Naturiste si Homeopate (12)
Raspunsuri - Pagina 9

Carmenita spune:
Vreau sa cred ca sunt si eu una dintre voi. Am facut o gramada de tratamente naturiste, pentru diverse probleme, iar acum fac un tratament homeopat pentru candidoza, anexita si bineinteles ca sa reusesc sa raman insarcinata. Acum iau sepia, de doua ori pe zi si candida 5,apoi candida 7 si in cele din urma voi lua candida 9. Vroiam sa va intreb daca ati facut vreuna tratament homeopat pentru candidoza si dupa cat timp s-au vazut rezultatele. Eu iau de doua saptamani si inca nu s-a schimbat prea mult starea mea. A reusit vreuna sa ramana gravida dupa tratament homeopat? Eu am incredere ca va da rezultate, dar te simti mai bine sa stii ca si altcineva a incercat si a reusit.
Va pup!

marrina spune:
Carmenita Eu nu te pot lamuri cu homeopatele ca iau numai naturiste si ...din pacate...de doua luni si jumatate de cand ma agit pe aici n-am aflat de nici un succes la capitolul tratament naturist. Inca mai sper ca fetele care au reusit sa nu mai fi intrat pe aici, nu ca n-ar exista succese. Traficul e tare slabut pe aici in ultima vreme dar eu tot mai sper ca fetele sunt in concedii si sunt foarte ocupate cu pentru scopul comun. Sigur una dintre fetele homeopate te va lamuri. Numai rabdare sa ai! Succes!
slavmihAnalize hormonale se pot face in multe laboratoare in Bucuresti. Pune intrebarea la "endometru" si-ti vor raspunde fetele din Bucuresti. Eu le-am facut in Brasov.
Sa ne scrii ce ai facut la doctor. La cine mergi? Cine ti-a facut laparoscopia? Ce ti-a spus in legatura cu ce a gasit la fata locului?
dariana Cum stai?

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by marrina
Carmenita Eu nu te pot lamuri cu homeopatele ca iau numai naturiste si ...din pacate...de doua luni si jumatate de cand ma agit pe aici n-am aflat de nici un succes la capitolul tratament naturist. Inca mai sper ca fetele care au reusit sa nu mai fi intrat pe aici, nu ca n-ar exista succese. Traficul e tare slabut pe aici in ultima vreme dar eu tot mai sper ca fetele sunt in concedii si sunt foarte ocupate cupentru scopul comun. Sigur una dintre fetele homeopate te va lamuri. Numai rabdare sa ai! Succes!
slavmihAnalize hormonale se pot face in multe laboratoare in Bucuresti. Pune intrebarea la "endometru" si-ti vor raspunde fetele din Bucuresti. Eu le-am facut in Brasov.
Sa ne scrii ce ai facut la doctor. La cine mergi? Cine ti-a facut laparoscopia? Ce ti-a spus in legatura cu ce a gasit la fata locului?
dariana Cum stai?
marrina, pe prima pagina a subiectului puteti vedea "modelele noastre". Fetele respective au ramas insarcinate facand tratamente naturiste - cred ca nu se supara daca le intrebati ce si cum.
Am vazut si eu ca activitatea de pe aici a scazut in intensitate in ultima vreme. Eu sper totusi sa nu se dea batute fetele si sa mai intre sa ne incurajam una pe cealalta...
Eu ma apuc de slabit si sa imi monitorizez din nou temperatura.
Va pup si sa veniti cu vesti

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Serj spune:
buna la toate naturistele si homeopatele! (chiar daca nu prea mai cunosc aproape pe nimeni).
eu am fost pe aici pana in iunie cand am reusit sa am un test pozitiv si tare mi-ar fi placut sa mai trag cateva fete dupa mine....
adi tu ce mai faci? cum merg tratamentele? eu am mai intrat pe aici, dar am vazut multe nume pe care nu le cunosteam si nu am mai scris
dariana iti doresc sa fie cu ochisori, iar cu liniutele, daca este prea devreme nu apare clar, si ar trebui cel mai bine sa faci BHCG, asa cum te-au sfatuit fetele.
marrina eu nu prea am avut probleme, aveam deja un copil iar la al 2-lea am reusit sa raman insarcinata cu tinctura de mugur de zmeura si vit.E (doar 1 luna), eu am facut si trat. naturist pt. probleme de tensiune mare. dar dupa 1 an de incercari si cu 1 avort spontan in acest timp.
eu cred ca am ramas atunci cand nu m-am mai gandit, pt. ca si asta devine un stress, si duce la intarziere.
ce pot sa spun la toate fetele sa nu renunte, dar nici sa devina o fixatie. eu va doresc la toate sa reusiti, si sa ne intalnim la ca mai este timp
pupici si imi pare rau ca nu am fost de mai mult ajutor
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta

