ce este pilates ??
Raspunsuri - Pagina 3
alinaxeni spune:
M-ati convins,dar unde se pot face aceste exercitii?Fetele din Bucuresti stiti vreo sala unde se face asa ceva?Si casetele alea unde se pot gasi?
grati.ele,ce e callanetics si unde se poate face?
alina
Dana_ch spune:
Pentru fetele din Romania,la televizor pe programul euforia care se transmite prin reteaua de cablu puteti urmarii dimineata pilates,sunt exercitii destul de usoarede facut,eu le fac de ceva timp acasa ca nu am cum sa merg la o sala(din lipsa de timp) si sa stiti ca ma simt foarte bine...daca mai si slabesc ar fi excelent
Poze cu
Lucas
corinadana spune:
Eu mi am cumparat un kit Pilates. Consta n minge umflata, doua mingi mici cate 1 kg fiecare si 2 benzi elastice. Primesti si un DVD in care ti explica ce trebuie sa faci. Covoras nu mi am luat ca pot face si pe mocheta exercitiile.
Sunt niste exercitii minunate care se fac in timp ce ti pastrezi echilibrul ptr ca f multe se fac pe minge. Atentie mare la respiratie.
Ptr cine merge la sala am inteles ca acolo sunt 3 aparate mari speciale ptr aceste exercitii.
Se face o stretch excelenta a muschilor.
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
mira_m spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Eu mi am cumparat un kit Pilates. Consta n minge umflata, doua mingi mici cate 1 kg fiecare si 2 benzi elastice. Primesti si un DVD in care ti explica ce trebuie sa faci. Covoras nu mi am luat ca pot face si pe mocheta exercitiile.
Sunt niste exercitii minunate care se fac in timp ce ti pastrezi echilibrul ptr ca f multe se fac pe minge. Atentie mare la respiratie.
Ptr cine merge la sala am inteles ca acolo sunt 3 aparate mari speciale ptr aceste exercitii.
Se face o stretch excelenta a muschilor.
corinadana mama Ralucai
In Ro se gasesc, oare?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
corinadana spune:
Eu zic ca da! Incearca pe la magazinele ce vad echipament sportiv.
Succes!
corinadana mama Ralucai
merdeneaua spune:
Buna. Imi puteti spune adresa unei sali unde se practica Pilates? As dori sa incerc si eu, n-are ce sa strice. Astept un PM de la voi. Multam fain.
XIO spune:
Feteor , luati de pe Dc++, ca sunt exact cele care se vand la TV cu 1 mil jumate.
Eu am inceput ieri, la TV am vazut ca daca faci de 3 ori/aptamana se vad rezultatele, ma bate gandul sa fac in fiecare zi , ca sunt usoare.Sincra sa fiu insa nu-mi explic eu cum imi modeleaza corpul, dar ma rog , le fac sa vad .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
kitzy spune:
Si eu mi-am facut rost de pilates si pt incepatori si pt nivel mediu si pt avansati. Am inceput de cateva zile dar imi resimt muschii chiar daca la prima vedere par usoare. Eu am o prietena care face de ceva vreme pilates si arata extraordinar. Intr-adevar nu e o metoda rapida de slabit, adica slabesti si iti modelezi corpul dar in timp, nu intr-o sapt-doua ca si la o cura de slabire.
madau spune:
Eu am un DVD cu pilates..."20 min workout" , sunt exercitii ptr toate grupele de muschi concentrate intr-o sedinta de 20 min, si pot sa spun ca-s super mulumita de rezultate. M-am apucat de 1 luna de ele, si chiar se vede...vi le recomand cu caldura. Nu-s ptr slabita, dar ptr restructurarea muschilor sunt excelente, eu sunt tare fericita ca mi-am recapatat abdomenul ferm, pierdut in ceatza dupa nastere
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
BraveGirl spune:
Vreau si eu sa ma apuc de pilates...am mai avut o incercare anul trecut, dar am abandonat. Acum mi-am propus sa am mai multa grija de aspectul meu asa ca am inceput sa merg la sala, sa fac ceva exercitii acasa si am zis sa ma apuc sa fac si pilates.....macar de 2 ori pe saptamana daca fac si tot e bine.
==========
Corina
Albumul meu