Impreuna, Timisoara! (19)
Raspunsuri - Pagina 6
Doris-Alina spune:
Giulia, Ok, daca nu poti veni la Anda...
Astept sa-ti cumperi scaunele, si sa ne inviti...
Promit ca vin cu gentoiul meu cu scule si care sunteti amatoare, va rezolv...
Sa-mi aduci si mie la urmatoarea intalnire cd cu povesti, si cele care mai aveti DVD cu desene, sau povesti, filmulete pentru copii, dati si la fata...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
mitzuka spune:
Buna dimineata!
Diana...nu mai fi speriata si eu am nascut la Bega in 2004... si in ciuda unei nastri f. grele, si mai ales in ciuda faptului ca am prins sistemul cu vazut bebe doar la alaptat...am supravietuit...conditiile nu sunt ca la hotel, dar nici sa te ingrozesti...oricum nu stai decat cateva zile...
Vezi ca ti-am trimis listele pe mail...
Doris ...si eu am povesti rom. si straine mp3 ...dar sa stii ca sunt alea care le ascultam pe placi cand eram mici...mie mi se par super faine...asa ca daca vrei iti scriu imediat un cd cu ele....poate sunt tot alea pe care le are si giulia...
Apropo... fetelor cu pitici mici eu am toate cutiutele muzicale si 1 clopotel magic, bim bam si andantino...daca cineva nu le are si le vrea nu trebe decat sa spuneti....si eu le-am primit...sunt mp3
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
Doris-Alina spune:
Simina, daca nu e prea mare deranjul, te rog sa-mi faci si mie un cd cu povesti , numai romanesti...iti platesc cd-ul...
Mi-l aduci la urmatoarea intalnire...
Merci!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Giova spune:
Neatza banatence!!!
Diana nr. clinicii dr. Bran: 220614. Este pe strada A. Mocioni, pe langa Politie, canalul Bega. Nu stiu cat costa, mie mi-a luat 250.000 lei, ca pt. eco normala. Tot asa-mi ia, nu conteaza ce eco-mi face.Poate din cauza ca sunt pacienta lui, habar n-am.
Eu la 3D mi-am vazut doar sacul, era mult prea mica sarcina.La sf. lui sept. chiar vreau sa-i zic sa-mi faca un 3D sa ne cunoastem si noi baietul.
Numai lucruri urate am auzit de dr. Grigoras, asa ca... fugi cat vezi cu ochii.
Doris, Canda e o mamica de la subiectul deschis de mine, mamici de ian. febr.Deci suntem cam de aceeasi varsta, ea ar trebui la sf. lui ian. sa nasca.
Auzi dragutico, cand ma tunzi si pe mine.... Sa fie frumoasa fata cand pleaca in concediu.
Plecam in 10 sept. dim. din Timisoara. Pana atunci poate ai o ora libera sa ma faci frumoasa.
Am dormit aseara pe stanga, crezi ca l-am mai auzit, sau simtit?
Am fost obosita.Doar nu e dupa el, ci tot cum vreau eu fac.
Ce fac celelalte fete?
Miro cum te simti?
Ana ma bucur ca ai ramas tot la prima tanti. Bafta in continuare.
De cand incepi munca? Octombrie?
Giulia hai pune poze cu Ale. Sa o vedem cat s-a facut de frumoasa. Spor la munca.
Pupici
Pupici si la celelalte fete: Angy, Gangurici, Mitzuka, Lili.
poze
gio si bb Marco 21 fix
mitzuka spune:
Doris...ce deranj...si ce platit Cd...ti le fac cu cea mai mare placere...stii ce eu iti pun tot ce am...si cele straine sunt in romaneste(cand zic straine ma refer la Tom Degetel, Alba ca zapada, Simbad marinarul etc.) iar daca nu iti plac nu i le pui lui Ines...ok?
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
gangurici_licurici spune:
Diana, am vrut sa-ti trimit pm dar nu e activat. La ce spital nasti? Si cu ce dr.? Sa stii ca prima mea optiune a fost nastere naturala, dar musai cu peridurala, ca nu sunt eu prea viteaza cand e vorba de durere. Dar Matei, lenesul, nu s-a intors, asa ca am nascut cu cezariana si la cate povesti auzisem (ca ce greu e, ca nu te poti misca, ca nu-ti poti lua bebele cateva luni in brate... ce mai, aiureli) eram destul de dezamagita ca trebuie sa nasc asa. Pana la urma totul a fost foarte bine, a 2 zi l-am alaptat in pozitia culcat, iar in ziua urmatoare l-am alaptat in brate. Cat despre faptul ca nu poti sa-l ridici, povesti... N-ai voie sa ridici greutati mari, dar un bebe de 3-4 kg, nici o problema. Oricum, eu una mi-am revenit f. repede, dupa o saptamna zburdam. Sa stii ca nu incerc sa te conving sa ceri cezariana, ideea era doar sa nu te sperii de toate povestile pe care le auzi, ca-s legate de nasterea naturala sau de cezariana, ca majoritatea sunt exact asta, povesti.
