Impreuna, Timisoara! (19)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Buna ziua ,
Angela,din cate imi amintesc eu,PM-ul il activezi din profil personal,nu mai stiu cum se face,dar cred ca acolo e ceva legat de faptul daca permiti celorlalti membrii de pe forum sa iti vada profilul si sa-ti trimita mesaje....Parca asa era....Iar pe messanger sa intri?Pe care din messangeruri?Pe yahoo?Pai daca ai cont pe yahoo ,poti sa incarci messengerul,daca nu il ai,in computerul tau,te inscri acolo si pe urma,ca sa te vada cu cine vrei sa vorbesti,ii trimiti ID-ul tau si ii ceri sa te adauge la lista sau adaugi tu ID-ul persoanei la lista ta,din optiunile care le ai in fereastra de la messenger si cand persoana intra online o sa vezi si vorbiti...Nu stiu cat ai inteles din ce am scris,dar de am gresit rog fetele sa ma corecteze!
Doris,pai eu te asteptam la barfe si tu umblai dupa pisici?hehehehe....
Anda, daca nu ii hraneste pisica ...tot asa va trebui sa le dai,cu seringa sau cu pipeta...pana invata sa pape singuri...
Diana,inca 10 saptamani si vine bebe....Sarcina usoara in continuare!
Simina,imi pare rau ca merge greu....Sper sa reusesti...Nu ai abonament de 9 $?Ca si noi tot d-ala,dar merge bine!
Ioana,pai e bine ca ai un bebe activ....Si tu esti de felul tau o persoana mai activa si mai agitata,asa e si bebe Marco....Pentru linistea ta...intreaba si la doctor de faza cu ciupitura...
Miro,agitatie mare la tine....promit sa nu iti ies in cale...hehehehe...Pai maine aveti chef....Spor la treaba si distractie maxima!
Sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Ana...ba abonament din ala am, netu merge bine, doar cand copiez de pe ftp sau torrent imi merge asa de greu...habar nu am de ce, si nici Vasa nu stie....
Lili...mersi ca ne-ai linistit cu privire la Gabi...
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
Giova spune:
Ana am vb. cu dr. de fam.
Mi-am cumparat gelul ala, Fenistil si pana acum m-au uns de 2 ori.
Tot asa umflate sunt, dar sper sa cedeze.poze
gio si bb Marco 21+
Irina_Claudia spune:
Ceau fetelor,
Am fost azi-dimineata la analize cu Ioana, bineinteles ca n-au fost gratuite, pe unde am sunat nema gratuitati. Sistemul sanitar lu' peste.
Doris pe mine m-ar fi interesat o freza de gala pentru 24 la nunta....dar ma gandesc poate sa-mi pun un permanent in 10 si atunci numa' ma aranjez eu un pic. Ce zici?
Miro ii urez din suflet lui Dani LA MULTI ANI fericiti alaturi de tine, multa sanatate si numai bucurii!
Angy ai fost la gradi?
Pai va urez la toate un week-end placut si sa profitati de vremea buna !
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Irina, te rog, nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, fara permanent...
Nu se mai poarta.
Lasa ca te fac eu in 24, stabilim la ce ora si vin.
Iti fac un coc fain de nunta.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
angy11 spune:
Mirona La multi ani! pt. sotul tau si voua va urezmulti,multi ani fericiti impreuna.
IrinaCum bine sti intentionam sa merg la gradi ieri.Am fost intai la scoala ca aveam examene de aptitudini pt. clasa v si cand sa plec de acolo m-am intalnit cu profa de fizica de la noi care are fetita acolo si am intrebat-o daca a fost la gradi si mi-a zis ca a fost si nu mai trebuie nimic ca sunt inscrisi automat.Deci nu m-am mai dus.
Va pup pe toate si bun veni celor mai noi decat mine!
Cosmina2 spune:
Sara buna fetelor!
Mai vin si eu pe "acasa".Nu mai zic ca ati scris....,v-ati inmultitHahaha nu asa ca-n biblie.M-am uitat si suntem 32+1(sotul Anei).
Saptamana trecuta nu am putut veni la intalneala 8,(nu ca as fi fost eu la toate,da'la una tot am fost)pt. ca am fost nasi la un baietel.Toata saptamana din 'naintea botezului am umblat ca o capiata sa cumpar tot ce trebuie.
Saptamana asta am reusit sa-mi revin.Nu mai merge sa pierd nopti.La naiba,am imbatranit sau...(?)
Va pusi pe toate.O noapte buna va doresc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
mirona La multi ani sotului tau si multi multi ani petrecuti alaturi de tine
irina scuze ca nu am mai dat nici un semn, intentionam sa trag cd/urile si sa te anunt sa ne intalnim si sa facem doar schimb, darrrrrr am constatat cu stupoare ca nu mai am nici un cd in casa gol .... asa ca va trebui sa ne intalnim si sa imi dai cd goale si eu trag to ceea ce doresti
eu nu mai stiu de cand nu am beneficiat de nici o gratuitate la medic, inclusiv la medicul de familie platesc consultatia ... asta e politica, e cabinet particular si platesc .....
va pup pe toate
andanii
Mirona spune:
TREZIREA!!!
azi este ziua iubitului meu: LA MULTI ANI! Dani.
Multi ani alaturi de mine.
Va multumesc tuturor pentru urari ... si cele de aici si cele de la evenimentele comunitatii. Merci.
Miro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Miro, am deschis geamurile...sa se auda muzica si veselia pana aici...
LAAAAAA MULTIIII AAAAANI CUUUU SAAAANATATEEEEE, SAA VAA DEEEA
DOOOMNUL TOOOT CEEE DOOOORITI!!!
DANI, s-o faci lata, lata....
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI