ce este pilates ??

ce este pilates ?? | Autor: laurajr

Link direct la acest mesaj

Draga fetelor, stiu ca pilates e o forma de gimnastica, dar as vrea sa stiu mai exact in ce consta...e ca aerobicul, ca fitnessul, ca ce e ??
Ca am vazut ca s-ar face niste cursuri pe langa mine si m-ar bate gandul, ca taaaaaare bine mi-ar prinde ceva miscare ...
So, va rog explicati la fata ce si cum . Si daca va place si ce nu va place la pilates .
Multumesc !!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

puiu e mai degraba ca yoga. iti trebuie un covoras al tau cu care te duci la gym la clasa si facii diverse exercitii care sint ceva intre gimnastica si yoga, inclusiv respiratie etc. Daca scopul tau este slabitul nu cu astea vei slabi... astea sint mai mult de rezistenta/ body building.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

eu iti spun sigur ca slabesti cu pilates si pe langa te alegi si cu un abdomen frums, scapi sigur de burtica caci iti lucreaza foare bine muschi abdominali,
eu practic pilates, e super si il recomand la toata lumea

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

cand ma duceam si eu la sala am vazut k erau o gramada de fete care faceau pilates..era ceva combinat de respiratie si de fitness.am inteles k este f la moda si k ar fi folositor..merita incercat oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

exercitiile pilates sunt foarte bune pentru organism. este ceva intre aerobic si fitness, pune accent mult pe respiratia corecta. practicate regulat poti sa slabesti frumos!!! exista trei tipuri de exercitii: pentru incepatori, avansati si intensive. se pot face foarte frumos si acasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

uitati-va aici pentru mai multe detalii

http://www.winsorpilates.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Am inceput si eu ieri sa fac primele exercitii de pilates. Nu stiu daca am toata teoria acolo, dar ce am eu se baza pe exercitii pentru abdomen si fese. Intr-adevar se pune accentul pe respiratie corecta. La cele mai multe se lucra cu picioarele, pe rand. Sper sa imi fac timp sa fac regulat.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Da' ceva situri dupa care sa ne inspiram gratuit cu exercitiile ati gasit? Ca aici la noi nu a intrat asa ceva inca si ma intereseaza foarte tare si pe mine.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Eu am facut anul trecut pilates si yoga...m-am simtit extraordinar. Intradevar sint exercitii asemanatoare dar e totusi diferit. La mine se vedea diferenta dar eu ma simteam excelent. Anul asta am incercat sa fac acasa...am citeva cd. dar parca nu e acelasi lucru ca si in grup si cu profesor.
Nu este aerobic si nici fitness insa senzatia este mult mai placuta.
Arati bine fara sa faci prea mult efort.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Daca vrei sa slabesti si rapid,www.easyvigour.net.nz/fitness/h_Free_Pilates_Exercises.htm" target="_blank">pilates nu-s chiar potrivite.Nu depui foarte mult efort si nu transpiri ca la fitness si aerobic.In schimb,fac minuni pentru tonusul muscular si pentru forme,ca sa nu mai spun de starea de spirit pe care ti-o creeaza.Daca mai gasesti si o sala dotata cu un www.pilatesequipmentdirect.com/catalog/buy/Pilates_Reformer/Pilates_Reformer_Best/" target="_blank">"reformer" sau un www.pilatesequipmentdirect.com/catalog/buy/Pilates_Studio_Equipment/" target="_blank">echipament complet,te poti considera chiar norocoasa.Eu le recomand cu caldura!

Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ce de-a raspunsuri, multumesc !
Eu nu vreau sa slabesc, poate sa mai nivelez burtica cu vreun cm, doi, sa scap de celulita de pe picioare si sa-mi recapat tonusul !
Si daca merg la asa ceva, mai cunosc si eu lume, mai schimb o vorba .

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput