Impreuna, Timisoara! (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna fetelor!
Diana...da e in regula sa para cateva picaturi....iar cu masina ai mare grija...chiar daca tu conduci prudent sunt o gramada de maniaci in jur...
Ai primit listele, ti-au fost de ajutor?
Ana...de descurcat m-am descurcat...dar am un transfer de tot kk...la 500 mega dureaza 13 ore!!!!!!!!! Pai imbatranesc asa! O sa incerce Vasa de la job de la el, ca se pare ca noi avem limitare de la rds...Giulia tie tot asa iti merge?
Angela Panduru, pentru a-ti activa casuta Pm fa asa..intra la mesaje private(in stanga ecranului pe fond albastru al 13 rand)acolo dai pe optiuni iar acolo bifeaza activeaza mesaje
private...asta e tot...
Doris...tu esti in fiecare zi prima care intri...harnicuta , harnicuta...deja m-am obisnuit cu salutul tau de buna dimineata!
Faina ideea cu minisalonul...macar economisesti timp si va si vedeti...eu inca nu m-am decis dar astept sugestii pt. un nou look ca m-am saturat de parul asta lung prins tot timpul in coada ca sa nu mi-l traga Deian....Poate ca pana de ziua mea (octombrie) ma hotarasc sa fac ceva, ca eu tare greu ma hotarasc, ma gandesc de mii de ori, chestie care deja ma enerveaza.
Fetelor ce-o fi cu Gabi de nu mai intra...clar ca are bebe mic dar cu ceva timp in urma posta destul de des...sper ca e totul ok cu ei si mai ales cu Lucas...

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Simina, ce sa fac daca ma culc ultima si ma trezesc prima?
Chiar vroiam sa-ti propun si tie o schimbare, dar nu te mai gandi atat, fa-o ca n-o sa-ti para rau.
Inca nu s-a hotarat unde facem minisalonul, sper azi sa auzim si alte oferte pentru maine...sau duminica...daca nu pe sambata viitoare, in 10.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
De o sapt. in fiecare dim. cand ma trezesc il simt mpe Marco si seara pana nu adorm eu nu se linisteste. Aseara a vazut si Clau cum imi salta putin burtica.
E normal sa fie asa de agitat, nu e prea devreme?
Ce voi face mai incolo?
Si acum cred ca tumbe face prin burta mea.

Ieri eram la WC de la birou si m-a muscat un tantar. Asa de mari s-au facut piscaturile, le-am dat cu spirt, cu o solutie de propolis+galbenele pt. muscaturi de insecte.Dar tot mari sunt.
Ar trebui sa ma duc la dr. de fam. sa ma vada?
E pericol pt. bebe?

poze
gio si bb Marco 21+

Mergi la inceput

Doris...cred ca o las pe mai incolo ca sunt falita pana in 15 cand iau banii...au trebuit schimbate tevile de la incalzire in tot blocul , 3 milioane ca nimica si m-am cam dat peste cap din p. de vedere financiar...Abia astept sa vad ce idee ai pt. mine si poate ca ma convingi..dar sa stii ca scurt nu ma tund..e prea radical pt. mine....cat despre culori le-am avut pe toate mai putin suvite...
Giova...piscatura s-a facut mai mare si mai urate decat altele cand ai mai fost piscata de tantari? te intreb pt. ca de obicei sotul meu face niste blande uriase de la tantari, pe cand eu nu am decat un semn mic de tot..Daca e diferita muscatura de alte dati eu zic sa mergi la dr...sigur a fost tantar?

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by mitzuka

Doris...cred ca o las pe mai incolo ca sunt falita pana in 15 cand iau banii...au trebuit schimbate tevile de la incalzire in tot blocul , 3 milioane ca nimica si m-am cam dat peste cap din p. de vedere financiar...Abia astept sa vad ce idee ai pt. mine si poate ca ma convingi..dar sa stii ca scurt nu ma tund..e prea radical pt. mine....cat despre culori le-am avut pe toate mai putin suvite...
Giova...piscatura s-a facut mai mare si mai urate decat altele cand ai mai fost piscata de tantari? te intreb pt. ca de obicei sotul meu face niste blande uriase de la tantari, pe cand eu nu am decat un semn mic de tot..Daca e diferita muscatura de alte dati eu zic sa mergi la dr...sigur a fost tantar?

