ce este pilates ??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

eu mi-am tras programul avansat care are 52 min. eu sunt o tipa sportiva, imi place mult miscarea si macar 5 luni din an fac aerobic, dar pt ca am restrans bugetul, nu m-am mai dus la sala. oricum, am vazut ca prin bucuresti, la sali, pialtes e 150 lei/luna, 12 sedinte. de o saptamana faca acasa. desi uitandu-ma la program si stiind ca am muschii destul de antrenati :), am zis ca e simplu. nu e chiar asa, dar imi place f mult. nu solicita decat anumite grupe de muschi, in special abdominalii si fesierii. mi-a fost destul de greu la primele 2 sed. sa pastrez ritmul lent, eu fiind obisnuita cu ritmul alert de la aerobic, dar nu e greu sa ma controlez. mai greu e cu respiratia. am sa alternez sedintele de pilates cu cele de aerobic, deoarece am tras si programul de aerobic al lui cindy crowford, precum si programul de 8 minute pt abdomen. combinate, cred ca voi avea rezultate bune, deoarece incerc sa scap de "buzunarasul" lasat de sarcina si vreau un abdomen frumos.
parerea mea e ca se poate face si acasa, orice fel de gimnastica, punandu-ti dc/dvd-ul in calculator si lucrand cu "grupul".

pt cele interesate de sali unde se face pilates:
http://www.getfitgym.ro/getfitgym.html

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

si eu am reusit sa fac rost de DVD-ul de 20 de minute. am citit ceva pe net si m-am documentat putin. am vazut ca mai toate vedetele de la holywood practica aceasta forma de miscare, si mai mult am citit ca erau multumite. o fi doar marketing si publicitate? nu stiu...cert este ca voi incerca si eu sa fac macar la 2 zile alea 20 de min. sa vedem rezultatele, totusi din ce-am vazut asa pe fuga, parca prea incet se miscau...

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by miris_

eu mi-am tras programul avansat care are 52 min. eu sunt o tipa sportiva, imi place mult miscarea si macar 5 luni din an fac aerobic, dar pt ca am restrans bugetul, nu m-am mai dus la sala. oricum, am vazut ca prin bucuresti, la sali, pialtes e 150 lei/luna, 12 sedinte. de o saptamana faca acasa. desi uitandu-ma la program si stiind ca am muschii destul de antrenati :), am zis ca e simplu. nu e chiar asa, dar imi place f mult. nu solicita decat anumite grupe de muschi, in special abdominalii si fesierii. mi-a fost destul de greu la primele 2 sed. sa pastrez ritmul lent, eu fiind obisnuita cu ritmul alert de la aerobic, dar nu e greu sa ma controlez. mai greu e cu respiratia. am sa alternez sedintele de pilates cu cele de aerobic, deoarece am tras si programul de aerobic al lui cindy crowford, precum si programul de 8 minute pt abdomen. combinate, cred ca voi avea rezultate bune, deoarece incerc sa scap de "buzunarasul" lasat de sarcina si vreau un abdomen frumos.
parerea mea e ca se poate face si acasa, orice fel de gimnastica, punandu-ti dc/dvd-ul in calculator si lucrand cu "grupul".

pt cele interesate de sali unde se face pilates:
http://www.getfitgym.ro/getfitgym.html

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Io m-am apucat de ieri din nou de programul de 50 min. si azi am febra musculara la umeri, deasupra omoplatilor.

Mie nu mi s-au deschis link-urile cu aparatele pentru Pilates. Cred ca e super cu aparate.
Eu am 7 cd-uri cu winsor pilates. Daca doriti pot sa vi le dau prin messenger.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdeneaua spune:

Andre_ea, as dori eu cd-urile pe messenger. am aceeasi adresa de yahoo ca si nickul meu. Multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Nu se pot trimite prin messenger deoarece sunt destul delungi!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Te rog sa nu te superi ca te contrazic, dar se pot trimite si pe mes si pe skype, cu mentiunea ca pe skype merg mai repede. Mie deja mi-a trimis ANDREA, careia ii multumesc, programul de 50 min, ca numai ala imi mai lipsea, iar eu am trimis la multe fete si tae bo si pilates, adica programe de aproape 400 mb. Nu se pot transmite pe mes daca ai o varianta mai veche a mes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_23 spune:

buna
sunt noua pe aici dar am vazut discutiile voastre despre exercitiile PILATES si am vazut ca deea poate sa trimita prin mesenger si am rugamintea de a imi trimite si mie pe mes filmuletele cu exercitiile pilates asta daca nu e deranjul prea mare .
id meu este olivia_lixandru. Mersi si astept un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Si eu fac windsor pilates de ceva timp si sunt foarte multumita.Se vad rezultatele foarte repede,mai ales daca sunt facute corect.Le recomand oricui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Oki , imi trimite va rog si mie cineva pilatesul de 50 de minute sau cat e ?
gia_devil@yahoo.com
Mersi mult!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Saru' mana! Vreau si eu macar cel de 20'.

Mergi la inceput