Naturiste si Homeopate (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

diciu Pe aici n-o sa ai prea multe de citit ca toata lumea e ocupata cu conceperea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

bravo lor!!!...asa va vreau...sa concepeti...dar nu numai planuri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna fetelor, am intrat sa va arat ce am gasit in timpul cautarilor mele pe net la adresa http://www.terapii-naturiste.com/plante/cereale/cereale_leacuri.htm
"OVAZUL stimuleaza functia sexuala feminina
Ovazul contine multe minerale, hidrati de carbon, lecitina, acizi nucleici, fibre, vitamine (B, D si PP), enzime si un hormon asemanator foliculinei. Ovazul germinat, cit si cel negerminat sau tinctura 10 la suta (1-3 lingurite, de 3 ori/zi), ofera proprietati diuretice, hipoglicemiante, antiazotemice (reduce acidul uric si ureea din singe), antiasmatice si, mai ales, stimulente ale functiei sexuale feminine. Este indicat in caz de frigiditate, sterilitate feminina, nevroze, astenie fizica si intelectula, insuficienta tiroidiana si paratiroidiana, diabet, azotemie, afectiuni renale si astm bronsic."
Eu nu am incercat inca, dar azi am drum pe la Plafar asa ca mi-am zis de ce sa nu incerc?
Va pup!

Mergi la inceput

Dragele mele,
De ieri am inceput sa iau si Extract din mladite de zmeur. Cu mararul am terminat si simteam nevoia de ceva nou la tratament. Mai greu e cu Carpiconul, de care n-am mai gasit.
Despre elixirul din fructe de soc pentru dezintoxicarea organismului stiti ceva?
pentru toata lumea care se plimba pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Fetelor "homeopate", mergeti careva la Dr. Vladutu sau ati auzit ceva despre ea. Eu am ajuns la ea saptamana trecuta, trimisa de dr. Tutunaru si acum sunt iar in impas: sa merg pe drumul pe care l-am inceput cu d-na Dr. sau sa merg la dr. Teleianu la care as putea ajunge printr-o prietena(medic)care il cunoaste f bine si care atunci cand a auzit ca merg la homeopat a zis imediat ca ea imi recomanda sa merg la Teleianu?
Ce sa fac?

Pup toate fetele!
Lala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna dimineata fetelor!
marrina, eu stiu ca elixirul de fruste de soc este foarte bun in curele de slabire. Asociat cu o dieta usoara din care se exclud grasimile, fainoasele si zaharul da rezultate foarte bune. Are efect diuretic si laxativ, si este contraindicat pentru personele care au colita (din cauza asta eu nu pot sa iau). Sper sa te ajute.
Am vrut sa-ti dau PM, dar nu ti l-ai activat.
Extractul de mladite de zmeur l-am luat si eu o luna, este foarte bun ca supliment de progesteron.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Lala_1 eu zic sa te duci la dr Teleianu .
A mai fost o discutie ,cu ceva timp in urma despre acesti doi homeopati.
Eu am fost la aceasta doctorita ,am tinut trat ei 0 luna jumate ,cu efecte zero,ba chiar cu efecte negative .
nu mi-a inspirat deloc incredere .Bineinteles ca faci cum crezi de cuviinta.

Pe de alta parte ,dr Teleianu este "parintele homeopatiei romanesti" ,ii invata pe altii homeopatie si cred ca este f bun .Am de gand sa ajung si eu la el .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

bubulina1 Multumesc mult. Eu vreau sa iau ceva pentru dexintoxicare. Sper sa nu am surprize de la elixir... Pe prospect scrie ca e bun si pentru diverse afectiuni ginec. mai ales asociate cu constipatia.
PM-uri am mai primit de la alte fete. Nu am idee care o fi problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fete frumoase, stie cineva cum te poti programa la dr. Teleianu, unde da consultatii, un nr. de tel, ceva, as vrea sa merg si eu la el... am inteles ca ar fi foarte bun. Cine stie, poate trec in tabara homeopatelor...
Pupici!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu fac tratamantul cu branca ursului din 5august si in 10 si 11 septembrie nu am luat-o ca nu am putut.Oare am facut trat degeaba pana acum?

Mergi la inceput