Impreuna, Timisoara! (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by gangurici_licurici

Giova, stai ca am uitat sa te intreb: de ce nu-i recomandat sa stai pe spate? Eu cand eram, gravida prin ultimele luni stateam pe spate, cu o mana bagata pe sub talie, ca asa imi mai relaxam coloana. Nici nu m-am gandit ca n-ar fi voie. A, si in plus sotiorul facea masaj aproape in fiecare zi... macar atat, nu?
Sanatate

Ganguriciul

mi-a zis cineva, dar nu mai stiu cine, ca pe spate, bebele poate atinge nu stiu ce si poti lesina in timpul somnului.
Si nu se oxigeneaza asa bine nici bebele.
Pe partea stanga e recomandat, dar al meu face figuri.

Referitor la Cioata ai mare dreptate, pe mine m-a programat dupa 1 luna jumatate, si norocul meu ca in ziua cu pricina, nu m-am dus acolo si am tot sunat, ca dr. a ajuns dupa 2 ore.
Asa ca ..... am socotit eu cum am socotit si cand am ajuns acolo, atunci ma striga asistenta. am fost baftoasa!!!
sa vezi ce urat se uitau celelalte, dar am fost mai isteata.
Stiam ca eco nu e foarte performant dar are mana buna si stie citi ce se vede.
Am fost odata, la 13 sapt. m-a linistit, ca bebele n-are nimic si tot el mi-a zis si sexul.

poze
gio si bb Marco 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

giova - nu mai sta pe spate..pune o perna la spate sa nu te lasi de tot ...si stai pe dreapta..... si mie doc mi-a spus ca nu se oxigeneaza bine bb .

eu azi am fost peste tot in oras... mi-am luat camasi de noapte pt spital--am luat 3 desi nu stiu daca ajung.Bb misca dar mai normal si tot vb cu el ... se pare ca ma asculta

merci pt ce mi-ati spus de eco 3d.... as fi asa curioasa sa-l vad pe bb ........dar daca ma prog peste 1,5 luni....eu nasc deja !!!!

unde as da de dr DR Bran ?? de Cioata stiu unde dau.

Am auzit ceva .... la Grigoras la clinica se poate naste !!!!!
O fi adevarat ??? eu merg maine sa vad ...dar daca stie careva ceva astept sa-mi zica !!!!
As mai avea o intrebare - unde sa caut nume de bb ??? sotul meu face bascalie ca o sa-l cheme Dromichetes...

canda - bine ai venit !!!!!

Ana - cand putem sa stam de vb ??? (cand ai timp si chef)...si eu urmeaza sa nasc la bega si habar nu am ce e pe acolo!!!!

va pup
diana 29s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Diana..am facut eu o lista cu nume si de fete si de baieti culese de pe o gramada de site-uri pt. cumnata mea care e gravida 24 sapt...cand ajung acasa , adica pe la 8 ti-o trimit pe Pm sau mail daca nu ai activata pm.Sunt o gramada, cred ca vreo 20 pagini de nume pe 2 coloane pe pagina...sper sa-ti fie utila...

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Diana..te rog da-mi mail-ul tau ca pe asta de pe Dc nu pot pune atasamente, ca sa iti trimit lista....

Pupici

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fetele,

Gata....am stabilit cu prima tanti care a fost la noi sa vina ea...Am discutat cu ea si a ramas hotarat...Uraaaaaa!!!!! Sunt tare bucuroasa!

