ce este pilates ??
Raspunsuri - Pagina 5
madau spune:
Vreau si eu Pilates-ul de 50 min..pliizzzzz![]()
, ca pe ala de 20 l-am invatat pe dinafara, spre norocul meu (ca am pierdut DVD-ul). Dar il pot face rost din nou si-l trimit cui are nevoie de el. Promit!
ID-ul meu de mess e madalina_pavel78.
Saru' mana
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
miris_ spune:
fetelor, daca vreti pilates-ul de 50 min, va rog sa imi dati pm, ca sa nu stau eu sa caut prin postari id-uri de mess. va astept.
Cristina si Mihnea Stefan
In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...
miris_ spune:
fetelor, daca vreti pilates-ul de 50 min, va rog sa imi dati pm, ca sa nu stau eu sa caut prin postari id-uri de mess. va astept. am sa intru diseara pe mess, de acasa si va trimit.
In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...
DanaR spune:
Si eu am lucrat 10 min ieri si deja am simtit prin muschi ca a avut efect. Sper sa imi fac timp in fiecare zi. Sa vedem ce rezultat am pana merg la mare...
Vedeti aici serii de cate 10 min.:
http://www.youtube.com/watch?v=TKMofgI4eUY&mode=related&search=
DanaR si baietii ei : http://www.ealbum.ro/danar/a165
miri__b spune:
ptr fetele din Bucuresti. exista o sala unde se face Pilates in spate la cocor. nu am fost ca mi se par grele. mie mi le-a luat sotul de pe net. mai precis nu stiu, dar dc ajungeti acolo va descurcati. antrenorul e cristi margarit, toata lumea il lauda, poate arata bine? habar n-am. dc cauti pe google numele lui cred ca gasesti si sala.
stiu de ea ptr ca citesc si un site cu forum ptr grase ce mai incerc sa indulcesc problema.
MIRELA MAMA DE DAVID-PERICOL PUBLIC (23.12.2005)
miri__b spune:
dc reusesc sa le zipuiesc vi le trimit programele cu pilates.aaa... am si aerobic cu carmen electra tot de pe net.asta chiar e super.dar nu am perdele la geam si ma vad vecinii.chiar mi-a zis unu de vis-a-vis ca a vazut fi-sa tv-ul ca merge toata noaptea.
cine le vrea, in cel mai rau caz ne putem vedea si va aduc un cd.noi stam in berceni-brancoveanu si oricum ies si dimineata si seara cu david pe afara. asa reduc dezastru care se face din casa. nu mai ai loc sa calci de jucarii pre el dar scoate tot ce prinde in sertare. balamuc mare ce mai.
miri__b spune:
AM GASIT IN COSMO ADRESE ptr
1. getfit gym str baratiei nr 35 parter, 40 euro/4 sedinte
2.club essenza sos mihai bravu 135, 60 lei/ 6 sedinte
3.world class health academy 1120 euro/an
Miri si
David - 23.12.2005
mira_m spune:
quote:
Originally posted by miris_
fetelor, daca vreti pilates-ul de 50 min, va rog sa imi dati pm, ca sa nu stau eu sa caut prin postari id-uri de mess. va astept. am sa intru diseara pe mess, de acasa si va trimit.
Daca mai e valabila oferta cu trimisul pe mess, vreau si eu!
Se poate descarca programelul de pe youtube?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
XIO spune:
Miri , daca vrei iti trimit eu pe mess ,a m si variantele de 20 de minute si ieri am primit-o pe cea de 50 ![]()
Mi-am lasat id-ul de mess aici parca ... in fine , gia_devil
Intru in seara asta pe la ora 22 daca esti ti le trimit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
mira_m spune:
Vreau doar filmuletul de 50 de minute! Sper ca la mine te-ai referit Xio. ![]()
Am sa incerc sa intru pe la 22, poate si mai devreme si iti las un mesaj sa vad daca esti!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!