Naturiste si Homeopate (12)
Raspunsuri - Pagina 3

marrina spune:
elenya Cine e trist pe aici ca sa-l pun la colt??? Eu ma tot plimb pe aici si n-am cu cine sa conversez de-aia sunt cam trista. In rest sunt OK.
Tuturor naturistelor si homeopatelor

rocado spune:
Buna ma ajutati si pe mine va rog!!!
Pentru un ciclu anovulator ce trebuie sa iau ca sa stimulez ovarele sa produca ovule?

alexia28 spune:
Marrina iubita, sunt si eu pe aici dar tot starea aia nasoala o am si nu vreau sa ma urecheati. Vesti nu am , sunt cu CM pe cap si asta este.....vine si randul nostru.
Acum daca tot am scris va doresc un Weekend frumos si linistit.
Va pup

mititica spune:
Va pup dulce pe toate!
Am si eu o problema cu care va deranjez. Am inceput tratamentul homeopat pt ovare micropolichistice acum vreo 25 de zile si momentan m-am ales cu candidoza... Minunea asta o mai capatam in timpul anticonceptionalelor (de cateva ori de-a lungul timpului), pe care le-am luat vreo 8-9 ani.
Stiti cumva daca are vreo legatura candidoza cu tramtamentul? Vi s-a mai intamplat asa ceva?
Pup dulce. Optimism la maxim.

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by rocado
Buna ma ajutati si pe mine va rog!!!
Pentru un ciclu anovulator ce trebuie sa iau ca sa stimulez ovarele sa produca ovule?
Rocado, tratamentul Liviei atinge si astfel de probleme. Eventual contacteaz-o pe Livia pe PM si cere-i sfatul. Daca ai nevoie de tratamentul ei (cel original sau cel simplificat), cere-l si am sa ti-l trimit. Daca ai intrebari in plus, intreaba si incercam sa iti raspundem.
Hai, ca se poate!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

adimercedes spune:
Fetele, eu am intrat de ieri in a sasea luna de tratament - pentru cele ce nu stiu, fac tratamentul simplificat al Liviei (pentru PCOS, adica ovare polichistice, pentru luuungi intervaluri intre cicluri, menstra putina etc). In ultima luna am luat si remedii homeopatice, adica niste pastilute albe care habar nu am ce sunt si niste tincturi la care am renuntat cand am simtit ca au efect negativ asupra sistemului urinar. Dar dupa aceste 5 luni pot zice ca am ajuns la urmatoarele concluzii:
- intervalul intre cicluri pare sa fie intr-adevar mai lung in cazul meu, de 36-40 de zile. Asta nu e o problema (aspect confirmat de numerosi doctori si carti), atata timp cat ovulatia are loc cu 14 zile inainte de o eventuala menstruatie. Azi sunt in ziua 21. Vom vedea ce si cum va fi...
- de ovulatie nu sunt inca sigura, caci relativ recent am inceput sa imi iau temperatura bazal si sa imi urmaresc mucusul.
- tratametnul m-a ajutat nesperat de mult, chiar daca impactul nu a fost vizibil din prima luna. Poate nici din a doua!!!
- am renuntat pe cat posibil la produsele modificate genetic (aici includ si laptele omogenizat, de la vacile crescute cu hormoni, antibiotice si produse animale si am renuntat si la puii si ouale gainilor crescute cu hormoni, antibiotice etc). Si asta in ultima luna. Schimbarea pot zice ca a fost majora si efectele au inceput sa se simta din saptamana 2. Acum iau lapte organic, neomogenizat, pui si oua organice. Nu am vrut sa merg la extrema si sa imi schimb toata alimentatia - asa ceva nu cred ca e posibil si e si foarte costisitor la buzunar. Dar am inlocuit produsele pe care le consumam cel mai mult. Chiar daca sunt de 2 ori mai scumpe produsele organice, eu consider ca merita.
- am incercat pe cat posibil sa elimin factorii de stres. Nu am reusit sa modific cu mult nivelul de stres legat de servici, studii, mutat etc, dar am reusit sa imi modific putin nivelul de toleranta si sa revizuiesc lista de lucruri necesare. Astfel am subtiat legaturile cu "prietenele" care imi creau un enorm stres din diverse motive, am invatat sa ma distantez de oamenii barfitori si de mediul lor - pur si simplu iti sug energia fara sa iti dai seama, mai ales daca incerci sa rezisti si sa fii altfel, am invatat sa spun "nu" in anumite situatii, sa ma pun pe mine si familia mea pe primul plan si sa actionez in functie de asta, sa mananc mai bine/sanatos, mai putin haotic, la ore "normale", sa dorm mai eficient.
- am incercat sa ii acord mai multa atentie sotului meu, sa nu ma mai gandesc asa de mult la bb si la faptul ca vreau sa avem si noi copii. Am incercat sa ne concentram pe lucrurile asupra carora avem putere de influenta si sa "ne facem partea" cat de bine cu putinta. Faza asta cu "imi fac partea" vine de la niste prieteni care ziceau "Eu trebuie sa am grija sa imi fac partea mea, iar D-zeu si-o va face pe a Lui".
- am incercat sa iesim mai mult in natura, la aer, la plimbare...
Cam asta pot sa va zic dupa 5 luni de tratament. Stiu ca par a fi multe schimbari, dar nu sunt. Le-am facut treptat, unele aspecte au trebuit doar ajustate. Sa nu va inchipuiti ca stilul nostru de viata era unul destrabalat inainte de a incepe tratamentul. Si am calcat si inca mai calc pe de-alaturi (mai ales la dulciuri). Ce vreau sa va zic, e ca nu trebuie sa va schimbati radical! Trebuie sa luati ce aveti si sa vedeti cum va puteti imbunatati situatia/sanatatea/viata. Si sa o faceti treptat, nu brusc.
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa si spor in toate Adi
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

