M-am hotarat....adoptie (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Patri, nu te da batuta! Tu esti o luptatoare, du-te dara si te lupta! Fa cum a zis Briantis, ameninta-i cu judecata. Dupa scandal, dupa certuri, ca sa scape de gura ta, iti vor da ceea ce le vei cere la sfarsit: o adeverinta, o hartie ceva, ca esti in curs de atestare si ca datorita unor probleme organizatorice ale DPC, termenul de eliberare a atestatului se intarzie! Nu le cere de la inceput adeverinta, nu ti-o vor da asa usor! Mergi in audienta la directorul DPC si insista pe solutia asta!
Iti tinem pumnii si te sustinem din tot sufletul in lupta cu aberatiile sistemului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Patri,te rog sa fii curajoasa si sa cauti in continuare prin maternitati un bb pe care sa-l iei in plasament (asta daca la voi mai e valabila chestia cu plasamentul),asa cum au spus si fetele.Iti spun ca pana la urma nu este totul atestatul ci bebitul pe care il gasesti foarte greu.Daca ar exista motivatia, si ai fi gasit bb deja te-ai lupta si cu morile de vant sa-ti capeti "hartia".Insista la asistentul tau social sa te ajute cu acest curs, pt ca iti spun ca daca vrea te poate ajuta!
Mie sa-mi tineti pumnii maine dimineta la 8,30 ,pt ca am o intalnire f. importanta care imi poate implini visul.

Multi pupici,

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

patri: Nu poti cere sa te duci la curs intr-un oras apropiat? Si eu sunt de parere ca trebuie sa te duci in audienta la director, mi se pare chiar absurd. Am intrebat si eu de cusrul asta, ca stiam de la tine si am primit raspunsul: Curs! A, da stiu si eu, se face in starinatate, dar noi inca nu am ajuns la acest nivel. Cam ciudate diferente de la caz la caz.

corina urziceanu: iti tin pumnii maine. Sa fie cu noroc intalnirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Patri si eu cred ca trebuie sa intri in ei cumva, sa ii ameninti sa ii iei macar la rost, este inadmisbil. Cum adica? Daca nu mai vor nu stiu cate perechi nu mai adopta nimeni? Numai la noi se poate asa ceva!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Corina Urziceanu: succes maine si sa vii cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Corina bafta sa dea domnul sa ti se implineasca visul si dorinta de a deveni mama cat mai repede.tuturor le doresc acest lucru.

Briantis sunt alaturi de tine si ma voi gandi la voi pe 7sept. sunt sigura ca va fi bine si vei veni cu vesti bune.

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Corina Urziceanu - neaparat sa ne dai vesti bune, avem nevoie! :)

Atentiune, atentiune!! Prin amabilitatea lui Flory, cu ajutorul nepretuit al lui Paul si cu participarea extraordinara e celebrului Andrei, am reusit sa descarc pozele

Intai insa dati-mi voie sa va prezint o selectie de poze (putine, nu va speriati!) - asta pt ca daca va duceti direct la pozele din parc nu mai intrati sa le vedeti pe astea :

- iata ce am scos din masina de spalat rufe:
- iata cum dorm unii (a se vedea pozitia picioarelor):
- iata cum plang unii cand nu sunt luati in brate la cerere
- iata cum ranjesc unii la mama lor (rushinica!!):
- si iata explicatia linistii din dormitor, desi copilul nu doarme:

Ei, si acum va prezint pozele din parc - astept laude pentru calitatile incontestabile de mare artist fotograf (.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Vazui toate pozele ,Rozi .Superbe!

In ceea ce priveste rosul patului,Victoras e mic copil ,pt ca nu a apucat sa zboare nici o bucatica de lemn .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Frumoase poze! A fost si o zi minunata afara, iar voi cred ca v-ati simtit minunat!
Patri, cred ca fetele au dreptate sa mergi la director si sa discuti cu el. Se poate intampla ca el sa nu stie multe dintre cele ce se intampla in institutie. Cert este ca si pe noi ne-au cam amanat cu acest curs cam 3 saptamani pana ce sau mai adunat si am fost 10 familii. Aici sunt doritori de a adopta dar nu sunt copii si toti vor fetite
Succes si iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Aseara nu am mai putut sa stau...mi-era asa de somn. Si m-am trezit dimineata cu un singur gand: sa vad poze.
M-am distrat cu cele puse de tine, Rozi. Cred ca la patul meu tocmai faptul ca are aparatorile a fost salvarea. A mea roade funditele de la alea si casa de la carusel. Si cred ca nu a dat inca de gustul lemnului .
Cat despre cele din parc....nici nu mai am cuvinte. De data asta tu ai fost pozarul si sunt niste poze superbe. Stii care imi place in mod deosebit? Aia de grup luata din spate cand fugeau toti catre bere

Si o nota de 20+ daca se poate pentru "motata" Teo de care m-am indragostit. E superba, sta la poze ca o domnisoara si se vede ca e vedeta familiei. Sa iti traiasca finuta si sa aveti de la ea numai bucurii.
Si sa ne traiasca toti bebeii si sa ne vina multi altii noi in grup.

Briantis iti spun de azi (ca mine nu ai tu vreme dimineata sa ne citesti) MULT MULT SUCCES! Sa dea Dumnezeu sa vii maine cu o veste extraordinara care sa merite asteptarea de pana acum. Iti tin pumnii si ma rog pentru voi sa fie asa cum trebuie decizia!

Mergi la inceput