Aici, in Olanda (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miana spune:

Danyce, insanatosire grabnica pt. Alma.Uf,e groaznic pt. o mama in situatii din astea. Ieri am iesit si eu cu Sara afara ca am vazut vremea mai frumoasa, desi observasem eu cu o zi inainte ca respira cam repede. Dupa ce ne-am intors de la plimbare mama imi zice ca parca respira cam ciudat. Asa m-am panicat, mai ales ca ea e asa de mica. Sotul mai stapan pe el, ca barbatii m-a mai calmat cum ca ar fi normal pt. nou-nascuti. Nu as vrea nici sa sun la doctor pt. orice temere a mea, dar nici sa las copilul sa i se agraveze situatia daca intr-adevar are ceva la caile respiratorii. Voi ati avut probleme din astea la copiii vostri in prima luna? Mi se pare asa greu la inceput sa faci diferenta intre normal si situatii problema la bebelusi.
Numai bine, Miana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor , imi pare rau sa citesc ca aveti probleme cateodata si ma refer la tine Danyce cu sperietura pe care ai tras-o , am patit-o si noi azi noapte intr-un fel . Mandy a plans mai toata noaptea a avut febra in apropiere de 40 grade . A venit dr. noaptea la noi acasa si ne-a linistit catusi de cat . Nu se gaseste motivul febrei . Acum e mai bine .
Cum se mai simte Alma ?
Dantje superbe pozele mie imi place sa privesc intotdeauna oricat de multe ar fii , si intradevar 58 km. nu sunt asa multi insa sunt fete care sunt mai departe decat noi , euzic sa facem o intalneala si vine cine poate .
Anky tu ce mai zici ? ai terminat treaba ? haide veniti sau venim ?
Sunt terminata acum ma duc sa fac si eu nani .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 9 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Multumesc, fetelor, pt urarile de insanatosire si pt suport. Alma e din nou bine si la fel de nastrusnica, poate si mai tare de cum era inainte ca e smechera si stie ca mami tresare acum la orice marait de-al ei.Mai are doar un pic si merge singura. Sta in picioare singurica daca nu-si da seama ca mi-am luat mainile de pe ea si merge mai departe chiar daca eu o las de manuta si o tin doar de manecuta cu un deget.
Alina, imi pare rau sa aud ca si Mandy a facut febra mare si ca v-ati speriat si voi. Eu nu voi uita asa repede sperietura de marti, se mai estompeaza putin in fiecare zi, dar cred ca voi fi mereu mai alerta decat inainte la starea si nevoile Almei.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Buna dimineata ,
Merci mult Danyce pt. grija insa la tine a fost si mai grav am vrut sa spun ca iti inteleg grija si sperietura , orice s-ar intampla vom fii mereu alerte si grijulii .
Cat priveste intalnirea eu propun una in Zwolle mi se pare mai la misloc pt. multe dintre noi . Ramona poate gasesti tu ceva care sa le placa si la copii , o.k. ?
Vine cine poate si chiar daca ne adunam doar cateva mergem , O.K. ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Eu sunt pro intalnire in Zwolle.As vrea doar sa nu fie in saptamana 20-27 noiembrie ca atunci plec cu socrella la Paris.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muc cel mic spune:

Pai asta ar fi o treaba... in Zwolle sau in apropiere... daca e vorba sa mergem undeva fain pentru copii. O idee ar fi Ballorig, in Wijhe... dar asta depinde si de varsta copiilor, desi si celor mici mice le va place acolo... zic eu.
Apoi depinde de perioada zi ziua in care ne intalnim.
Pai daca reusim sa hotaram ceva incerc eu sa organizez restul.
Eu pana pe 13 noiembrie nu pot pentru ca sunt aglomerata la servici si tre' sa plec si intr-o tabara. Dar dupa mi-e mai usor. Va propun ceteva zile... daca puteti si voi putem face planul de atac...
Miercuri 15 noiembrie dimineata, joi 16 noiembrie, vineri 18 noiembrie dupa amiaza sau eventual in week-endul 19 - 20 noiembrie (daca inca mai esti pe aici Danyce... )
Apoi ce mai e important de stiut este daca veniti cu trenul / autobuzul, masina su bicla... chestie de organizare daca 'om merge in Wijhe. Desi ma pot informa si unde putem merge in Zwolle, desi majoritatea locurilor faine penrtu copii sunt afara in aer liber - kinderboerderij, speeltuin enz... si cu vremea asta...
Dar in fine, dati-mi de stire ce si cum si ne organizam noi...
Ma bucur sa aud ce toata lumea e mai bine, uite asa ne intarim sistemul imunitar...
Va urez un week-end placut si pe curand!

