Naturiste si Homeopate (12)
Raspunsuri - Pagina 7

slavmih spune:
Buna marrina, eu nu sunt pe lista deoarece nu am acces intotdeauna la internet.
De un an de zile incerc sa-mi pun acasa net dar mereu am avut alte prioritati.
Revin cu intrebarea dupa 6 luni complete de tratament naturist cat sa fac pauza?
Multumesc!

marrina spune:
Buna naturistelor! Cate mai sunteti prn zona ca slaba miscare e pe aici.
Felicitari slavmih! 6 luni de tratament complet inseamna deosebit de multa vointa si optimism. Eu sunt prin "zona" de doua luni si de atunci iau tratamentul Liviei (dar nu complet). Am vazut ca Livia scria ca tratamentul "dureaza 3-6 luni" deci nu stiu ce sa-ti raspund. Ai incercat sa o contactezi pe Livia?
Poti sa ne scrii si ce efecte ai observat (bune sau rele)?
Iti doresc sa fii foarte curand o fericita si sanatoasa!
Pentru inregistrarea ta in listuta naturistelor trebuie doar ca tu sa doresti acest lucru si sa o rugam pe Mishulina care a inceput capitolul sa faca aceasta modificare.

Kariris spune:
Am inceput si eu oarecum un tratament naturist....adica beau zilnic ceai de naprasnic si iau zilnic BU; eu le iau cum scrie pe prospect adica tot timpul fara intrerupere. Asi tu de cat timp le iei? Ii dau si sotului BU, spirulina, vreau sa ii mai dau si coenzima Q 10 iar eu sa iau si vit E. I-as da lui si zinc desi al meu sot nu are nici un fel de probleme cu spermograma, dar am zis ca daca fac spermatozoizii mai revolutionari, poate s-o indura si trompita mea sa mai tolereze o sarcina normala.
Fetelor, eu cred ca rau nu are cum sa ne faca oricum tratamentul naturist, nu? Acum vreau sa mai iau ceva si pentru fibrom uterin, ca am 4 fibroame, micute, dar plasate foarte prost, aproape de endometru cam in zona in care in mod normal ar trebui sa se implanteze sarcina.

dariana spune:
Oare tratamentul homeopat poate sa influenteze testul de sarcina?
Mi-a aparut o a doua liniuta slaba dar vizibila, numai ca e foarte subtire si stearsa.

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by dariana
Oare tratamentul homeopat poate sa influenteze testul de sarcina?
Mi-a aparut o a doua liniuta slaba dar vizibila, numai ca e foarte subtire si stearsa.
Nu cred ca tratamentul naturist influenteaza aparitia hormonului de sarcina hCG - human chorionic gonadotropin. Daca ar fi asa, fiecare din noi ar avea cateva teste pozitive pe luna. Eu cred ca e cu noroc. Fa-ti un test de sange

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

flafi spune:
Buna!
Nu stiu daca am inteles eu bine, pt ca nu am citit tot, dar sunt cam disperata. Caut un medic homeopat fff bun, extraordinar de bun ( in Bucuresti, Ploiesti sau in propiere) pt soacra mea care e ff bolnava. Are poliartrita reumatoida, innebuneste de durere, face cel mai scump tratament posibil, dar medicamentele nu ii tin boala in frau.
Va rog din sufelt daca stiti astfel de medici sa imi dati si mie numele si adresele lor.
Va multumesc mult de tot.
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
[url=http://community.webshots.com/user/flafi1]Pozici de la nunta noastra[/url]

asi spune:
Lachi eu iau bu din 6 august.Trebuie sa o iau pana in 6 nov.Ia si sotul meu desi nu are probleme deloc cu dimpotriva e campion.Nu mai iau altceva ca nu vreau sa le amestec.Dupa ce temin daca va mai fi cazul voi lua si altceva.
Familia mea
Razvan

dariana spune:
adi,
din pacate am facut un al doilea test care a iesit negativ, cred ca de de data asta imi vine si ciclul ca a inceput sa curga ceva maroniu.

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by dariana
adi,
din pacate am facut un al doilea test care a iesit negativ, cred ca de de data asta imi vine si ciclul ca a inceput sa curga ceva maroniu.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

slavmih spune:
Salutari naturalelor,
am tinut 6 luni tratamentul naturist al Liviei pentru ovare micropolichistice si sterilitate primara cu:
- ceai de napraznic, coada soricelului si cretisoara
- extract de mugur de zmeur
- tinctura de coada soricelului si soc
- vit E forte
- acid folic
- Kamainny
intre timp am facut si operatie laparascopica
In urma tratamentului mi s-a reglat durata CM de la 28-45 zile la 30.
Iar la monoitorizare foliculii sunt de peste 20mm iar endometrul peste 14mm( inainte aveam valori mici)
Cu toate acestea inca nu am ramas insarcinata. Acum fac pauza si ma duc din nou la doctor sa vad ce-mi recomanda sa fac in continuare. Multa bafta la