Impreuna, Timisoara! (19)
Raspunsuri - Pagina 4
canda_h spune:
Ciao fetelor,
Ma primiti si pe mine in gasca voastra?
Sunt si eu timisoreanca in urma "adoptiei", dar de fel sunt brasoveanca .
In ianuarie o sa avem un bebe si de-abia asteptam evenimentul ... pana atunci de bucuram de perioada asta faina in care bebele creste si face gimnastica in burtica la mine :)
Probabil ca voi fi mai mult in vizita la voi, asta pana reusim si noi sa ne punem net acasa.
Angi cu bebic in burtica
Mirona spune:
canda_h (Angi) bine ai venit in -ul nostru.
Normal ca primim timisorence noi. Sper sa va puneti in curand net si acasa ... sa ne putem "vedea" mai des.
Pana una alta te trec in listutza noastra la "ne-au vizitat" - dar asta nu pe considerentul ca ne vei vizita mai rar ... ci doar provizoriu ... pana iti activezi optiunea PM ... ca sa poate functiona link-ul din cealalta listutza. Asadar ... cu cat il activezi mai repede ... cu atat vei fi mai repede langa noi. Te mai asteptam.
P.S. vezi Alina ce mi-ai facut???? Fetele au frica acum de faptul ca vor ajunge pe cea de-a doua lista daca nu scriu pe topic ... cea cu vizita. Ai bagat spaima in fete ... sau io??? hi hi hi
Miro
Irina_Claudia spune:
Miro imi era chiar dor de tine...am crezut ca ai cazut iar in butoiul cu depresii. Bine ca esti aceeasi...uhh!
Pai cu oficiul postal eu stiu ca au deschis pana pe la 7 seara.
Tre' sa astepti sa primesti mandatul de la posta cum ca ti-au venit cartile, iar daca nu mai airabdare te poti duce direct acolo est chiar primul ghiseu din stanga cum intri (vezi acolo oameni care pun si iau colete). Numai sa fii calma si cu rabdare,ca se misca ca melcii tipele .
canda_h bine ai venit! Felicitari pentru burtica si sa ne povestesti mai multe despre tine.
Fetelor, merci de indicatii de magazine , vreau si eu sa dau un tur in week-end.
Si mai am o intrebare. Stiti cumva daca la Bioclinica se fac analizele gratuite pentru copii acum la inceputul lunii pana mai au fonduri? Sau daca nu recomandati-mi o clinica unde se poate...
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)
giuliatm spune:
miro iti urez succes la posta!!! eu de fiecare data cand am avut treaba pe acolo, am facut scandal monstru (tu stii bine, eu nu ma impac defel cu ingustimea mintii unor persoane care, in fond, sunt platite din banii nostri).
angi bun venit pe forumul timisorencelor, suntem o gaska pe cinste, ai sa vezi!
Fetelor ascult Enya - Only Time (de pe coloana sonorra a filmului sweet november), vaaai, mi-e dor de un film bun .... sugestii?!?
Irina_Claudia spune:
giuliatm(Alina) ca tot sunt prin zona hai sa-ti spun eu: Lost
in translation ..super! Sau seria cu Bridget Jones...
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)
Giova spune:
Ma bucur ca te-ai decis sa scri Canda (Angi).
Vei vedea ca fetele nu sunt asa de rele si te vor ierta daca scrii mai rar.
Cum te iert si eu desigur, la celalat subiect.
poze
gio si bb Marco 20+
bulina_buclucasa spune:
Salutare!
Diana eu stiu ca, 3D au Dr. Cioata si
Dr. Munteanu si costa vreo 2 mil.
Andanii, ma bucur ca sunteti bine...asa e cu copiii...in curind ,o sa aflu si eu
Doris, multam, suntem bine! Mai am mici discomforturi, din cauza greutatii (dureri de spate,oboseala, indispozitii, etc.) ,dar nu e nimic pt care sa ma pling. Asa ca ma bucur si sper ca in curind o sa ma bucur de o bebica sanatoasa
Giulia tim, ai dreptate si eu numai pe o parte mai reusesc sa ma odihnesc....abia astept sa scap de burtoiul asta...si sa-mi vad fetita
gangurici_licurici spune:
Si eu stiu ca Cioata are 3D, am fost anul trecut pe cand eram in luna a 4-a. Am platit cam 600.000 daca-mi amintesc bine. Problema e ca el face programari, dar mai intotdeauna se intampla ceva si se decaleaza f. mult. Ca sa nu-ti spun ca programarea o faci cu o luna inainte. Sfatul meu ar fi sa te programezi intr-o zi cand poti fi trecuta prima sau a 2-a pe programare, asa ai sanse sa astepti mult mai putin. Eu am fost programata la 2.20 si am intrat pe la 4, mult mai bine decat o prietena, programata la 8 pm si care a intrat la 12 noaptea. Asa ca inarmeaza-te cu carti, reviste, ceva de ronatit si mai ales rabdare.
Ana, am vorbit si cu a 2-a tanti, o sa ma intalnesc cu ea zilele astea. Eu saptamana viitoare plec la CLuj, si o sa fiu acolo aproape toata luna septembrie (poate ar trebui sa ma mut la forumul de clujence-hi,hi), asa ca voi continua selectia cand ma intorc. Spune-mi, a inceput dadaca ta lucrul? Cum e? Cum sunt copiii? Aa... ti-am vazut pozele de cand erai graviduta. Pai in luna a 5-a inca nu ma credea lumea ca-s gravida, tu cum ai dus "burtica" aia dupa tine?
Giova, magazinul de care zici tu, Ellepi, cred ca e mai recent deschis, ca eu nu-l stiam. O sa ma duc sa vad ce au. Parca la fel se numea si cel din Cluj. Eu verific oricum intotdeauna ce cumpar, ca nu toate magazinele schimba marfa.
Numai bine
gangurici_licurici spune:
Giova, stai ca am uitat sa te intreb: de ce nu-i recomandat sa stai pe spate? Eu cand eram, gravida prin ultimele luni stateam pe spate, cu o mana bagata pe sub talie, ca asa imi mai relaxam coloana. Nici nu m-am gandit ca n-ar fi voie. A, si in plus sotiorul facea masaj aproape in fiecare zi... macar atat, nu?
Sanatate