Naturiste si Homeopate (12)
Raspunsuri - Pagina 10

mioritaus spune:
dragele.....sa facem o strigare..sa vedem cine raspunde prezent....eu credeam ca numai eu am ramas intarziata prin concediu....dar observa ca multe fete ori au renuntat la trat ori sunt inca in concediu (cui ii mai arde ce concediu cu inundatiile noastre)ori sunt
..Asteptam prezenta
Dragele mele...nu vreau sa va dezamagesc insa scopul meu pt care fac trat naturist este urmatorul:sa scap de un chist pe ovarul drept (de altfel si singurul ovar ramas)si de cele 3 fibroame situate in afara cavitatii uterine.Va doresc din tot sufletul ca urmare a trat sa va vadsi doresc la toate fetele sa isi atinga scopul ca urmare a trat naturist...dupa parerea mea este cel mai sigur trat ...eu sunt patita cu trat de sinteza asa ca numai am incredere decat in cel naturist.Poate o sa va povestesc candva si ce rezultate am avut de la trat de sinteza ....insa important acum este ca, chistul care era in mai de 8 cm acum numai are decat 2,2 iar fibroamele nu au avansat absolut deloc.
Sa va spun ce nelamurire am de cand am inceput trat naturist....Doamna fitoterapeuta mi-a dat lista cu ceaiurile (au fost postate la mesajul meu de mai sus) si mi-a spus sa amestec toate ceaiurile intr-un sac de hartie, dimineata sa fac 750 ml din 3 lingurite de amestec de ceai.Pai ce cantitate imfima din fiecare ceai este in 3 lingurite?
Acum as vrea sa mai completez trat naturist (am amintit ca iau si produse gemoterapice tot in mesajul meu anterior) si cu alte produse pentru a regla organismul mai bine si mai sigur.Problema este ca nu stiu cu ce sa completez in cazul meu.Ma puteti ajuta cu vreun sfat?
Numai bine,
Miorita

mioritaus spune:
Marina, de la ceaiuri elimin mineralele? Nu am stiu acest lucru.....insa nici simptome nu am...deocamdata....pai si ce facem ? cum le rezolvam pe toate?

marrina spune:
miorito Carpiconul si Cat's claw sunt recomandate si pentru chisturi, noduli, fibrom. Oricum rezultatele tale sunt remarcabile dupa 6 luni. Pe fitoterapeuta care ti le-a recomandat n-ai intrebat-o despre temerile tale? Dozele au fost aceleasi in fiecare luna? N-ar trebui sa mergi la ea la un control si sa vezi ce-ti recomanda mai departe? Probabil stie ce spune daca tratamentul pe care ti l-a dat are succes. Si niste dozari hormonale poate ca ti-ar folosi ca sa stii cu ce sa completezi tratamentul.
Despre eliminarea mineralelor n-am nici o idee de ce tocmai acum, cu tratamen continuu cu Ca si Mg de trei luni m-au apucat carceii. Si chiar ma laudam (chiar in capitolul asta, cred) ca am scapat de ei. Poate ne citeste ChrisChris si ne spune din experienta ei ca n-a mai scris de mult si stiu ca lua Pulbere de orz verde pentru aportul de minerale. Poate voi lua si eu dupa ce termin cu luna asta de tratament. Desi dupa calculele mele voi iesi foarte scump pentru o luna de tratament (4.500.000 lei, daca am calculat bine).
Tu ai luat si homeopate? Ca in listuta de la inceputul capitolului asa apare?
auricass Ce mai faci? Mai treci pe la noi?

Serj spune:
salve fetelor!!!
ma bucur ca nu dezamagiti si continuati, pt. ca pana la urma cred ca va fi bine.
adi acum ca te-ai innoit, trebuie sa gatesti si la cuptor!!!
ma bucur ca nu ai renuntat, si iti doresc din suflet sa fie cu ochisori cat mai repede!!!!
multumesc de Sergio, si el cere sa mergem in excursie
eu stau mai bine cu tensiunea, dar si bag medicamente in mine. iau si calmante pt. ca este si din cauza emotivitatii mele, iar bb este bine, azi am facut amniocenteza si stau linistita acasa. si am aflat ca este , dar inca nu zic hop ca mai am drum lung...
si apropo' de asta la fete, sa stiti ca nu este o minune doar sa ramai insarcinata, dar este o minune si sa ajungi pana la capat si cu un bb sanatos!
marrina sa stii ca intru cu placere aici la voi, si va doresc la toate ca mai devreme sau mai tarziu (dar cat mai devreme) sa fiti mamici
pupici si curaj!!!!
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta

