vacanta in Italia - recomandari (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Lali spune:
Noi am petrecut doua vacante de vis in Lido di Jesolo, prima fara bebe si a doua cu cel mic, care avea un an si 8 luni atunci. Am stat la Hotel Orient&Pacific 4* care e pe plaja si care noua ne-a placut foarte mult. Avea multe facilitati pentru copii adica: pat suplimentar (aproape toate camerele au, de fapt, 3 paturi chiar daca nu ceri pat suplimentar), daca doreai, pat suplimentar gen tarc pentru bebe sau laterale speciale ca sa nu cada din patul normal suplimentar. Aveau loc de joaca pentru copii cu tobogan, piscina pentru pici, meniu special pentru ei (fiind un restaurant cu bucatarie specific venetiana erau foarte multe meniuri cu peste si fructe de mare si pentru copii aveai posibilitatea sa alegi si cartofi prajiti si gratar sau snitel sau spaghete, ma rog ce le place lor mai mult ca noi mancam toate draciile de care nu mai auzisem !...)
Oricum e frumos, e la 2 pasi de Venetia....
Eu il recomand cu caldura si puteti vedea si voi pe site ca arata bine si preturile sunt OK. (orient-pacific.it)
Vacanta placuta !
codruta_grg spune:
Am facut rezervare pentru Lido di Jesolo, la rezidenta Il Panfilo in august. Stiti ceva de ea?
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
caarra spune:
Codruta, eu am stat langa Panfilo, la Costa del Sol (din cauza ca nu mai erau locuri la Panfilo, ca acolo am vrut de fapt sa rezerv) , pe dinafara e f ok, e chiar pe plaja, are piscina, are incaperi f spatioase, balcoane de asemenea, chiar f. mari ceea ce f rar gasesti... eu zic ca e in regula (nu stiu cum e pe interior, din afara parea elegant). Iar plaja...e extraordinara pt.copii. Nu iti mai promit ca iti trimit poze, desi aveam si cu Panfilo (se vedea de la balconul nostru, aveam plaja invecinata etc) pt ca nu imi gasesc CD-urile. In concluzie, eu spun ca ai facut o alegere foarte buna!
Aura
codruta_grg spune:
Multumesc ,
din pacate numai cu vedere spre strada au pentru romani , sper sa nu fie parter sau ultimul etaj. Nu este nici AC....ceea ce poate e ok p netru Petra si nu cred ca sunt caldurile din Grecia ca sunt totusi pe meridian cu noi...nu?
Caara, noi am vrut la Costa del Sol, dar nu mai aveau locuri . Daca zici de Panfilo asa, atunci ma bucur. Voi unde ati oprit pe drum? ti-am trimis vreo 2 Pm-uri, acum vreo 1-2 saptamani, le-ai primit?
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
caarra spune:
Codruta, scuze pt pm-uri, nu obisnuiesc sa intru pe forum (a fost "boala" veche, dar "am scapat" de o perioada buna incoace, din lipsa de timp), m-a bagat google-ul in subiectul tau pt.ca eram in cautare de oferte pt Italia, Franta, Corsica. Mi-a fost f greu sa intervin pe subiect pt ca nu-mi aminteam parola de pe DC, dar pana la urma am depistat-o. Deci, nu mi-am verificat pm-urile.
Drumul pana acolo l-am facut intr-una (1250 km), asa ne-am propus, ca sa calatorim mai mult nopatea cand doarme fetita. La intoarcere am poposit cateva zile la munte in Vilach(Autria).
Il Panfilo are la parter magazine, deci nu aveti cum sa nimeriti la parter iar ultimul etaj nu mi se pare o problema.
Scuze daca am fost cam incoerenta, m-am grabit tare!
Aura
nasuc spune:
Atata pofta mi-ati facut ca vrem si noi sa mergem la plaja in Italia.
Noi venim din Canada si facem o escala in Italia inainte de a merge la parinti in RO.
Puteti sa-mi dati ceva adrese (website, nr. de telefon, orice) de hoteluri cu pensiune in Bibione si Lido de Jesolo.
Oare e departe aeroportul din Milano de gara? Vrem sa luam trenul din Milano pana la Bibione/Lido.
Poate cineva sa ma ajute, va rog?
crista-s spune:
NA ca eu cautam subiectul cu vacanta si vad a l-ai gasit .. ti-am mai scris si a In Italia ... vezi ca mai e un sub al carui titlu e chiar Bibione ( sau poate e scris putin gresit numele .. dar oricum il gasesti e citecva pagini in urma )
uite ca l-am gasit eu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96026
De la aerop din Milano ( care din ele ca sunt 3 ?!) gasesti autobuz pina la gara Milano Centrale ... de la unul dintre aeroporturi era si tren .. dar e mult mai comod cu autobuzul ... sunt curse cam la 30 min ... multe firme ....
cauta linkul aeroportului pe care aterizezi si vei gasi si autobuzele ...
de la Milano pina la Bibione tb sa schimbi trenul la Venezia ( faci cam 3 ore ) apoi de la Venezia cam 30 -45 min cu alt tren regional ...
nasuc spune:
Crista, te iubesc! Ma duc sa bibilesc site-ul.
Ce bine mi-a cazut ajutorul tau! Imi ard talpile de dor de duca!
crista-s spune:
uite si aici in partea 1 a acestui subiect poate gasesdti ceva .. chiar dc nu despre Bibbiano poate despre alte statiuni din zona ....
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43477&whichpage=1
daca ai probleme cu paginile in italiana scrie aici si iti traduc ce te intereseaza...
bafta la cautari
nasuc spune:
Multumesc Crista! Am citit tot, am cautat de mi s-au inrosit ochii, am gasit ceva in Jesolo (412 euro/per. cu mic dejun)inca n-am rezervat! As fi vrut un hotel-auberge cu pensiune completa, dar n-am gasit nimic disponibil (am cautat pe cel putin 15 site-uri). Ma gandesc sa apelez la o agentie de turism, dar sunt aproape sigura ca astia inafara de Mexic, Dominicana, Cuba si celelalte care sunt mai aproape de noi, nu prea au oferte. Ca nici clienti n-au, oricum!
Voiam sa te mai intreb ceva: la gara in Milano pot lasa bagajele (contra cost, binenteles) ca sa pot sa ma misc prin oras?
Ar trebui sa ofere serviciul asta, ma gandesc eu. M-ai imbolnavit cu site-ul ala cu ce trebuie vazut in Milano.
De la aeroport (Malpensa) la gara oare facem mai mult de o ora? Ca sa stiu cum sa-mi caut biletele de tren.
Multumesc mult de ajutor, Crista!