Aici, in Olanda (12)
Raspunsuri - Pagina 5
dana_danen spune:
Multumesc Ancuta06.Si Martijn o sa faca multi furori...Sa ne traiasca la toate.
http://community.webshots.com/user/dana_danen
danyce spune:
Foarte frumoase pozele. Sa va traiasca piticii, sa creasca mari si sanatosi si sa va bucure mereu ca acum!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
coranima spune:
Fetelor, sa va traiasca cei mici si sa va aduca foarte multe bucurii in viata voastra.
Am si eu o intrebare pentru ca ma aflu intr-o dilema si as vrea sa stiu cum au mai procedat si altii.Voi unde v-ati facut nunta , in Romania sau in Olanda si care au fost motivele care v-au determinat sa faceti alegerea?
Alina Maria spune:
Buna dimineata ,
Bine ai venit Coranima , sper sa ramai alaturi de noi si sa ne spui mai multe despre tine .
Ca sa raspund la intrebarea ta , ei bine eu m-am casatorit in Olanda deoarece aici este casa mea acum , aici ma simt acasa si in romania nu prea mai era nimeni din familia mea . Mama si tata prin Italia surorile si ele care pe unde plecate , etc .
Am avut doar o surioara aici si m-am simtit bine .Nunta nu a fost mare insa a fost o zi speciala am facut-o in parcul de distractii Six Flags si era Hallowen astfel incat am avut pozele frumoase .
Dana si Ancade a meritat munca voastra de a pune pozele , aveti niste copilasi frumosi de tot , fiecare e asa de special si se citeste in ochii lor fericirea , ce mai super frumosi .
Eu nu am intrat zilele astea deoarece 24 de ore m-am simtit extraordinar de rau , am vomitat tot tot incontinuu , apoi am cautat de lucru si am avut parte de interviuri , insa nu degeaba astfel incat am fost angajata la un restaurant la 10 km. de casa ceea ce ma bucura foarte mult , poate ati auzit de el Doorhout Mees , acolo se si impusca sunt multe chestii de facut precum golf, multe companii inchiriaza si merg acolo , este foarte mare , 4 restaurante , hotel , etc.
In fine vad ca prea mult nu am pierdut , voi ce ati facut ?
Alma mai las-o pe mami sa mai respire , sa ne mai scrie si noua .
Anky cum e in Romania , ce faci ? sper sa gasesti timp si pt. noi daca nu nu e nimic e de inteles .
Mandy sta acum in premergator , puteti vedea poze in luna a opta , daieri a facut 8 luni fix.
Va pupam si pe mai tarziu .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 7 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
dana_danen spune:
Coranima,bine-ai venit.Voiam sa-ti spun ca eu si sotul meu ne-am casatorit in Romania,mai mult din comoditate.Dar oriunde te-ai casatori(Romania sau Olanda),mai devreme sau mai tarziu trebuie sa mergeti si in cealalta tara si sa validati casatoria si acolo..Sfatul meu,strict personal,este sa va casatoriti in Olanda..Dar...repet este strict personal sfatul meu si este unul foarte subiectiv.
Felicitari..Si mult noroc..
http://community.webshots.com/user/dana_danen
danyce spune:
Alina, felicitari pt noul job!!! Si eu sunt in cautare de ceva la firmele de export din provincia Gelderland. Chiar maine trimit solicitari la prima ora.
Alma e o nazdravana in continuare. Am fost la 3 petreceri in 4 zile si suntem franti cu totii. La nunta de vineri, Almei nu i-a tacut gurita nici macar la Primarie si nici la biserica, unde s-a luat la intrecere cu orgile la cantat si cu preotul la predicat.Aseara a conferentiat prin vecini la chef pana pe la 9, dupa care a cazut lata (noroc ca aveau vecinii un camping bed special pregatit pt Alma pt ca noi sa putem ramane in continuare la chef).Ce mai e nou la ea: are 4 dinti si inca 2 care stau sa iasa zilele astea.I-am descoperit azi-noapte (avea doar 2 dinti la inceputul saptamanii), cand i-am masat gingia cu Dentinox.
Eu am deja 3 ore de condus la activ, iar ieri a decurs chiar foarte bine lectia si am descoperit ca imi place vitezasi l-am lasat putin gura-casca pe instructor ca stiam exact ce sa fac, fara indicatii pretioase la tot pasul.
