La noi la Galati sa veniti ! ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Ah, Cookie, cum te inteleg eu pe tine....I'am zombie too !
Ficatica mea iubita m-a trezit iremediabil la 3.50 si dupa vreo ora de foieli si calarit ambii parinti s-a hotarat ca vrea sa faca nani pe picioare.....problema a fost ca daca o lasam jos incepea sa planga, asa ca pana la 7 am stat cu ea pe picioare....intr-un fel dormind ( sau poate nu ?) stand in fund.
Mi-a zis pediatra ca ii ies iarasi niste masele, cred ca ultimele, dar cine le mai stie numarul . Sper totusi sa nu fie ca la ultimile : din decembrie si pana in martie n-am dormit decat sambata si dumnica la pranz, aaaa si vinerea noapte cand o "maritam " la mama.
Deci, o zi buna va doresc ca a mea saptamana a fost buna !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cookie spune:
Ele, pe unde esti?
Korinna, nu mai apari?
Hai, vino pe aici si spune-mi si mie cum sa fac sa-mi transfer abonamentul de internet de la Genius la Astral, ca sa am si eu telefonie dintr-aia!
Noi am fost ieri la tara, copila s-a purtat bine cu exceptia somnului in masina, ca doar nu era sa adoarma altfel decat leganata!astfel incat mami a trebuit sa cedeze si sa o ia in brate(chestie cu care eu nu sunt deloc de acord in masina!!!!)
Seara am tras si o fuga la nepotelul nostru care a facut un anisor! si am papat o feliuta de tort in cinstea lui
LauraFlo spune:
Ancutelor noastre le doresc sa aiba o viata lina si plina de impliniri, sa fie sanatoase , destepte si pline de bani !
P.S. Azi e SF. Ana !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vladhana spune:
Salut,fetelor! Eu am cam lenevit in ultima vreme,dar m-am apucat de invatat(titularizare).Am cam fugit de invatamant,dar se pare ca acesta va fi viitorul meu.
Alina,n-ai nascut? Ce mai face bebe? Tot agitat? Poate ne intalnim inainte de a naste?
Cookie&Laura,eu pana aproape de un an nu am dormit o noapte de seara pana dimineata.Nu plangea,nu se juca,doar ca vroia laptic de am crezut ca fac biberoane pana se insoara.Ii multumesc lui D-zeu ca de mai bine de jumatate de an eu nu ma mai trezesc decat poate sa-l invelesc.Nici cand ii ies dintii nu plange,doar scanceste si se linistea repede cu suzeta.AM SCAPAT DE SUZETA.Ultima mare realizare a noastra.Nu stiu ce sfaturi sa va dau pentru a scapa de nopti albe.O sa spuneti acum ca va fac in ciuda.
Laura,m-am intalnit ieri cu una din miresele la care ai fost sambata.Vecina mea de cartier.Radia de fericire,m-a facut si pe mine sa zambesc tot restul zilei.Nu conteaza cum au fost nuntile,cel mai important e ca ai fost alaturi de ei in aceste momente.Fiecare dupa posibilitati,cu ajutor si sfaturi mai putine...
liliac1 spune:
Buna fetele mele...
In principiu eu sunt de acord cu iesirile, dar daca se nimereste intr-o zi in care eu sunt de dupa-amiaza cu parere de rau n-o sa pot ajunge.
cookie In principiu, buna ideea cu data fixa, dar daca se poate mai des e excelent.
Mai, fii-mea de cand am adus-o acasa nu mai vrea sa doarma singura. Aseara am incercat sa o conving sa doarma in patul ei ca-i mic, si ea e mica (pat de o persoana) iar mami sa doarma in patul matrimonial care-i mare...A stat ea ce-a stat cand aud de dincolo: Maaaami, Anda doami in patu maiiii, ca a chescut fetitza ta!!! sa ma dau cu capul de pereti!! Asa ca am luat-o cu mine! Partea interesanta este ca se trezeste de o gramada de ori noaptea pentru a verifica daca-s langa ea, asa ca halal somn! Si mai si sopteste in urechea mea "Mami doami!!" Asa ca sa fie ea sigura...
Eiii, ca sa n-o lungesc, va doresc un we placut si distractie maxima atat cat vor mai fi zile frumoase! Ca am observat ca s-a scurtat ziua...
Va pupilesc!!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
cookie spune:
Pai, mai fetili, hai sa ne vedem pana nu naste Alina, ce ziceti? Saptamana viitoare?
Joi?
Spuneti si voi!
Hana, dar cand se da titularizarea? s-a schimbat ceva, ca pana acum era la inceputul lui iulie, au introdus experimentul cu examenul la scoala la care vrei?
Nu mai stiu, acum sunt rupta de realitate, ca nu mai sunt la scoala
Mi-e somn de mor, dar nu renunt la , mai bine ma duc sa ma zbantui decat sa fac nani la pranz. Trag si eu nadejde ca noaptea care vine e mai buna(asa fac in fiecare zi!!!
)
vladhana spune:
Asa e Cookie,titularizarea se da in iulie(am si mai putin timp de invatat),dar nu am auzit de acel experiment.Din cate stiu eu e la fel ca inainte.Nu stiam ca esti in invatamant.Eu la istorie dau titularizarea,am terminat istorie-engleza.Dupa examenul de licenta am primit cadou un bebe asa ca n-am mai apucat sa-mi dau titularizarea,atunci nu ma consideram pregatita si acum trebuie sa o iau de la capat,nu mai stiu nici ce stiam atunci(mai exagerez).
Cat despre intalnire,pentru mine e bine,e saptamana in care sotul meu munceste dimineata.Asa ca eu vin.
cookie spune:
Hana, eu engleza-romana...dar am deja vechime, 7 ani!
Tu pe ce dai titularizare, pe engleza sau pe istorie?
Daca esti pe engleza, sa-mi spui daca ai nevoie de materiale, pot sa te ajut. Sa ai spor la invatat si sa fie posturi libere, ca de cativa ani e cam penurie! Si bravo tie ca te apuci din timp!