Naturiste si Homeopate (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

De la 01.08.2004 UM am inceput sa iau Shecure asa cum scrie in prospect,4lingurite sirop+4capsule, cate doua dimineata si doua seara din fiecare.
Am hotarat sa urmez tratamentul macar doua luni.
Da am o problema (ce nu am mai avut-o de peste trei ani) CM intarzie (45zile-pana azi)si din pacate nu e bb, nu ma doare nimic, nici urma ca ar veni ruschii, temperatura este foarte mica 36,3-36,5max, teste multe, multe NEGETIVE, asa ca nu mai inteleg nimic.
A mai luat cineva Shecure?, ca am cautat si pe net si nu am gasit prea multe doar cate un prospect scurt, si pe nimeni care sa poata spune ce reactii au aparut.
Poate o fi normal sa-mi intarzie, stiu si eu?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Briantis multumesc ptr. raspuns!
Dar acum ce pot face, caci eu am inceput deja tratamentul dat de d-na dr., pot sa-l opresc si sa merg la dr. Teleianu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

asi Nu are ce sa se intample rau daca n-ai luat doua zile BU. Continua.

annaa Daca nu ma insel parca diciu zicea ca a luat Shecure. Intreaba si la "optimiste" sau "endometru". Sigur se va gasi cineva care a luat sa-ti raspunda.
In a cata zi ti-a scazut TB dupa ovulatie? Cand ti-ai facut testele care au iesit negative? Cat aveai CM pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Buna ziua,
ca si voi sper ca intr-o zi sa devin mamica.
Am urmat tratamentul naturist al Liviei timp de 6 luni. Cat timp sa fac pauza?
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Marrina multumesc.
Sper ca efectul tratamentului sa nu se fi diminuat.

Mergi la inceput

asi De la doua zile de intrerupere nu cred sa fie bai. Mai ales ca tu luasei deja de o luna deci concentratia de substante active in corpul tau era deja constanta. S-a diminuat putin dar nu cat sa nu aiba efect. Sunt sigura ca-ti faci griji degeaba. Ai incredere si...succes.
Chiar, iei tot CM?

slavmih Ai luat 6 luni tratamentul complet? Si cum de nu esti pe "lista fetelor naturale" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Lala_1 nu stiu ce sa zic ,faci cum crezi tu.
Eu ,ti-am zis, nu am avut nici un rezultat dupa o luna jumate de tratament .Si cum am deja o varsta ,nu am timp sa astept ca madama asta sa-si incerce remediile pe mine pana o nimeri unu bun .
Daca tu ai incredere in ea ,poti sa faci tratamentul sa vezi cum te simti si apoi te hotarasti.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

annaa...din pacate nute pot ajuta ca eu n-am luat shecure......si de 1 luna nu mai iau nimik...am fost in concediu...am avut o inmormantare...m-au scos din ritm...si oricum...in curand ma voi duce la medic cu toate analizele....din care deja am facut jumate....si voivedea ce zice...si daca e nevoie...voi face untratament naturist legat si de lunga durata....in orice caz...tincura si zmeur si BU pe care le-am luat..mi-a mai reglat ciclul vizibil...mie imi venea extrem de neregulat si la 4 luni...si acuma n-a mai depasit 40 de zile...
marrina...pupici
si la fiecare cate o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by marrina

asi De la doua zile de intrerupere nu cred sa fie bai. Mai ales ca tu luasei deja de o luna deci concentratia de substante active in corpul tau era deja constanta. S-a diminuat putin dar nu cat sa nu aiba efect. Sunt sigura ca-ti faci griji degeaba. Ai incredere si...succes.
Chiar, iei tot CM?

Da.Tratamentul cu braca ursului pentru infertilitate (al mine e de cauza neexplicata)dureaza 3 luni si se face tot timpul.Doar in cazul in care ramn gravida il intrerup.Face si sotul meu la fel doar ca el mai ia in plus si coenzima Q10 de 30mg in prima luna.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asi

Da.Tratamentul cu braca ursului pentru infertilitate (al mine e de cauza neexplicata)dureaza 3 luni si se face tot timpul.Doar in cazul in care ramn gravida il intrerup.Face si sotul meu la fel doar ca el mai ia in plus si coenzima Q10 de 30mg in prima luna.

Si eu am luat BU 3 luni fara intrerupere (tot sterilitate inexplicabila) dar am vazut ca fetele de pe aici iau numai pana la ovulatie in fiecare luna. Nu stiu cum e mai bine de aceea te-am si intrebat.

Mergi la inceput