ce este pilates ??
Raspunsuri - Pagina 6
XIO spune:
Dorsilia , intra pe yahoo messenger pe adresa mea , am lasat-o in mesajul anterior si iti trimit.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Elena.2006 spune:
quote:
Originally posted by andre_eaquote:
Originally posted by miris_
eu mi-am tras programul avansat care are 52 min. eu sunt o tipa sportiva, imi place mult miscarea si macar 5 luni din an fac aerobic, dar pt ca am restrans bugetul, nu m-am mai dus la sala. oricum, am vazut ca prin bucuresti, la sali, pialtes e 150 lei/luna, 12 sedinte. de o saptamana faca acasa. desi uitandu-ma la program si stiind ca am muschii destul de antrenati :), am zis ca e simplu. nu e chiar asa, dar imi place f mult. nu solicita decat anumite grupe de muschi, in special abdominalii si fesierii. mi-a fost destul de greu la primele 2 sed. sa pastrez ritmul lent, eu fiind obisnuita cu ritmul alert de la aerobic, dar nu e greu sa ma controlez. mai greu e cu respiratia. am sa alternez sedintele de pilates cu cele de aerobic, deoarece am tras si programul de aerobic al lui cindy crowford, precum si programul de 8 minute pt abdomen. combinate, cred ca voi avea rezultate bune, deoarece incerc sa scap de "buzunarasul" lasat de sarcina si vreau un abdomen frumos.
parerea mea e ca se poate face si acasa, orice fel de gimnastica, punandu-ti dc/dvd-ul in calculator si lucrand cu "grupul".
pt cele interesate de sali unde se face pilates:
http://www.getfitgym.ro/getfitgym.html
Cristina si Mihnea Stefan
In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...
Io m-am apucat de ieri din nou de programul de 50 min. si azi am febra musculara la umeri, deasupra omoplatilor.
Mie nu mi s-au deschis link-urile cu aparatele pentru Pilates. Cred ca e super cu aparate.
Eu am 7 cd-uri cu winsor pilates. Daca doriti pot sa vi le dau prin messenger.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Buna!
Poti sa-mi trimiti si mie pilates?
mihaela_bro@yahoo.com
Mersi muuult!
Mama lui Adrian(10.03.2007)
madau spune:
Vreau si eu inca o data programul de 50 min va rog...XIO, te-am bagat si eu in lista de mess..daca ai timp diseara sa-mi trimiti si mie
.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare