Aici, in Olanda (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bart spune:

quote:
Originally posted by miana

Fetelor, ce bine de voi ca va intalniti in scurt timp! Eu nu cred ca pot veni, mai ales ca ne-am hotarat ca peste doua sapt. sa facem botezul micutei pana nu pleaca buni din Romania acasa. Noi am vrea sa o botezam ortodox mai ales ca asa ne-am si cununat, insa nu stiu daca pe undeva in zona centrala a Olandei, nu f. departe de Utrecht, exista o biseerica ortdox. romaneasca. Voi stiiti vreuna? Voi unde v-ati botezat copiii? Daca nu o sa gasim o sa o botezam si in una catolica, nu are prea multa importanta, insa ma gandisem intai sa incerc sa vad daca se poate totusi si ortodox. Daca aveti vreo idee mi-ati fi de mare ajutor.
Miana si Sara Elena

MMI

Miana,
Exista o biserica romaneasca in Schiedam, langa Rotterdam, adresa: Vlaardingerdijk 48, Schiedam (informatii suplimentare:
Pr.Dr.I.Dura la telefon 00.32.2.3752603 sau secretariatul parohial la telefon 076 - 5412103 - cred ca sunt actuale numerele de tel.)
Adresa de web e http://home.wanadoo.nl/eftimie/ dar se pare ca nu e actualizat site-ul.

Biserici ortodoxe exista mai multe in Olanda. Pe baietelul nostru Tudor, l-am botezat anul acesta in ianuarie in Eindhoven. Exista o biserica ortodoxa greceasca. Slujba e in olandeza.
Preotul vine in fiecare duminica, din Belgia.

Sper sa te ajute informatiile.
Succese,
Marton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muc cel mic spune:

Seara buna,
Dantje, sanatate multa lui Martijn. Pai hai sa vedem, pana acum Alina si eu am confirmat ca am putea veni in week-endul cu pricina... dar daca mai sunt si alte persoane care vor participa putem sa amanam pana cand cei care si-au exprimat intentia de a veni vor putea veni. In alto ordine de idei, cine vrea si poate veni la o intalnire in zwolle sau in apropiere (Ballorig in Wijhe)? In ce saptamana?
Iar daca suntem doar noi 3, pai putem stabili ceva in week-endul 18, 19, 20... poate Martijn isi revine si veniti si voi dantje.
Astept propuneri sau sugestii.
pe curand,

Muc cel mic, Sammy & Nadya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Muc cel Mic si restul fetelor, eu vreau sa ma intalnesc cu voi, dar nu cred ca pot in weekendul 18-19-20 pt ca pe 21 plec in vacanta 1 sapt (azi am cumparat biletul de tren pt 21, luni dimineata), pt ca duminica trebuie sa ma prezint la soacra pt a discuta traseul si a dormi acolo, sambata/duminica dimineata fac bagajul si o instruiesc pe matusa sotului tot ce are de facut cu Alma cat lipsesc eu,iar vineri, pe 18 am deja alta intalnire in agenda si nu as vrea sa fiu pe fuga ca azi (cand aproape am adormit in tren spre casa, dar m-a tinut treaza Alma cu palavragelile ei si nu am mai ajuns la ora de inot ca as fi adormit in apain loc sa inot). Daca tot e sa ne intalnim, eu vreau sa vin si cu Alma si cu sotul, cu masina, intr-o zi de weekend. Propun 3, 4, 10 sau 11 decembrie.Voi ce ziceti?

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Pai 10 sau 11 decembrie? Noi nu putem pe 3 si pe 4. Alina tu ce zici?
Si mergem la Ballorig?
Cine mai vine?

Sa auzim de bine!
muc cel mic, sammy & Nadya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Muc mersi de urari,azi e ceva mai bine dar tot mai tuseste dar oricum azinoapte a dormit,ceea ce e foarte bine.
Si eu vreau la intalneala....ca sunt plimbareata tare...10-11...suna bine ...

pupici

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miana spune:

Bart, multumesc mult pt. informatii. Voi incerca sa iau legatura la parohie, sper sa fie de acord avand in vedere timpul f. scurt care mai este pana la data cand am vrea noi sa o botezam pe Sara. Cred ca nu e o idee rea nici cu o slujba in olandeza intr-o bis. greceasca mai ales ca avem una aici in Utrecht. Voi vedea cum vom face pana la urma.
Numai bine, Miana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor 10 , 11 e f. bine pt. mine , de abia astept sa va vad .
Am sa revin sa va scriu insa Mandy e acum tare obosita .
Am fost cu ea la consult si a luat 100 grame in 2 luni .. la 8 luni avea 7250 iar acum are 7350 ... voi ce ziceti ?

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 9 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Miana(azi m-am intors din Rom)il stii pe preotul Dura ca doar ai fost la Miruna la botez; eu una nu te-as sfatui sa faci la el.
Vladimir a facut varicela exact cu 2 zile inainte sa plec eu la Buc , asa ca va dati seama ca mi s-a rupt inima sa-l las asa aici;noroc ca am stat doar 1 sapt sia zi deja ii cad cojile.
Vreau sa va zic ca Blue Air merita toata lauda(cu toate ca citisem lucruri destul de urate la adresa lor);am zburat cred ca cel mai bine si la timp (si cred ca am vreo 20-30 zboruri la activ pe ruta Olanda -Rom)si cu doar 87 euro/pers dus-intors.Stewardese f amabile comparativ cu Tarom si chiar si lucratorii de la Baneasa a fost f amabili cu noi(eu si Miruna).
Gata ca urla Miruna non stop (in Buc nu a dormit deloc bine si eu nici atat).
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Ancade bine te-ai intors....imi pare rau sa aud de Vlad,pupici si sanatate.
Miana tu esti in Utrecht?
Acum sa va spun de Martijn,e mai bine dar e ragusit acum si saracul de abia respira,dar nu renunta la antrenamentele zilnice.Ieri sa ridicat in patut in picioare.
Am facut ceva poze dar inca n-am reusit sa le descarc...sper curand.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

seara buna fetelor,

iata-ma si pe mine dar cam in fuga ptr. ca ma preseaza timpul.
Pai intalneala ramane pe 10 sau 11. Ce preferinte aveti? imineata, dupa amiaza? Daca voi propuneti o zi si timpul la care ne vedem ma ocup eu de restul... adica sa vedem pe unde mergem si asa mai departe...

aveti grija de voi si pe curand...

P.S. Ancade, ma bucur sa citesc mesajul tau, printre altete sa aflu ca ai avut experiente pozitive cu Blue Air. Tata vine pe 22 noiembrie cu Blue Air si ma cam speriasem de ce am citit despre ei... m-am linistit citind si lucruri bune...

Muc cel mic, Sammy & Nadya

Mergi la inceput