marrina spune:
Buna dimineata si o saptamana minunata pentru fetele mele dragi!!!
bubulina1 Ce-ar fi sa-i dai un PM Karinei? Parca ea a scris ca a luat coada soricelului pentru hiperprolactinemie. Poate stie ea mai multe amanunte. Si ea chiar are . Pentru prolactina mare nu-ti fa probleme daca e prima analiza pe care o faci. Poate fi influentata foarte mult de stres. Si eu am avut-o mare prima data si am luat 8tb de Dostinex. La urmatoarele determinari a fost tot timpul in limite normale. Si daca vrei mai multe amanunte vezi ca e un subiect:Hiperprolactinemie. Coada soricelului nu-ti face nici un rau . Deci poti s-o iei linistita. Doar dupa ce esti
s-o intrerupi ca e contraindicata.
Mult succes si... tine-ne la curent.
rocado Sunt de acord ca ar trebui sa citesti tratamentul Liviei de aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56513
si te vei lamuri ca poti urma acest tratament pentru lipsa ovulatiei si multe alte probleme. Incearca sa-l tii complet ca sa ai rezultate cat mai repede si cat mai bune.
Mult succes!!!
alexia28 Lasa starile "alea" si optimizeaza-te. Pai cum sa te aleaga tau drept
daca tu esti trista? Pe la sfarsitul saptamanii sunt programata sa intru si eu in starea asta asa ca am nevoie de tine... vesela si optimista. Altfel nu ma las.
mititico Eu nu te pot ajuta ca iau numai naturiste dar pot sa-ti spun ca mie mi s-a intamplat numai de la antibiotice si cefalosporine. Vezi ca in tratamentul Liviei este si tratament naturist pentru candidoza.
adimercedes Iti multumesc ca ne-ai impartasit din experienta ta. Aveam nevoie. Si ma bucur foarte mult ca tratamentul a avut succes pana in acest moment. Eu ma apropii de sfarsitul celei de-a doua luni de tratament naturist si sper sa va pot si eu impartasi in curand din succesele mele.
Mai in gluma, mai in serios, momentan pot sa ma laud ca sunt de la atatea ceaiuri si tincturi. Nici mancare nu mai imi trebuie.
si
pentru toata lumea din ... traficul de pe aici

mititica spune:
Merci mult Marrina. Dar poate vreo homeopata a trecut prin asa ceva sau stie ceva... Eu am citit ca pot aparea diverse reactii, dar poate nu are nici o legatura... Fetelor, daca vreuna stiti, eu astept un raspuns...

Adema spune:
Fetele "homeopate", raspundeti-mi si mie la cateva intrebari:
1. a urmat careva tratament la dr. Fagarasanu Gabriela ?(este la fundatia domnului dr. Teleianu).Daca da, ce impresie v-a facut?
2. la Boiron Romania a fost careva?Aveti vre-o recomandare pt. un medic homeopat de acolo?
3.cum a decurs consultul la dr.Teleianu?Ati asteptat pe acolo cu orele?Ce parere aveti de dansul?
Adema&Codrut

marrina spune:
Fetelor!!! Am cazut pe pagina 2!!!!
adema Eu nu pot sa te ajut cu homeopatele si vad ca fetele care ar sti ce sa-ti zica sunt in vacante. Macar de s-ar distra ... Si sa vina si ca eu de abia astept sa aud vesti bune.