Ioana,sa vezi tu ce flacau de flacau o sa vina pe lume.....Si o sa semene mamicutzei lui agitate....hehehehehe...eh,cu batutul eu cred ca mamanul tau a glumit...
Canda-angi,bun venit!Sarcina usoara!
Miro,spor la treaba la scarbici...Cum te mai simti?Ti-e mai bine?Te mai doare ceva?Iar cu alea la posta....rabdare,draga mea,ca iti iei pachetul si te intorci cu spatele...si gata! ai plecat.Nu le mai baga si tu in seama,fa si tu,eventual,moaca de muratura si da-le cu tifla,raspunde-le cu aceeasi moneda....Te pup!
Alina-giuliatm,noi vizionam desene animate ,in ultima vreme..Te intereseaza cumva "101 dalmatieni"?
Corina,gata!Cum am scris mai sus,am ramas la prima tanti...acum ma linistesc...Succes cu tantiile alea...Mie ,sincer,mi s-au parut amandoua super ok....Cu celelalte doua am vorbit azi,dar nu ti-am mai trimis PM,ca una deja a gasit altceva(cea care trebuia sa vina azi la mine),iar cealalta sta in Soarelui si i se pare prea departe....Sper sa reusesti cu una din cele cu care ai vb.(sincer,amandoua sunt ok,dar parca prima mi-a placut olecuta mai mult,tanti Lenuta).Te pup!
Diana,da o cautare in google,dar si aici pe desprecopii gasesti o groaza de numa.Daca deschizi prima pagina,cea de start "acasa" si cauti acolo,este o rubrica speciala...!
La povesti putem sta ...de ce nu....nu stiu cat de mult te voi putea eu lamuri despre Bega,caci de cand am nascut eu pana acum,cand a nascut Gabi,colegutza noastra de aici,s-au schimbat foarte multe....Sta de vorba si pe alte teme.....cum sa nu?Abia astept....
Fetele,sa auzim de bine....va pup pe toate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Diana1971, legat de Pol. Grigoras: e adevarat ca la un moment se putea naste acolo, dar in urma unui incident ( un bebelus a murit din cauza ca nu existau aparate pentru situatii speciale) i s-a retras autorizatia de a functiona ca si maternitate privata. Asta e ultima chestie pe care o stiu eu despre Gigoras. Eu am nascut la Bega si sincer eram ingrozita de ce conditii ar fi putu sa fie. Probabil ca mi-am imaginat chestii asa de nasoale ca pana la urma condiiile mi s-au parut absolut rezonabile. E adevarat, baia e veche, dar o curata cred ca din ora in ora. Saloanele arata OK, se schimba asternuturile si in fiecare zi daca e nevoie. Pe mine cel mai mult m-a stresat ideea ca s-ar putea sa nu-mi vad copilul decat din 3 in 3 ore, la alaptat, dar chair cu vreo luna inainte sa nasc s-au schimbat lucrurile: la intitiativa dr. Ilie, care e seful de la neonatologie Bega s-a introdus sistemul rooming-in, adica bebele sta in camera cu mama. Asa ca a fost super OK. E adevarat ca nu dormeau cu noi (intr-un fel mai bine, ca ai nevoie de odihna), dar programul era cam asa: 6 dim., alaptat, ii lasau pana la 9 sau chiar 12-13 si ii luau la chimbat scutece. La 3 ii aduceau , ii lasau pana la 6-6.30, ii luau la spalat si schimbat. La 9 sau chiar mai repede ii aduceau inpoi la alaptat si ii luau iar la 2- 1 noaptea. Ce sa-ti mai spun ca si asa cand auzeam carucioarele pe care ii aduceau pehol eram in culmea fericirii. Nu stiu cum as fi rezistat daca prindeam procedura dinainte, cand ti-i lasa doar pt. alaptat si ii duceau inapoi...
Cat despre nume, nici la noi n-a fost usor: in primul rand am vrut un singur nume, ca si eu si sotul avem cate 2 din care folosim doar unul. Asa ca trebuia sa ne placa la amandoi. In plus am vrut sa nu fie unul prea banal, dar nici nemaiauzit (am speriat-o pe soacra-mea la un momet dat ca o sa-i punem copilului numele Rafael Romeo sau Haralambie-hi, hi, a fost tot stresata pana am nascut). Pana la urma am avut de ales intre Anton si Matei, si am ales Matei ca ne placea la amandoi cel mai mult. Stiu ca m-am uitat si eu pe niste site-uri da' nu mai stiu cum se numeau, da o cautare pe "nume copii", sigur gasesti.
Nastere usoara

Ana, ma bucur ca ai gasit pe cineva de care esti f. multumita. Stiu ce important e sa ai pe cineva de incredere sa stea cu copii. Am vorbit azi si cu cealalta tanti, sta mai departe, dar zicea ca nu ar deranja-o sa vina pana aici. Intradevar, si mie mi-a placut la tf. mai mult de tanti Lenuta, dar ma intalnesc cu ele zilele astea, sa vedem cum e si fata-n fata. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

gangurici --- te ppuuuuuuuuuppp ma bucur ca mi-ai spus asta ....eu nu am fost in viata mea internata in spital si ma cam sperie ideea de spital.Din cate am auzit eu ...nu prea te baga nimeni in seama pe acolo ; si recunosc ca imi e frica si de nastere.
doc mea a spus ca imi face anestezie peridurala ... nu stiu cat e de bine sau nu.Pe de alta parte nu vreau nici sa foloseasca forceps.