Muc cel mic, Sammy & Nadya

Mergi la inceput

Ramona ma bucur ca ai venit asa de prompt cu idei , eu pot doar vinerea si in weekend . Data de 18 , 19 , 20 mi se pare perfect oricare ar fii .
De asemenea mi se pare placut sa mergem in Balloring cu copilasii .
Daca poti da-ne mai multe informatii , se poate sevi ceva acolo ? banuiesc ca da . Eu sigur vin cu sotul cu masina ca nu am curaj sa vin cu fata pe tren sau alte mijloace de transport .
De abia astept sa va cunosc , haideti sa facem lista , deci :
-Alina
-Ramona
-Danyce
-...
Va asteptam si pe restul si nu mai sunt decat 2 saptamani pana ne vedem , yupiiii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Alina multumesc si mie imi place sa ma uit la poze....promit sa pun mai multe.
Despre intalnire inca nu pot spune nimic ca Martijn tocmai a racit tuseste ingrozitor,sper sa-i treaca cat mai curand,oricum tinem aproape.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miana spune:

Fetelor, ce bine de voi ca va intalniti in scurt timp! Eu nu cred ca pot veni, mai ales ca ne-am hotarat ca peste doua sapt. sa facem botezul micutei pana nu pleaca buni din Romania acasa. Noi am vrea sa o botezam ortodox mai ales ca asa ne-am si cununat, insa nu stiu daca pe undeva in zona centrala a Olandei, nu f. departe de Utrecht, exista o biseerica ortdox. romaneasca. Voi stiiti vreuna? Voi unde v-ati botezat copiii? Daca nu o sa gasim o sa o botezam si in una catolica, nu are prea multa importanta, insa ma gandisem intai sa incerc sa vad daca se poate totusi si ortodox. Daca aveti vreo idee mi-ati fi de mare ajutor.
Miana si Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bart spune:

quote:
Originally posted by miana

Fetelor, ce bine de voi ca va intalniti in scurt timp! Eu nu cred ca pot veni, mai ales ca ne-am hotarat ca peste doua sapt. sa facem botezul micutei pana nu pleaca buni din Romania acasa. Noi am vrea sa o botezam ortodox mai ales ca asa ne-am si cununat, insa nu stiu daca pe undeva in zona centrala a Olandei, nu f. departe de Utrecht, exista o biseerica ortdox. romaneasca. Voi stiiti vreuna? Voi unde v-ati botezat copiii? Daca nu o sa gasim o sa o botezam si in una catolica, nu are prea multa importanta, insa ma gandisem intai sa incerc sa vad daca se poate totusi si ortodox. Daca aveti vreo idee mi-ati fi de mare ajutor.
Miana si Sara Elena

MMI

Miana,
Exista o biserica romaneasca in Schiedam, langa Rotterdam, adresa: Vlaardingerdijk 48, Schiedam (informatii suplimentare:
Pr.Dr.I.Dura la telefon 00.32.2.3752603 sau secretariatul parohial la telefon 076 - 5412103 - cred ca sunt actuale numerele de tel.)
Adresa de web e http://home.wanadoo.nl/eftimie/ dar se pare ca nu e actualizat site-ul.

Biserici ortodoxe exista mai multe in Olanda. Pe baietelul nostru Tudor, l-am botezat anul acesta in ianuarie in Eindhoven. Exista o biserica ortodoxa greceasca. Slujba e in olandeza.
Preotul vine in fiecare duminica, din Belgia.

Sper sa te ajute informatiile.
Succese,
Marton

Mergi la inceput