vacanta in Italia - recomandari (2)
Raspunsuri - Pagina 5
helbi spune:
Laura_t sa stii ca ei eu as tine-o numai intr-o calatorie! Le ador!!! Uite, acum 5 zile, la revenirea din RO, am oprit 2 zile in Viena, pe care am batut-o in lung si in lat cu Bianca. E extraordinar orasul asta!!! Dar vad ca de ce vad mai multe, de-aia vreau sa vad si mai multe si cit mai repede!
Eu nu am fost in Turcia si Bulgaria....le tin cumva pt cind vom reveni in RO ca sunt mai aproape de tara:-)
Nane spune:
quote:
Originally posted by piccaflor
Salutare tuturor!
As putea sa va recomand si eu citeva locuri din Italia care merita vazute?
Toscana e absolut superba...am ramas incintata de San Gimignano(este un orasel medieval),de Vinci(orasul lui Leonardo)iar Florenta e de-o frumusete pe care e dificil o poti descrie...draguta si Sienna...
In ceea ce priveste litoralul in Veneto,in afara de Jesolo sint si altele f frumoase...preferata mea e Caorle(nu e nebunia de la Jesolo),Bibione(se spune ca are cea mai frumoasa),Porto Santa Margherita,Lignano.
Laura, la Aqualandia e super frumos...acolo este si cel mai inalt tobogan de apa din lume...
De nepierdut e si Gardaland,cel mai mare parc de distractii din Italia...e aproape de Verona...platesti la intrare 22£ parca,si ai acces la tot ceea ce inseamna distractie...a doua zi intri gratis(bineinteles aratind biletul din ziua precedenta)...
Subscriu!
Taman am venit si io din Italia. Am fost la Florenta, San Giminiano, Siena, Roma si San Marino. Daca aveti nevoie de info (mai ales cazare ieftina si f buna, etc) bagati rpd intrebari cat am totul "proaspat" in memorie.
Nane
Laura T spune:
Poate sunt cam deplasata ca intreb de acum pentru la anul, dar daca tot ati intrebat...imi iau notite sa fiu pregatita :)
M-ar interesa cazari bune si ieftine in 2 zone:
- Genova...San Remo...pe coasta aia...
- Napoli, ca vreau sa merg la insula Capri la Grotta Azzura
Ceva, ceva???
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 5 luni) si Ramona (3 ani si 4 luni)
poze_cu_fetele_mele
lili78 spune:
Salutare,
Si pe mine m-ar interesa sa merg anul acesta in Italia. M-am gandit in zona Venetiei. Dar nu stiu ce sa aleg dintre Lido, Bibione sau Lignano. Daca puteti sa imi spuneti niste impresii. Cum este plaja? Cum este peisajul? Se gasesc si plaje mai retrase? Am citit ca in Bibione este foarte frumos.
Multumesc.
Lili
codruta_grg spune:
Si eu am aceleasi intrebari ca Lili:
in Lido di jesolo, Bibione sau Caorle?
si ce hoteluri (sau ap) ar merge in acesta statiuni pentru 4 adulti si 1 copil de 2 ani?
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
bb_yasmi spune:
de palermo (sicilia) imi poate spune cineva ceva?? cum e ? ai ce vedea?? plaja e ok?
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb
anemona spune:
Nu am avut vreme sa citesc tot subiectul, dar am dat cautare si nu a iesit nimic.
Asadar, va intreb, stiti ceva despre Positano (coasta de vest a Iteliei)? Am vazut niste imagini superbe pe net si am gasit si o oferta interesanta de cazare, dar as vrea sa stiu daca a fost cineva acolo si ce impresii sunt.
Va multumesc mult celor care veti raspunde.
Anemona
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by anemona
Nu am avut vreme sa citesc tot subiectul, dar am dat cautare si nu a iesit nimic.
Asadar, va intreb, stiti ceva despre Positano (coasta de vest a Iteliei)? Am vazut niste imagini superbe pe net si am gasit si o oferta interesanta de cazare, dar as vrea sa stiu daca a fost cineva acolo si ce impresii sunt.
Va multumesc mult celor care veti raspunde.
Anemona
Noi acolo am vrut sa mergem (ca am cautat pe net si mi-a placut mult), dar cu masina si cu copil de 2 ani, dar ne-am razgandit din cauza distantei si ne-am oprit undeva prin jurul statiunii Lido di Jesolo....acum asteptam si noi raspunsuri
asa crestem noi
lili78 spune:
Salut,
Eu m-am decis pt Bibione. Am citit si aici pe forum si pe internet ca este mai moderna si are peisajul mai frumos. Am rezervat un apartament pe www.etgroup.info. Am facut transfer bancar pt 30% din suma, restul il platesc acolo. Eu zic ca pt 4 adulti si un copil, cel mai bine ar fi un apartament. Oferte sunt, dar grabeste-te. Eu am cerut detalii pentru mai multe apartamente si destule erau deja ocupate.
Lili
codruta_grg spune:
Noi ne-am decis pentru Lido di Jesolo. Inca nu stim daca la apartamente sau hotel. Asteptam inca raspunsuri....:))
asa crestem noi