dariana spune:
Buna fetelor!
N-am raspuns pt ca am fost plecata de acasa cateva zile.
Se pare ca nu sunt insarcinata, n-am mai facut nici un test, dar nici semne nu am absolut deloc, ba parca pana acum cateva zile sanii erau ceva mai tensionati ( ca inainte de ciclu), dar acum nu mai sunt. Si nici ciclul nu mi-a venit, sunt deja in ziua 42 dar nu ar fi pentru prima data, oricum.

pisoi3 spune:
Buna fetele,
Apar si eu aici sa va spun povestea mea care nu are nimic extraordinar dar cred ca e bine sa o aflati si voi. Eu sunt Anda, am 29 de ani si sunt graviduta in 25 de saptamani si am un baietel in burtica pe care il cheama Mark.
Deci, sa incep. In ianuarie 2004 ne hotaram noi, eu si sotul, sa facem un bebit. Zis si facut, ne punem pe treaba, dupa trei luni incep eu sa ma isterizez, ca de ce nu raman. Ma duc eu la dr. Puia de la Giulesti care incepe cu faze de genul insuficienta ovariana si ma trimite sa fac analize hormonale. Eu, stresata, deja ma vedeam ca am probleme mari ma apuc sa le fac, le fac dar intre timp schimb dr. ca dr. Puia mi se parea prea aglomerat si de cate ori intram in cabinet mai erau vreo doua-trei femei acolo de ne trata pe toate ca pe banda rulanta. Schimb deci dr. si dr. la care ma duc zice ca analizele alea hormonale nu sunt bune, ca trebuiau facute in alte zile ale CM decat cele indicate de fostul dr. Ma apuca nervii si zic ca eu altele nu mai fac, sa se duca naibii. Dr. zice ca oricum e prea devreme sa ma stresez si ca sa asteptam, ma trimite sa fac analize de secretie, se descopera o ureaplasma, o tratez vreo trei luni si eu si sotul, trece. Dr. nu si nu, ca nu are rost sa facem analize de fertilitate ca daca trec 2 ani sa incepem sa ne stresam. Intre timp, noi stres, sex la comanda, teste de ovulatie, orice, doar bebe care nu venea. Trece un an, intre timp in iunie 2004 parca, eu descopar forumul de pe DC, incep sa citesc la aspirante, de tratamente, FIV-uri, laparoscopii si alte alea. Si iau hotararea ca daca nu raman gravi, eu nu fac nici un tratament, cand am vazut cate sunt si cat costa, m-am ingrozit si mi-am zis ca eu nu am taria si banii sa trec prin asa ceva. Vorbesc cu sotul, el e de aceeasi parere cu mine si ne spunem ca daca trec doi ani si nu avem bebe, nu facem tratament si vom adopta un bebit abandonat. Bun, ne relaxam si incepem sa nu mai facem dragoste la comanda. Citesc eu intr-o revista de un tratament naturist care cica favorizeaza fertilitatea, vorbesc cu sotul, el spune ca de ce nu, rau nu poate sa faca si ne apucam de luat pastile. Am scris despre asta la: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48037&whichpage=2&SearchTerms=copilasi,din,flori,si,plante
Asta e ceea ce am luat noi.
In mai anul asta nu imi vine, nimic nou, eu sunt mai dereglata de felul meu si niciodata nu imi vine la timp, mai ales daca sunt stresata. Asa ca nici nu ma gandesc. Intre timp, ma simt rau, ma doare stomacul si ametesc, ma gandesc ca ar putea fi bebe dar nu vreau sa ma amagesc, asa ca mai las sa treaca cateva zile. Cand ajung la 46 de zile de la ultimul CM, fac un test, niciodata nu imi intarziase atat. Testul iese pozitiv, nu imi vine sa cred. Sun sotul si il pun sa mai ia unul. Am scris despre asta la: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=49011
Vine saracul sot intr-un suflet acasa, cu doua teste. Le fac pe toate, tot pozitive. Ne programam la dr. care ne confirma sarcina, dupa un an si jumatate de incercari si o gandire pozitiva. In momentul in care ne-am hotarat la adoptie ni s-a limpezit mintea si am vazut viata in alte culori, intr-un fel sau altul aveam sa avem un bebe al nostru, nu conta daca ii dadeam eu nastere sau nu. Tot al nostru era. A fost sa fie un bebic in burtica mea, un bebic pentru care ii multumesc lui Dumnezeu tot timpul, o bucurie pe care v-o doresc din inima si voua. Asta e povestea mea, simpla, nu stiu daca va ajuta, eu sper ca da. Credeti in voi, in Dumnezeu si in sansa voastra, doctorii nu stiu totul, dovada asa zisa mea "insuficienta ovariana" care de fapt era inexistenta.
Nu stiu daca acel tratament naturist pe care l-am facut a ajutat, dar rau sigur nu mi-a facut, doar am pus cateva kg in plus, dar asta sa fie singurul rau, ca de dat jos le dau eu dupa bebe. Dar incercarea moarte nu are, asa ca va recomand sa nu renuntati la tratamentele naturiste, rau nu fac, poate doar bine pot sa faca.
Va pup pe toate si va astept la gravidute. Va citesc cu drag si va urez la toate sa aveti bucuria de a va strange cat mai curand bebeii in brate.
Anda si bebe Mark 25+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

