Impreuna, Timisoara! (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Irina in ce zona stai ????? am filmuletele astea si multe multe altele, ne intelegem si ne intalnim cumva

mai incerc inca odata, mii de multumiri oricum

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Andanii stau in zona Ghe. Lazar , vis-à-vis de florarie (in spatele magazinului Billa). Zi tu unde si cand sa ne intalnim eu vin cu CD-urile...merci!!

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

irina nu ai yahoo messenger sa vorbim .... sunt online acum
ID/ul meu este andaniii

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Andanii nu pot intra pe messenger...sunt la lucru..stii tu..
Scrie-mi pe cl_moruz@yahoo.fr

Te pup

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna ziua la banatence,
Fetele,azi am zi de cantat la pian,spal rufe....adeca masinuta le spala,dar cum Luana e omniprezenta in tot ceea ce se petrece in casa...si participa si ea efectiv la treburi...cantam amandoua la pian:eu scot rufele,ea mi le imprastie....si tot asa...Are mama fata gospodina!
Corina,sa sti ca e o bucurie ca am reusit....Ma bucur ca te-am putut ajuta si iti doresc succes si tie,sa reusesti cu tantiile astea...Sa-mi spui si mie cum a fost,ca sunt curioasa...
Diana,de ce spui de forceps?Ti-a spus doctorita ca ar fi cazul sa-l foloseasca?Iar cu epidurala....ce sa-ti zic?Asta e mai mult decizia ta...nu ma intelege gresit,dar daca esti panicoasa sau ti-e tare frica...atunci mai bine faci epidurala....Fiecare femeie are temerile ei si suporta mai usor sau mai greu nasterea....Chestia cu epidurala ti-o poate explica cel mai bine doctorita ta,ei ii poti pune toate intrebarile legate de aceasta procedura si te vei lamuri mai bine...Ma bucur ca ai reusit sa primesti explicatiile de care aveai nevoie...Sincer,eu chiar nu stiam ce sa iti spun,pentru ca,asa cum ti-am mai scris,de cand am nascut eu s-au schimbat multe in maternitatea Bega...Sa fi sanatoasa!
Doris,mama draga,saru-mana inzecit....Ce m-as face eu fara tine?!Pe bune!Pana una alta zana buna tu ai fost,ca d-aia am reusit eu cu tanti asta....Raman datoare la tine!O sa incerc sa profit de zilele ramase,ca o sa beau si eu din vinul ala greu(vin din concediu)...si p-orma n-oi mai avea vreme...De acum ma gandesc ca o sa vin la 5 seara acasa,fa curat,mancare...etc,etc...Nu-i bai,ca n-a murit inca nimeni din asta,dar dupa 2 ani de lafaiala....uf!Te pup si saru-mana inca o data!Cand vi pe la mine sa-ti dau desene pentru Ines?
Alinushu-giuliatm,eu am ,iubita, toate alea de le-ai scris...si inca multe altele,ca Marius coboara la greu de pe net de toate pentru toti...Iti aduc sau ne intalnim cumva.Vorbesc cu Marius ....si ii spun ce si cum....O varianta ar mai fi sa iti cumperi CD-uri si ti le face Marius,daca vrei(sa nu te aud de bani)...Si ar mai fi una,dar nu stiu cat timp disponibil ai tu pentru asta,sa iti dau adresa de unde le coboara si sa le cobori si tu de pe net.....Oricum ar fi,eu vorbesc diseara cu Marius si te anunt cum am discutat...Tot ce am si vrei ti le dau fara probleme...Pupa galuscuta Ale de la mine!
Ioana,si eu sunt tare bucuroasa de tanti asta....mai ales ca,aseara,cand am discutat cu ea la telefon,a si recunoscut ca nu a mai cautat pe nimeni,parca am fi fost vorbite....Munca incep in octombrie,pe 3 cred,pentru ca 1 cade sambata....
Bea,poti croseta pe caldurile astea?!uau! Spor la treaba atunci!
Lili,multam'!O sa incerc sa profit...sa vedem cat ma lasa si ucigasii mei de neuroni...
Irina,multam' pentru ca esti alaturi de mine!Si eu sper sa nu am vreo surpriza,dar din cate se vede tanti asta si la cat e de moderna si deschisa la minte....nu cred ca voi avea vreo treaba nasoala cu ea...Ramane totusi olecuta de suspiciune,pana ne-om cunoaste mai bine...
Miro,ce mai faci?Cum te simti?Bey,la urmatoarea intalneala sa te asezi la fumatoare...
Fetele,va pup pe toate si mai vorbim....Pa,pa!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Ana...daca nu te deranjeaza da-mi si mie adresa aia cu desenele animate...daca se poate bineinteles...ca eu timp am..compu' oricum merge toata ziua...asa ca...Vasa zice sa ma descurc singura ca s-ar duce el la tipu care ii face rost de filme, da' ala e rocker inrait..din ala crazy, crazy si ii e cam jena sa ceara desene...scuze ca m-am bagat peste Giulia...ca pt. ea era mesajul dar ce nu fac eu pt. grasunel al meu....

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Gata de azi nu mai scapati de mine!! Prima zi de munca nasoala rau de tot. Parca au innebunit toti, acu le trebe situatii si para situatii.
Bun venit fetelor noi!
Giova, stiu ca tu ai cautat acum nu demult apartament in chirie. Stii cumva o agentie imobiliara care are un comision mai acceptabil? Am ajuns la concluzia ca trebuie sa apelez la o agentie daca vreau apartament cu chirie, pentru ca toate sunt deja inchiriate pana sun eu.
Doris, indraznesc si eu ... vreau o tunsoare si o vopsea. Se poate?
Voi ati observat ca apar in toate pozele cu luleaua in gura?

Pupa mama fetele

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvana, eu chiar ziceam ca ce bine iesi in poze!!!
Nu ca mine, ca m-am strambat in toate de la ultima intalnire.
Sincera sa fiu nu stiu ce ag. imobiliara are comision mai mic, eu le-am luat la rand din Pag. Aurii si nu i-am intrebat de comision.
In general au de la 70% in sus.
Ai vazut la TV ca au crescut mult chiriile in Timisoara?
Cica au venit studentii sa-si caute ap.
Ap. unde stam acum nu l-am luat prin ag. Macar am scapat de comisionul ala al lor.
Bafta la cautat!!!

poze
gio si bb Marco 21fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetele, ce v-a apucat pe toate cu tunsul si schimbarile de look?
Nu mai stiu la care sa raspund...
Sigur ca va prestez pe toate, dar, hai s-o facem organizat!
Deci , la salon nu va invit, ca e prea scump...
Asa ca, dintre cele care m-ati solicitat, cine se ofera sa faca o gazduire acasa, intr-o sambata?
Ne adunam toate acolo, si facem un mini salon, cu new style, apoi va fac poze, pentru site-ul meu...
Deci, astept propuneri...
La cine ne strangem si la ce ora, sambata?
Intelegeti ca vreau sa va onorez pe toate, dar mi-e greu sa merg dintr-o parte in alta a orasului.
In rest, eu aduc tot ce trebuie, iar daca e nevoie de vopsit, gasim noi un magazin , ceva, de unde sa luam vopsea.
Azi, merg s-o fac pe Anda.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

eu pot gazdui minisalonul de kelioase, dar nu pot sambata asta ca imi vine instalatorul si numa el stie cand gata ...
pe sambata viitoare, daca mai are lumea rabdarica, ar fi ok, sper ca pana atunci voi avea si scaune
numa bine pe 10 face ale 6 luni, o punem si de un kef mic

pupici la evribadi

Mergi la inceput