La lectia de inot de marti am un admirator turc de care cu greu reusesc sa scap. Ultima data era sa se lase cu o palma din partea mea, dar eram in piscina cu simulare de vartej si trebuia sa imi vad de salvarea proprie.
Coranima, noi am facut 2 petreceri: una mai mica cand ne-am casatorit la Starea Civila aici (pe 23 oct. vor fi deja 3 ani) si la care au participat doar parintii mei si o prietena din partea mea, petrecerea mare am ales sa o facem in Romania (atunci ne-am cununat la biserica) pt ca eu visam sa am parte de o petrecere cu multa muzica si dans (iar asta nu se intalneste asa des aici, sau daca ai de gand sa incerci sa organizezi o astfel de petrecere aici te costa o avere). A fost foarte frumos si au reusit sa vina cam 15 olandezi, care s-au simtit minunat si au declarat nunta noastra drept "cea mai frumoasa la care au participat vreodata" si "petrecerea vietii lor" (a fost nemaipomenit sa-i vedem pe olandezi dansand pe muzica de Maramu, printr altele).Petrecerea a inceput la 8 seara si s-a terminat la 8 dimineata (cand a trebuit sa le explicam olandezilor ca e vremea de mers la culcarica pt ca au dansat destul si s-a incheiat cheful). Nu am regretat nici un moment alegerea facuta pt ca toate persoanele dragi noua au reusit sa participe (cu exceptia cumnatei si a sotului ei, dar asta e alta poveste...cumnatul a preferat sa isi achizitioneze aparatele electronice cele mai performante si cu design futurist in loc sa zboare spre Ro la nunta fratelui sotiei, iar nevasta-sa stia pana in ultima clipa ca va fi prezenta la petrecere...no comment).
Cam asta am avut de scris acum. Va astept si pe voi cu vesti. Pana atunci, va doresc o zi minunata!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
coranima spune:
Alina, Danyce va multumesc pentru raspuns.Inca nu am luat o hotarare unde e mai bine pentru o nunta , deci mai cantaresc motivele.Pe de o parte nu mai am in Romania decat parintii, prietenii mei au emigrat peste tot, in special pe continentul american, acest lucru fac tot mai multi absolventi de facultate din Bucuresti, oras din care provin si eu.Pe de alta parte , Danyce are dreptate, o petrecere cu multa muzica si dans nu vezi aici pentru ca intr-adevar te-ar costa o avere.
Pai acum ceva despre mine.Vin din Bucuresti, cum am mai spus ,si locuiesc in Olanda din august 2004.De la 1 septembrie anul acesta m-am intors din nou la facultate aici in Maastricht, pentru ca facultatea de medicina din Ro mi-a fost aici echivalata cu "4 jaar wetenschapelijk onderwijs", deci mai trebuie sa mai fac ultimii 2 ani de medicina aici: din nou pe bancile facultatii, iar cursuri, stagii, examene, si de data asta totul in olandeza, pe care am avut norocul ca am prins-o repede si am scapat relativ usor de NT2.
Deocamdata ma opresc cu scrisul aici.O zi buna in continuare!
coranima spune:
dana danen, multumesc si tie pentru raspuns si sa vii cat decurand aici in NL printre noi.
Alina Maria spune:
Buna ziua doamnelor , ce mai faceti ? este cald si gata nu mai veniti pe aici .
Daca aveti ceva timp eu vaastept la o barfa .
Alina Maria spune:
Eee de data asta chiar am nevoie de ajutorul vostru , poate stiti cat dureaza sa-mi fac pasaportul romanesc aici la ambasada si cat costa caci asta imi expira in iunie 2006 iar eu vreau sa merg in ro. in august asa ca ... ar trebui schimbat .
Eu sunt racita rau de 3 zile mai mai ca nu pot sa stau in picioare , dar de scis si citit tot fac ca asa mai imi trece si mie timpul .
Anky nu ne scri chiar nimic de acolo din Cluj , ma rog la Dumnezeu sa fie totul o.k.
Danyce multumesc pt,. ultimul mesaj stiu ca nu l-ai scris doar pt. mine insa mie imi face deosebita placere sa citesc despre Alma. Va pupam si sper sa primesc cateva raspunsuri cat mai curand sunt curioasa ce trebuie sa fac .
Papapa !