alina25 spune:
Fetelor eu nu v-am mai scris de mult .Aseara am fost la consulattie la dr. mea homeopat si dupa o luna de sepia 18 acum mi-a dat sepia 30 +tulia ,tuberculina si folicunum.A mai luat cineva asa ceva?
Ce stiti despre aceste plante?
multumesc si va doresc din sufet un bb cat mai curand

marrina spune:
O zi buna va doresc fetelor dragi!!!
Eu continui tratamentul si astept vestea buna.
dariana Nu-ti pierde curajul! Atata timp cat nu apare nimic rosu poti sa crezi in continuare. Si peste cateva zile faci un test de sange... Eu cred ca la tine se poate sa fie
. Si trebuie sa crezi in minunea ta. Iti tin pumnii in continuare.
pisoi3 Iti multumesc pentru ca ne-ai impartasit povestea ta de succes care are ceva senzational: o cu un
Mark in burtica!
Si eu iau CaMgZnSe, vit. E si acid folic iar sotul meu Ginseng cum ati luat si voi. Plus alte naturiste. Doar spirulina nu luam acum (am luat mai demult). Poti sa-mi spui ce doze ati luat in cele patru luni?
Iti doresc sa fiti sanatosi si ... sa ne mai tii la curent.

dariana spune:
marrina, eu iti multumesc tare mult ca incerci sa ma incurajezi, dar nu cred ca e cazul sa ne imbatam cu apa rece, e clar, daca pana acuma nu a aparut nici un semn de sarcina! Ma bucur sa stiu ca sunteti langa mine, insa eu nu am nici o veste care sa va bucure...
Mi-am luat si eu azi apilarnil si laptisor de matca, o sa fac o varza pana la urma, ca nu stiu cum merg astea cu tratamentul homeopat, dar m-am saturat s-o lungesc asa la nesfarsit. Stiu ca mi-a zis dr. homeo. ca ar fi bine sa nu iau naturiste in timpul trat. hom. insa nu cred ca vrea asa pt ca influenteaza, ci sa vada exact actiunea homeopatiei pe organismul meu fara sa fie perturbata de alti factori, nu?

pisoi3 spune:
Marrina, dozele au fost urmatoarele:
Spirulina - 3/zi (si eu si sotul)
Ca+Mg+Zn+Se - 3/zi (si eu si sotul)
Acid folic - 1/zi (eu)
Ginseng - 1/zi (sotul)
Daca mai ai intrebari, iti stau la dispozitie.
Va tin pumnii la toate , sa ramaneti cat mai repede gravi.
Anda si bebe Mark 25+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131