Filme... ciudate
Raspunsuri - Pagina 6
Sanca spune:
Mey, dar de Matrix, primul, ce-ati zice. Mie mi s-a parut ciudat de tot, idea, conceptia tot.
RaluD spune:
La Matrix 1, in primele 10 minute am zis: aoleu, alt film de tip Hong Kong in care sar karatistii de pe un bloc pe altul...
Acum, dupa ce l-am vazut de 5 ori, l-as mai vedea de 15.
Celelalte doua sunt usor varza.
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
laurajr spune:
Iubitoarelor de Amelie poulain, cred ca luni seara pe postul tv Radio Canada va rula acest film !
Io mi-s bucuroasa ca azi am vazut la ora casnicei ( adica de la 13-16 ) Calaretul electric cu R. Redford si Jane Fonda .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Oana spune:
quote:
Originally posted by laurajr
Mie Dogville mi-a placut enorm, m-a lasat asa, de intrebatoare, suferinda, o senzatie de putin sado-masochism...ce pot face niste oameni blanzi si amabili .
Si erau atat de sugestivi, fara decoruri, fara peisaje...m-a incantat dar si durut vizionarea acestui film .Pune niste oamnei obisnuiti in situatii limita, da-le puterea si vezi ca fiecare va deveni un tiran .
Si mie mi-a placut Dogville, chiar daca e ciudat, dar pana la urma iti dai seama ca ideea e geniala.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com
Stefana spune:
Eu am inteles din titlu ca ar fi vorba de filme... ciudate , nu de groaza. Eu la filme de groaza nu ma uit din printzip
Un film care mi s-a parut ciudat la prima vizionare si pe care l-am inteles la final (si de atunci ma chinui sa-l mai vad o data) este Vanilla Sky.
The Others are o idee interesanta, insa actiunea, scenele, muzica sunt tare ciudate. Freaky...
Un film tare ciudat, caruia nu i-am vazut decat inceputul si n-am mai rezistat, este Profetiile omului molie. Daca l-a priceput careva, sa mi-l esplice si mie
La Passion of the Christ nu am rezistat prea mult si iar nu am putut vedea filmele din seria Stapanul inelelor. Nu-s pe gustul meu. Mie imi plac comediile romantice
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Rochita de vanzare
laurajr spune:
Sa fim mandre : aseara pe TFO a rulat " Le dernier plan " cu Florinel Piersic, Misu Dinvale, Pierre Arditti ; barbat-meu ma intreba : mama, e film sau documentar ? N-am avut nici timp nici rabdare sa-l vad dar m-am simtit mandra si in seara asta a rulat pe alt Radio Canada " Amen " cu Marcel Iures in rolul papei x ca nu-s ce nr avea .
E ca suntem tari , noi romanii ?
conchita spune:
la dogville m-am plicti ingrozitor, in afara de scenografie nu m-a atras nika. de amelie nu mi-a placut, chiar m-a enervat personajul ca a avut tupeul sa se bage in vietile altora si ma iritau prim-planurile alea luuungi pe fatza aia tampitico-inocenta, nu daaaati :)) eyes wide shut mi se pare un rateu epocal, dna penelope joaca ccc ca o cizma in vanilla sky si strica tot filmul, senzationalul din fight club mi s-a parut ieftinescu ...iar la portocala mecanica am refuzat din principiu sa ma mai uit dupa primele 15 minute, Gandacelule sorry compresori:)) inteleg ce zici tu cu ideea unui film, dar valoarea unui film nu sta exclusiv in idee. nu imi plac filmele in care violenta, ciudatenia, etc exista in sine si pentru sine, fara alta intentie creatoare. arta pentru arta, yeah. :))
in schimb, m-am inteles cu the others, pulp fiction si kill bill, the usual suspect, natural born killers - dintre cele enumerate pana acum. si as mai adauga la "ciudate" si american beauty, falling down (cu michael douglas), trainspotting, 12 monkeys, city of god, repulsion (al lui polanski, cu deneuve0, after hours(scorsese), hush ...hush, sweet charlotte, what ever happened to baby jane (ambele, cu bette davis)... din ce imi vine minte acum.
RaluD spune:
A vazut cineva Dark City cu Joaquin Phoenix (daca nu ma insel)?
Ciudat, dar misto film.
Chiar n-a pus nimeni ochii pe Criminal? Sunt curioasa daca le-a mai placut si altora.
RaluD spune:
Am subtitrat After Hours. Brrrr... Dar te prinde, la fel ca The Machinist. E un film bun.