mitzuka - merci mult !!!

noapte buna fetele
diana 29s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna dimineata fetelor.A-ti scris ceva nu gluma.Eu n-am mai intrat ieri ca am dus copiii la maica-mea,apoi sora-mea m-a vopsit,suvitat,etc.Si uite asa a trecut toata ziua.aseara m-am pus devreme in pat,ca azi e prima zi de munca.Sunt curioasa cum o sa fie si care e programu in celelalte zile pana cand incepe scoala cu adevarat.Referitor la doctori ginecologi eu am nascut ambii copii cu dr. Olaru.L-am vazut si pe Grigoras in"actiune" si nu sunt tocmai fanul lui.
Irina.Mai e un centru de analize in balcescu,unde era cinematograful da nu-mi vine acum cum se numeste si n-am timp sa caut pe net.pe mine m-au trimis acolo de la spitalul Bega (copii) si nu am platit nimic.Si la bioclinica am fost dar si acolo unele sunt gratuite altele nu.Tot timplu se gaseste ceva care sa nu se incadreze la gratuit.
V-am pupat ma pregatesc sa plec la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, fetele!

Sunt matinala rau, dar de la lucru nu o sa pot intra ca am foarte mult
de lucru.
V-am citit azi noapte, dar eram prea obosita sa va mai raspund.
Incepem o luna noua, e 1 septembrie, anotimpul care mie imi place cel mai mult...
Andanii, stai linistita, ca o sa fie bine...
Giova, pe stanga e cel mai bine sa dormi...
Giulia, hai, mey, ca nu te trecem la Ne-au vizitat...ai speriat fetele...
Ia legatura cu Anda, ca eu merg azi la ora 19 la ea sa o tund...daca vrei poti sa vii si tu la ea...sun-o si spune-i sa ia legatura cu mine...
Danitin, si eu simt de multe ori exact ca tine...dar, cred ca muncim prea mult, si ne lipseste acel ceva, care sa fie numai pentru noi...
Miro, cu tantile de la Posta, trebuie sa te inarmezi cu rabdare...ele sunt asa cum sunt...si eu am oroare sa merg acolo...
Canda, un calduros bun venit si din partea mea!
Cate luni de sarcina ai?
Baietel sau fetita?
Pune-ti net acasa, ca nu mai scapi de noi...
Poate vii si la intalnirile noastre sa ne cunoastem...
Irina, la Bioclinica, trebuie sa suni, acum la inceputul lunii, sa intrebi...
Mai fac analize decontate la policlinica 4 , pe Teiului.
Lili, sa te odihnesti cat poti ...mai ai putin...profita din plin...
Ana, ma bucur mult ca ai gasit-o pe zana cea buna...
Profita si tu din plin de ultimele luni inainte de a incepe serviciul...ce naspa este cand reincepi munca...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

neatza' fetelor
m-am trezit cu kef de munca, e nici 08:30 si deja s-a gasit cine sa mi-l strice ... ma pashte o zi greeea ...

doris mor de ciuda, nu mai pot ajunge deseara la anda, ramane pe altadata, poate intre timp in cumpar si eu scaune si atunci va chem la mine si ma si frezezi, nu d'alta, da deja se sperie lumea de cum arat ....
ana ma bucur ca ai gasit "tanti"!!! 101 dalmatieni nu am, pls adu-mi la urmatoarea intalnire sa scriu si eu CDul. Daca vrei eu am Madagascar, Shrek, Nemo si mai cateva nu mai imi amintesc .... Mai am si povesti mp3, cele clasice romanesti, dar si ceva straine
irina, angy11 clinica din Balcescu este Centrul de analiza si diagnostic Dr. Golea, fac analize gratuit, au centru si pe Buftea (punctele cardinale)
diana1971 peridurala e super OK, eu am nascut in martie si dr. doca (odobescu) mi-a facut peridurala - nasti f usor, fara dureri, eu radeam pe masa cand am nascut

pupici la evribadi

Mergi la inceput