Mai ales baunti si leon care mu merg ci .
O zi buna si aveti grija de voi .
36s +
Tot raul e inspre bine.
alinkav spune:
L-am carat pe Alex in brate pana la cresa, ca ploua tare si nu aveam chef sa se murdareasca, ca el cum vede vreo luja, e gata sa sara in ea!!!Si faza tare e ca ploua si acum, va trebui sa-l car si acasa in brate.L-as lasa, dar cum ma gandesc ca i-am pus blugii noi, sunt in stare sa mi-l pun in cap, nu mai sa nu-i murdareasca.
Lilia, va doresc cat mai repede sa scapati de ghips, nici nu-mi imaginez ce rau trebuie sa fie, cred ca se chinuie saraca fetita.
Lucia, ai pregatit lucrurile pentru bebe, sau le vei lua dupa ce se naste?
Eu cu trei saptamani inainte sa nasc aveam si bagaj facut pentru spital, si tot nu nasteap si ce tare ma ofticam!!!
Hai, mai scrieti, ca va pasesc!!!
Lucia_B spune:
Alina - cind am fost in Bratislava am vazut intr-un magazin niste ciubote de cauciuc ca pentru pescarit pentru copii, erau foarte dragute, daca ai gasi si in ro ceva asemanator ar fi bine sa-i iai lui Alex. Sunt aproape pina la genunchi asa ca o sa fie o masura de protectie pentru pantaloni Si inca ceva, poti cauta sau confectiona un "plasci" ca la ciobanasi atunci zau ca nu o sa fie nevoie sa tirii kopkilu in speti.
Am cumparat totul necesar pentru bb inca cind aveam 25s, ma temeam ca nu o sa reusesc . Stau frumusel, calcate si spalate, si-si asteapta stapina . Bagajul inca nu l-am pregatit - nu stiu exact ce imi trebuie, astea de la spital au zis ca haine, si inca nu stiu ce - a vorbit Valeriu cu dr. eu nu eram defata. Da miine la control intreb eu, din cite am inteles ceva pampersi si absorbante dau ei, dar vreau sa concretizez precis. Mai vreu sa stiu daca imbraca bb cu haine de ale lor sau cu ale mele, si multe altele pe care sper sa le aflu.
Am intrat pe la subectul - "poznasii sunt mereu la pinda" tu inca nu deschizi subect despre Alex, e destul de mare ca sa te bombardeze cu intrebari incueratoare, nu' ? Daca inca nu indraznesti ai putea sa incepi cu noi, cred ca suntem bune sa apreciem perlele lui.
_
36s +
Tot raul e inspre bine.
alinkav spune:
Alex sta inca pe ganduri la ce sa spuna sau nu, doar repeta dupa noi. Desi stiu ca stie si el, mi-a si demonstrat. Dar cred ca l-am luat prin surprindere si l-am speriat, si mai rar il apuca vorbareala. Dar eu zic, ca incet isi va da si el drumul la limba. Pana la 2 ani, eu sper sa avem si progrese mai considerabile.
Acum imi distruge o cutie noua cu CD-uri!!!Doar sa nu urle copilul de disperare!!!
Davina spune:
vai ce mult ati scris ptiu ... sa nu va deochi Chiar ma bucur cind se scrie ca mie imi place sa citesc .Eu ma bucur ca DEanna se joaca cu jucariile noi pe care le-a primit si ma lasa un pic la calculator
Cum Lucia inca nu e gata bagajul ?pai daca te apuca nasterea mai inainte ? hehe glumesc ,lasa sa mai stea fatuca ta acolo la caldura sa mai creasca si tu sa te odihnesti .
Eu eram disperata la sfirsitul perioade si nerabdatoare sa scap odata de burtoi ca nu mai puteam ,era asa de cald si transpiram + nici noptile nu mai puteam sa le dorm ca de nenumarate ori ma duceam la buda .
Lilia ce multe stie sa faca Amelia .Bravo fetita desteapta si cuminte .Multi pupici de la noi .
Alina cumpara lui Alex ciubotele de ploaie ca o sa te disale ,mai ales ca e sezon de toamna si abia se incep ploile .
Since mie imi place cind ploua ,asa ca Lucia nu esti singura .Aici nu ploua cite 5-6 luni si eu visez la ploaie .
Ma duc sa-mi hranesc puiul,
sanatate maxima
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
Lucia_B spune:
Noi simbata avem aniversare, implinim 5 ani de la cununie. Si dupa cum we aici e joi si vineri am hotarit sa fac o masa de sarbatoare sa "otmicim" si noi oliaka. Am pregatit 1. vinete umplute, 2. cartofi cu ciuperci cu carnita de pui in sos de smintina. Toate astea desigur ca le-am gatit in rola.
Toate bune si frumoase. Cind am dat sa scot vasul cu cartofi din rola ce credeti ca am patit? M-am atins cu burtoiul de usa super ferbinte a rolei Si nu doar m-am fript dar am jupoet un strat de piele, unde indata a inceput sa curga un lichid galben. Rana e de freo 10cm lungime si 3 latime Ma doare !!!! Ma frige intr-una.
Acum avem inscriere la medic, cum o sa umble cu aparatul pe burta ca sa-mi vad puiu?
Si ce e cel mai strasnic - din popor stiu ca daca mama in timpul sarcinii are arsuri sau ceva de genul acesta pe corp, copilul lcind se naste le are ca "rodimoe petno" - oare e adevarat? E foarte mare rana si cam la 2cm sub buric. Daca o sa aiba si fata asa semn o sa ma pomeneasca si multumeasca toata viata. Ce mama kaskata are
Gata, m-am plins acum ne ducem la medic, va scriu cind ne intoarcem.
_
36s +
Tot raul e inspre bine.