mioritaus spune:
Buna seara,dragutelor!
Observ ca au cam renuntat fetele la trat naturist......eu nu am de gand sa renunt chiar daca fac varianta simplificata....pe 9 noiembrie am sa fac 6 luni da trat.....Am ramas de produse gemoterapice de zmeur, arin alb si coacaz negru.....ceaiuri:napraznic, coada soricelului si a calului, galbenele, dragaica si cretisoara sub forma de infuzie.....stateam si ma intrebam daca nu este prea putin sa pun la 3 cani 3 lingurite de ceai....va dati seama ce cantitate infima din toate?

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Serj
adi tu ce mai faci? cum merg tratamentele? eu am mai intrat pe aici, dar am vazut multe nume pe care nu le cunosteam si nu am mai scris
cristina
Serj, ce ma bucur sa te vad

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by mioritaus
Buna seara,dragutelor!
Observ ca au cam renuntat fetele la trat naturist......eu nu am de gand sa renunt chiar daca fac varianta simplificata....pe 9 noiembrie am sa fac 6 luni da trat.....Am ramas de produse gemoterapice de zmeur, arin alb si coacaz negru.....ceaiuri:napraznic, coada soricelului si a calului, galbenele, dragaica si cretisoara sub forma de infuzie.....stateam si ma intrebam daca nu este prea putin sa pun la 3 cani 3 lingurite de ceai....va dati seama ce cantitate infima din toate?
Mioritaus, tot inainteeee!!! Cum sa renunti, mai??? Eu ce fac? Raman singura?

Intrebai de cantitatea de planta la cana de ceai... Acum depinde de ce lingurita ai

Nu stiu daca fetele au renuntat toate la tratamentul naturist sau pur si simplu nu au mai scris sau s-au mutat pe alte subiecte de discutii

Iti doresc bafta cu tratametul. Hai, ca mai e putin

marrina spune:
Serj Iti multumesc din suflet ca ai mai trecut pe aici si chiar daca suntem si fete noi inima noastra e deschisa si avem nevoie de incurajari de la cineva care a reusit. Ma bucur mult pentru tine! Iti doresc sa fii sanatoasa si din burtica la fel. In curand vei fi mama a doi copii minunati! Cand mai simti nevoia sa citesti pe aici te rog sa mai ne si scrii cate ceva. Si ce face
in burtica ne intereseaza.
mioritausFelicitari pentru cele aproape 6 luni de tratament. Cred ca dupa ce-l vei termina vei reusi sa fii mai relaxata si vei reusi. Iti doresc ca sa fii cat mai curand!
Eu fac tratament de aproape trei luni cu : Napraznic, Cretisoara, Coada-soricelului, Maca, vitamina E, Carpicon, CaMgZnSe,Acid folic, Marar(am luat doar la inceput), Mladite de zmeur(de o luna), Elixir din fructe de soc(de o luna). De asociat nu le asociez pe nici unele deci pun cate o lingurita de cretisoara la o cana de ceai, napraznicul il fac infuzie combinata, restul sunt tincturi sau capsule. In prima luna am avut ceva simptome diferite fata de ce simteam eu pana atunci dar in rest nu observ altceva. Poate nici n-am ce. CM il am in medie de 28 de zile. A, mi-am amintit ca de vreo saptamana am inceput din nou sa am carcei la picioare desi iau Ca si Mg si m-am gandit ca de la ceaiuri elimin probabil mineralele. Tu ai avut cumva astfel de simptome.