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Sigur a fost tantar, ca l-am omorat cand inca ma pisca, dar treaba si-a facut-o nemernicul.
Sunt mari si umflate. de obicei nu mi se fac asa.
Oare s-o sun pe dr. de fam. sa o intreb?
Am vorbit cu d-na dr.
Mi-a zis sa-mi cumpar un gel(Fenistil) si sa iau cateva zile Calciu efervescent.Nu e nimic daca nu m-am umflat la fata si nici nu afecteaza bebele.
Asa ca fug la farmacie.

poze
gio si bb Marco 21+

Mergi la inceput

Giova eu zic sa o suni...nu strica

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Salutare Timisoara!!!
Ce mai faceti? Mama Doris....ce solicitata esti...daca nu te superi la ce salon esti? Vin si eu in Tm . pt un weekend acum in sept. si vreau sa te gasesc cumva[;)...apoi plec iar, dar cand ma intorc stau doar pe capul tau
Va pup si va doresc un weekend minunat!

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna timineata,
desi nu mai e dimineata ... io acum o ora m-am trezit. Nu avem curent la servici ... asa ca azi mergem de la ora 13 la lucru. Partea nasoala ... e ca stam pana la 7, deci nu ma mai intalnesc cu dani ... care da azi de baut la baietii lui. Partea buna e ca pot sa incep pregatirile pe maine ... am sa fac si un torulet ... mai bag si niste baloane cu Happy Birthday si I love you ... hi hi hi

Fetelor is socata: ieri mi-au venit in sfarsit rushii ... si deci maine pot merge sa-mi refac analizele. Azi am sunat la Bioclinica ... sa nu ma duc nepregatita. Soc: 2.550.000 lei sunt cele 4 analize pe care tre sa le fac.
Mama fetelor ce luna ma asteapta: ziua lui Dani (cu baietii si apoi acasa), analizele, eventual si internarea, apoi pe 24 nunta cumnatei ... unde iarasi tre sa decartam minim 300-400 euroi ... fetelor ... luna asta sa nu-mi iesiti in cale ...

am ridicat cartile!!!
A fost super lejer ... mi s-a parut tanti aia cam flegmatica ... se uita la mine ca la circ ... ca mi-a pus o foaie in fata ... pe care trebuia sa-mi scriu BI si seria ... io de unde sa stiu ... ca e prima data cand fac asa ceva ... de ce nu s-a pronuntat ce vrea.
A mai tastat ea pe acolo cate ceva ... la care ma intreaba stupefiata: Aveti de gand sa completati?
Io: Ce?
In fine ... a fost alta mai amabila si mi-a aratat unde si ce si am scapat repede.
Au si renovat pe acolo ... fain, misto ... dar aceeasi putoare infecta ... aceleasi mutre acre ... bleah.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

SALUTARE!

Diana, felicitari, pentru cele 30 de saptamini implinite. Sa de domnu sa fie bine si sa nu aveti probleme pin la sfirsit! Ca a aparut colostru, asta nu poate fi decit un semn bun Sa ai grija de tine si bebic

Mitzuka, Gabi si Lucas sunt bine, doar ca,micutul, nu vrea sa mai doarma asa mult...si cere atentie. In plus mai e si Bubu ,daca doarme Lucas trebuie sa se ocupe de ea....e destul de greu. Poate o sa aiba mai mult timp cind va maerge Bubu la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ceau, fetelor!
Miro, ma bucur ca Ramonika are rusi...
Poate si acupunctura a facut posibila minunea...
Despre analize si pretul lor, ce sa zic, m-am obisnuit deja in loc de gratuit, sa platesc de fiecare data...
Lasa, ca treci tu peste greutatile financiare, gandeste pozitiv, mergi la nunta, te distrezi...
Analizele sunt necesare...musai...
Sa va distrati fain, si inca o data

La multi ani pentru Dani!Distractie placuta!

Simina, nu-ti fa probleme de bani, mai intai sa vedem la cine ne adunam, si poate vii acolo sa te fac, bine?
Nu te tund scurt, stai linistita...
Assa, te rezolv si pe tine, cand vii... numai sa ma anunti din timp, ok?
Azi e randul lui Giova, la coafat!
Lili, multumim ca ne mai tii la curent cu Gabi si Lucas.
Ce-i cu Mihi?
Am speriat-o???

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput