Naturiste si Homeopate (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

slavmih, si eu sunt intr-o situatie asemanatoare cu a ta. Am facut tratamentul cateva luni bune, nu ca la carte, dar cel putin m-am straduit. Si eu am decis dupa circa 5 luni sa fac o pauza. Tu ti-ai facut analizele hormonale? Eu am facut cateva si mi-a iesit prolactina mare. Acum vreau sa fac niste investigatii mai serioase pentru hormonii legati de glande. Ma gandesc sa fac o pauza si eventual sa iau niste vitamine, ma simt foarte obosita in perioada asta si nici nu mai tolerez ceaiuri si tincturi (am arsuri la stomac). Mai este cineva care a avut probleme din cauza lor?
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

fetelor,
Bubulina1 si slavmih, nu neglijati nici spermograma sotilor! Eposibil acolo sa fie problema daca voi sunteti bine.

Eu inca sunt in asteptare cu ciclul, tot nu mi-a venit, doar din cand in cand niste pete maronii, dar foarte putin, nu poate fi ciclu asta, doar daca cine stie, m-oi indrepta spre menopauza?! brrrr, Doamne fereste, asta mi-ar mai lipsi, ca totusi nu am decat 27 de ani! Offff, voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Dariana ,eu sper sa fie bebel la tine.Daca nu e ciclu ci o mica sangerare care se produce la implantarea outului?Mai ai si alte simptome de cm ?Eu zic sa mai faci totusi un test de sarcina.

Ps: Cat e Fsh-ul tau?Din pacate nu e imposibila o menopauza prematura la varsta asta .Cel mai frecvent se dg in per 26 -30 ani.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dariana fa un test de sarcina.Finuta mea a patit ca tine si acum are un baietel de un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

dariana, daca si la primul test de sarcina ti-a iesit a doua liniuta chiar daca este slab vizibila si ai si semne de implantare, eu zic sa repeti testul. Incearca unul gen Clear blue care am inteles ca este foarte bun. Eu cred ca mai degraba esti decat ca te apropii de menopauza. Spune-mi te rog, analiza de progesteron din ziua 21 ai facut-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

dariana Eu zic ca decat sa repeti testul de sarcina iti faci unul din sange. Iti tin pumnii sa ne dai vestea buna.

Mergi la inceput

Analize hormonale am facut acum cateva luni bune si progesteronul a iesit foarte prost: 0,67, medicul meu a spus insa ca nu e relevanta aceasta analiza in ziua 21 daca eu am un cuclu atat de lung ( 34-47 zile), adica e posibil sa se fi produs ovulatia mai tarziu si atunci progesteronul trebuia sa-l fac la 7 zile de la ovulatie.

Fsh-ul nu stiu, dar lh-ul se cam incadreaza pe la menopauza.

Teste am facut doua pana acum si nu prea par pozitive, liniuta aia fina ( a doua) cred ca este de la cum s-a umezit hartia care probabil e de proasta calitate si atunci apare o urma in locul unde ar fi trebuit sa fie linia de sarcina.

Ciclul inca nu mi-a venit iar inauntru secretia aia e bejulie ( adica amestecata cu putin sange).

Nu am nici un simptom de sarcina.

Oare asta sa fi fost ciclul, cateva pete maronii??? Poate din cauza supararii si a stresului? Oricum mie imi venea maro si putin, dar nici chiar asa....

Nu stiu ce sa mai cred

Oricum, fetelor, multumesc pentru incurajari si sa dea Dumnezeu sa fie asa cum ziceti voi, sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Daca liniuta a iesit, chiar palida cum zici ,esti .
Mai fa un test la prima urina dimineata.
Cred ca vei primi felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Buna naturalelor,
am facut analize hormonale in orasul meu,dar ma bate gandul sa vin in Bucuresti. Unde se fac analize hormonale?
Sotul meu a facut de 2 ori spermograma si doctorul a spus citat" poti sa dai si la export", asa ca eu trebuie sa ma investighez in continuare.
Luni vin in Bucuresti la control, am 2 luni de la interventia laparascopica, sa vedem ce-mi spune sa fac.

Dariana iti doresc sa fii
Va pup. W. K. placut.

Mergi la inceput

multumesc slavmih, inca sunt in asteptari!

Mergi la inceput