Naturiste si Homeopate (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

va multumesc de ajutor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

maria g Ai citit despre Gydrelle phyto-medicament 100% natural? Poti gasi mai multe aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56513

Iti doresc succes! Urmareste si raspunsul Liviei acolo unde ai postat intrebarea!

alexia28, diciu Cum merge tratamentul?

auricass Sa fie vreo 16 zile de cand n-ai mai scris? Vezi cum te monitorizez, da? Ai vreo veste de care trebuie sa stim si noi? Sau numai calculiciul tau e de vina? Ca te-am pierdut "din mana" si nu stiu daca-i cazul sa dau o cautare ...la politia DC pe toata sau sa ma intind si pe alte hotare.

costi Ce mai faci? Asteptam vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Buna fetelor!
Nu am intrat de mult pe forum dar sunt bine.
Am intrerupt orice tratament, astept sa merg la prof. Teleianu, sunt in ziua 22 si cred ca voi avea ciclu pt ca ma dor sinii.
Cu adoptia...sunt in asteptare pt ca fetita care am vazut-o isi asteapta mama care e o mincinoasa si o neserioasa si promite in fiecare zi ca vine sa o externeze.
E o pierde vara care habar are de capul ei si nu se hotaraste odata ALBA sau NEAGRA, iar in curind micuta va implini 2 luni, timp in care ea n-a vizitat-o niciodata.
Elena

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Sper ca motivul pentru care nu prea mai scrieti este ca sunteti in concediu, va distrati super bine alaturi de partener si nici ca aveti vreme de forum .

Dupa cum am zis pe pagina precedenta, sunt in a sasea luna de tratamentul Liviei simplificat. Iar luna asta mi-a venit CM in ziua 26. Am crezut ca lesin de surprindere, caci eram pregatita sa astept pana prin ziua 40-42. Sper ca face parte din reglarea organismului si sper sa isi faca un obicei din asta.

Sambata am fost la homeopata. Renuntasem la tincturi, deoarece aveam senzatia ca imi creau o stare de disconfort la urinare, mai ales ca avusesem probleme cu o raceala la rinichi, pentru care luasem antibiotice. Dar nu scapam de jena aia nicicum si o puneam pe seama tincturilor, caci o aveam de dupa ce incepusem sa le iau. Am fost si la medic, mi-am facut 3 analize de urina, iar rezultatele erau neconcludente, adica era ceva, dar nu reuseau sa isi dea seama ce. Ajunsesem la disperare si doctorul m-a trimis sa fac 2 eco, una renala, una vaginala, sa eliminam vreo posibila inflamatie. Insa sambata dimineata, homeopata m-a intrebat daca am facut un test de candida, ca simptomele pareau sa indice o posibila infectie, mai ales ca luasem antibiotice. I-am zis ca nu, ca simptomele nu erau ca cele pe care le stiam eu, insa a spus ca daca e la nivel urinar, sunt diferite de cele de la infectia vaginala. Si in 5 minute am avut rezultatul testului - candida. Asa ca acum iau acidophilus (capsule), local crema Lomexin, iau din nou tincturile de la homeopata si mai imi da niste tablete pe baza de plante cu proprietati antimicotice, antiparazitare etc. Asa ca merg mai departe.

V-am zis toate astea pentru a va incuraja! Umblati pana gasiti cauza, pana gasiti pe cineva care sa stie sa va indrume. Nu va dati batute. Nu e intotdeauna vorba de rea vointa sau incompetenta la medici, insa trebuie sa va cunoasteti organismul si sa aveti grija de voi. Haideti ca se poate!!!

Va astept cu vesti bune, mai ales sa veniti sa ne anuntati ca sunteti si sa dati microbul mai departe.

Va pup si va doresc sa aveti parte de o saptamana usoara.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Buna fetelor!!!

Pe la mine totul este conform planului. Adica am intrat in luna a treia de tratament naturist. Am vrut sa adaug si Kamaiany de luna asta dar cand am vazut ca e vorba de inca 500.000 lei m-am lasat pagubasa. Ceva tot o sa fac in plus: teste de ovulatie si Trecid din ziua 9 pentru fluidizarea secretiei vaginale. Ca mie la traseul mi se pare ca trebuie sa lucrez. Asa ca le creez conditii.

Stie cineva ceva despre: "alfalfa", "astragalus", "butcher's broom", "parsley", "saw palmetto", "squaw vine"?

costi As fi vrut ca fetita aceea sa nu faca cele doua luni in spital dar asta nu inseamna ca nu e posibil ca sarbatorirea primului anisor nu va fi in conditii mai bune pentru ea.

adimercedes Eu n-am depasit niciodata 31 de zile iar de cand cu naturistele notez un 29 urmat de un 27. La cate inghit eu speram ca nu mai ma abat de la 28 dar bine e si asa...
O jena usoara am si eu dar la mine cred ca e de la termometru ca e cam intuneric si sunt somnoroasa cand imi iau temperatura

Mergi la inceput

A, mai vroiam sa intreb despre pulberea de orz verde. Orice informatii (pentru ce ase ia, cum se ia, cat costa....) Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by marrina

A, mai vroiam sa intreb despre pulberea de orz verde. Orice informatii (pentru ce ase ia, cum se ia, cat costa....) Multumesc mult.

Marinna, eu iau si orz verde pulbere. E similar cu vegetalele cu frunze verzi si e sursa de clorofila, betacaroten, folat, vitamine, minerale, aminoacizi si fibre - toate 100% naturale. Eu il iau asa: o lingurita sau doua pe stomacul gol, cu ceai de galbenele. De costat nu stiu exact cat e in Ro, dar aici a fost destul de mult. Am luat o cutie de 125g de pudra, deci destul de mare si cred ca am dat 34AUD.

Bafta.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisChris spune:

marrina eu iau orz verde in fiecare zi cate o lingurita pt intretinerea organismului, imunitate mai buna, Ca si Mg (are efectul cel mai bun impotriva crampelor musculare, mai bun decat orice preparat cu minerale) Pt sarcina nu ajuta (eu iau de 6 luni si efect in sensul asta zero!) Este insa f scump - 450 000 borcanasul de 40 de grame - gasesti si mai ieftin, dar nu are nici un efect; sa iei doar de la Biovital.
Am vazut ca Biovital are si alfalfa, care inseamna in engl lucerna - cica si asta e f buna, dar n-am incercat-o; oricum las o gramada de bani prin plafare.

Mergi la inceput

Multumesc adimercedes si ChrisChris. Am citit in "Universul plantelor" de C-tin Parvu ca sterilitatea poate fi tratata cu Napraznic si Orz (macerat din 1 l-ita pudra la 100 ml apa rece; se lasa 2-3 ore; se strecoara si se bea cu 30 de minute inainte de masa; se poate administra si nestrecurat;se poate administra pana la 3 doze pe zi-pentru"evolutii deosebite ale bolilor"). Si daca napraznic tot iau ma gandisem si la orz.
Dar oare cate grame mi-ar trebui pe luna?
3l-ite a cate 5gr*3/zi*30 zile=450gr=10borcanele.
4.500.000lei numai orzul??????
Sigur am socotit bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

buna fetelor iubite!
am revenit din concediu....si am intrat deocamdata sa va salut!...trebuie sa citesc intai tot ce-ati mai scris...

marrina...am intrerupt tratamentul in concediu..il vom relua de maine

pupici...

Mergi la inceput