Filme... ciudate
Raspunsuri - Pagina 7
laurajr spune:
Stati ca mi-am amintit de un film ciudat rau de tot ; Mic dejunul campionilor cu Bruce Willis . Am rezistat pana la capat dar n-am priceput o iota din ce vroiau actorii aia ( de altfel nume sonore ) sa personifice acolo .
Ciudat de tot !!!
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
bruxinha spune:
Asaaaa, alt film ciudat (parere subiectiva av cors) e "Kinsey". Amuzant el pe alocuri, dar impresia generala a fost cam de rasu'-plasu', parca prea vede numai partea animalica si instinctuala din om.
irinai spune:
Dar "Cubul" a vazut cineva? Mie ala mi s-a parut ciudat...Dar bun. M-am uitat pana la sfarsit.
Sanca spune:
Mi-am adus aminte de un film ciudat.
Magnolia
Este si muzica lui Aime Mann, care e super...
baby-boom spune:
Da irinai am vazut cubul dar mie mi s-a parut doar ciudat, nu pot spune ca ma atras in vreun alt fel....
....mie mi se par bizare filmele in viziunea lui guy ritchie: snatch & the company....si filmul in care a distribuit-o pe madonna in rolul principal e ciudat rau!
Umila mea parere e ca omul are ceva de spus da' are un stil prea specific pt. gusturile mele
Florina, mamica -ei Elise
mara03 spune:
acum v-am descoperit si io si v-am citit pe nerasuflate...
la mine e simplu: singurul film detestabil (daca e sa ma refer strict la adjectivul asta) la care m-am uitat pana la capat a fost hannibal
mai sunt filme fioroase la care m-am uitat cu incapatanare (war of the worlds de exemplu, la care mi s-a si facut rau) dar nu pot sa le numesc "detestabile".
unu
doi
trei
Kokolina spune:
salut, fetele !!
imi vine sa rad, toate ciudateniile pe care le-ati enymerat voi aici sunt preferatele sotului meu
subscriu: TWEAN PEACKS, MATRIX, THE CUBE !!
fratilor, le-am vazut chiar de mai multe ori, dar nu am inteles care e ideea prin filmele astea
Kokolina - mami de andrei scump
nonna spune:
Cubul e ciudat si am rezistat si la 1 si la 2.Dar Blair Witch Project ramnae in topul filmelor ciudate si de groaza pt.mine.Simplu dar daca ma gandesc la el nu mai pot dormi.E singurul care m-a ingrozit cu adevarat.Restul stii ca sunt trucaje sau oricum fapte ale unor psihopati si te astepti sa fie ilogice si inumane.
myrrha spune:
Eu am iubit mult Magnolia, Sanca!
Ploaia aia cu broaste e memorabila
Si sirul de coincidente, de frustrari, singuratati, vinovatii care se aduna intr-un intreg frumos, armonios - floarea de magnolie.
Mara, uite ca ma bucur ca l-ai descoperit (am descoperit si eu subiectul acela vechi cu filme grele )
Ma ma inspir si eu din ce scrieti, pt viitor.
Din pacate acum am inceput scoala, iar cum sotu-meu e si student full time si lucreaza full time, nu-mi mai vad capu de treburi
Go on!
Andrada spune:
Eu una as sta si la Hannibal the cannibal, si la 8mm cu Nicholas Cage si Pulp Fiction de 34 de ori, numa sa nu mai vad inca odata: The Bridges of Madison County, sau oricare film cu Clint Eastwood. Sincer tipul e mai criminal decit Texas Chainsaw Masacre sau Fargo!!!!!!
In rest si mie mi se pare penibil scenariul asta in care un film iti atita simturile, te infricoseaza, te sperie, te revolta...etc ca sa te apropie de adevarul crud....care de cele mai multe ori e faptul ca pamintul e rotund. Era in 8mmm o explicatie elaborata pentru violenta din oameni: "pentru ca exista" (duh!!!)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu