Naturiste si Homeopate (12)
Raspunsuri - Pagina 2

adimercedes spune:
Fetelor, va pup . Va citesc foarte des, desi nu scriu la fel de des. Dar acum am simtit nevoia sa intru si sa va urechiez!!! Ce e cu aerul asta de deznadejde pe aici??? Unde e speranta? Unde e bucuria vietii??? Ce se intampla cu voi?
Hai, mai fetelor, capul sus!!! Hai ca o sa reusim pana la urma!!! Dar haideti sa nu ajungem in situatia de a nu mai vedea padurea de copaci!!! Sa stiti ca sunt alaturi de voi
si vreau sa ramanem unite
in fata incercarilor!!!
Haideti, stergeti ochii, trageti aer adanc in piept si adoptati o atitudine pozitiva! Aveti grija de voi, bucurati-va de viata si de sotii vostri si lasati stresul la o parte, mai ales cel legat de . Hai, ca se poate!!!
Va imbratisez strans pe toate si va pupic
. Adi :)
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

alexia28 spune:
Da Adi, eu chiar simteam nevoia sa fiu urecheata din cand in cand.
Trebuie sa ies din starea asta ca altfel nu se poate....imi afecteaza relatia.
Pupici la fete.

marrina spune:
Ce ma bucur ca mai intra si pe aici SPERANTA si OPTIMISMUL...
Ca vad ca inca ne cauta.
Suntem AICI.

bubulina1 spune:
Am si eu o intrebare pentru fetele naturiste: tinctura de coada soricelului duce intr-adevar la scaderea prolactinei sau trebuie asociata cu un tratament medicamentos? Exista cumva vreo fata care a facut acest tratament si a functionat? Multumesc anticipat.

Mishulina spune:
Si eu prezent pe aici,chiar daca mai "din umbra" ca nu am noutati....
Adi ca bine zici,fetele astea nu trebuie lasate sa pice in "butoiul cu melancolie" ca stiu cat de greu se iese din el...
Haideti fetelor,capul sus!
Briantis eu te scot de pe listutza dar cu parere de rau.....Sa mai treci pe la noi si sa ne ti la curent cu noutatile....
Speranta te ,inca sunt "in teste"....
Ina

musete spune:
Fetelor, eu ma gandesc din ce in ce mai serios sa-mi schimb homeopatul.
Poate ma ajuta cineva sa dau de dr. Teleianu?
Sau, ce stiti, pot urma cocomitent doua tratamente homeopatice?
Pupici, Musete

marrina spune:
bubulina1 Nu stiu sa aiba acest efect coasa soricelului dar pot sa-ti scriu cateva detalii din cartea "Universul plantelor" a lui C-tin Parvu :
Coada-soricelului.Compozitie chimica:ulei eteric, acizii achileic, formic, acetic, aconic, folic, probionic, valerianic, palmitic, stearic, miristic, oleic, linoleic, succinuc, urme de acid salicilic, cafeic, alcooli etilic si metilic, flavone, maltoza, zaharoza, glucoza, arabinoza, subst. anorganice continand Fe, Mn, Zn, Cu, Cd, Ni, Si, Ca. Subst. sunt concentrate mai ales in inflorescente, apoi in frunze, mai putin in tulpina si radacina. Uleiul volatil si proazulenele ii confera propr.stomahice, astringente, antiinflamatoare, calmante, usor antiseptice si tonic-amare. Intern, actioneaza ca bronhodilatator, expectorant, antiseptic bronsic, dezinfectant si calmant in inflam. gastrointestinale, carminativ- cu linistirea durerilor abd. si expulzarea gazelor din intestin, diminueaza secretiile gastrice, topic-, modificand local reactia pielii sau mucoaselor, astringent, antispasmodic al cailor biliare, analgetic, hemostatic, decongestiv antihemoroidal, antiseptic si calmant al mucoasei ano-rectale. Uz intern: stimularea poftei de mancare, tuse, rinite si rinosinuzite alergice, alergii, sedativ, gastrite, ulcer, colici, cistite, menstre neregulate si dureroase, metroanexite, limbrici, diaree. Extern:afect. vasculare, eczeme, arsuri,rani, abcese dentare. Intra si in compozitia ceaiurilor utilizate pentru tratarea tulb. de menopauza .
Poate gasesti tu undeva vreun efect de scadere a prolactinei a acestor substante (sau efecte).
Nu stiu cu cat te-am ajutat dar poate gasesti ceva ce-ti foloseste.

bubulina1 spune:
Neata fetele!
marrina multumesc mult pentru raspuns. Am citit si eu prospectul de la tinctura dar nu stiu in ce masura ma poate ajuta.
O sa va rog sa ma treceti si pe mine pe lista naturistelor. Eu fac tratamentul Liviei de cateva luni si am observat o imbunatatire vizibila. Am cont si pe fertilityfriend si asa am putut monitoriza mai bine orice modificare. Inainte de tratament eu aveam un deficit de faza luteala, ovulatia destul de tarzie si ciclul la 26-27 de zile. Dupa cateva luni de tratament mi s-a stabilizat la 28 de zile si faza luteala s-a lungit considerabil de la 10 la 12 zile.
Analizele hormonale mi le-am facut in luna august si am aflat ca am prolactina marita, asa ca am introdus in tratament si tinctura de coada soricelului. In paralel insa voi lua bromcriptina, ieri am fost la medic si mi-a dat reteta. Sper sa reusesc sa fac sa scada prolactina, eu cu ceilalti hormoni nu am probleme iar ovulatia o am natural.
Va doresc o zi minunata si un weekend placut!

elenya_m spune:
toate fetele naturiste si homeopate!
Nu mai pot intra prea des, dar nici nu-mi place cand intru sa va vad triste..
E greu, cunosc aceste sentimente, dar dc nu facem noi insine ceva sa iesim din ele, nimeni nu ne poate ajuta!!!
Cineva spunea aici pe DC o "vorba" care mi-a placut extraordinar:
NU-TI FACE GRIJI PENTRU ZIUA DE MAINE, DUMNEZEU ESTE DEJA ACOLO!
Asa ca fruntea sus! Poate mai e putin, vreti sa renuntati acum??
Am citit de mult o carte f interesanta, in care personajul principal era o fetita care avea o supermetoda de a-si pastra veselia si optimismul. Un joc al multumirii, adica: gaseste in orice situatie macar un motiv care sa te multumeasca.
De exemplu: nu am ramas insarcinata luna asta.. nu-i nimic, voi fi mult mai fericita luna viitoare pt ca am asteptat mai mult..
E un exemplu banal, nu stiu... poti gasi o sumedenie de motive (zic eu).
Poate n-ar fi rau sa incercam toate macar putin sa gandim pozitiv, e greu.. cunosc la fel de bine ca voi, DAR NUMAI DE NOI DEPINDE SA FIE ALTFEL pt ca dc ne lasam prada disperarii (probleme sunt si vor fi intotdeauna) in nici un caz nu vom ajunge unde ne dorim..
Ma iertati dc v-am suparat sau deranjat!
Am vrut doar sa va scriu ceva venit din suflet, pt ca imi sunteti dragi si toate gustam din acelasi pahar, unele mai mult, altele mai putin...
Va pup pe toate si sa nu va mai vad triste (dauneaza la BB-ei )!!!
Aveti grija de voi!!!
Credinta face totul posibil!