Cat mai ai pana nasti?
andanii spune:
diana cred ca ai nevoie de informatii despre grigoras
gandurici eu de grigoras am fost dezamagita groaznic, si dupa opt luni de mers la el am ajuns ca sa nasc cu altul, nastere normala, am avut mici probleme dupa, dar in general dupa vreo doua luni a fost in regula totul si eu si copilul
giova eu am si auzit lucruri urate si apoi am si patit pe propria piele .... nasol cu el, este tare birjar
doris mama si noi trebuie sa ne intalnim, unu sa ma achit de datorie si doi sa ma tunzi si pe mine putin, vreau si eu o schimbare ca nu se mai poate asa
CD /uri am mai mult de o suta, cu tot ce vrei, mie mi/e f greu sa aleg, de opt ani adunam tot ce aparea , nu ne lipseste nici un filmulet de copii ..... oricare dintre voi doriti cu cea mai mare placere va trag pe cd/uri numai sa spuneti voi ce ati vrea ...
eu am nascut acuma aproximativ 8 ani la spitalul Bega, era dupa renovarea completa a spitalului, dupa scndalul cu copii morti ... deci curat era .... tantile tot alea sunt pe alea nu le poti dezimfecta ... deci fara ciubuc nici nu se uitau la tine, si chiar daca era faza cu neadusul la pat , beneficiam de bebei f f f mult timp cu noi in camera tot asa cum povestea aici gangurici
si acuma un of mare de tot : CINE CUNOASTE VREUN TINICHIGIU BUN, nu sunt in stare sa gasesc, toti la care am fost sunt super ocupati si nu isi pierd vremea ca sa vina sa imi faca si mie un sort la balcon ........ sau daca nu stiti poate macar sa imi spuneti unde sa merg , poate in plimbarile voastre ati vazut pe undeva scris .... sunt deja disperata ca nu mai inaintez cu lucrarea asta pe aici sunt in santier si acusa incepe copilul scoala si inca nu suntem gata
plus ca sunt fraiera,nu sunt in stare sa postez niste poze aici nici mor, nu stiu ce fac, dar cu siguranta ceea ce fac nu fac bine
va pup pe toate
andanii
bulina_buclucasa spune:
Salutare!
Ma bucur, sa vad, ca aveti numai vesti bune si sper sa o tinem tot asa
Diana, policlinica dr. Bran e pe linga politia ce se ocupa de buletine, am vazut ca ti-a mai dat cineva detalii, e un tip super ok
Cit despre epidurala , vreau si eu, chiar o sa intreb ce si cum, cind merg la urmatoarea consultatie. Gabi, ce a nascut recent, a zis ca e un pic mai usor, cu anestezie...Detalii poti afla de la ea!
Ana , ma bucur , ca in sfirsit, ai gasit o tanti de care sa fii multumita. Profita si acorda-ti mai mult timp pt tine....pina incepi serviciul
Pupici la toate si sa aveti o zi buna!
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata dragutelor,
Andanii ca sa postezi poze , in profilul tau personal la semnatura adaugi urmatoarele:
text si o sa mearga.
Zici ca ai putea sa tragi niste CD-uri? Pe mine m-ar interesa 101 dalmatieni, Pisicile aristocrate, Doamna si vagabondul. Le ai? Si daca da as putea sa indraznesc? Sa-mi spui tu cum facem it pot da eu CD-urile ..cum zici tu.
Fetelor merci pentru informatii, maine vreau sa o duc la analize pe Ioana , n-am mai fost de un an o sa fie durere...tineti-mi pumnii.
Angy abia astept sa-mi dai informatiile de la gradi...
Miro ce mai faci tu?
Ana felicitari pentru tanti . Doamne ajuta sa n-ai nici o surpriza in vitor cu ea.
Doris pai vad ca tu deja esti stilista noastra consacrata. In 24 sept am si eu o nunta, as putea indrazni?
Va pup si spor la lucru
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)
Irina_Claudia spune:
Andanii scuze...sunt zapacita
deci adaugi
[ url="adresa" ]textultau[ /url]
fara nici un spatiu in tre caractere..eu am scris asa ca sa se vada clar linkul
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)