Aici, in Olanda (12)
Raspunsuri - Pagina 11
Muc cel mic spune:
felicitari miana, multa sanatate si refacere grabnica!
help... cine ma ajuta si pe mine cu pozele? la album foto scrie ca tre sa iau legatuta cu administratorul... dar nu scrie cum si nu e nici un link!
Muc cel mic, Sammy & Nadya
anky spune:
Buna fetelor,am reusit in sfirsit sa pun pozici de la munte.Mi-am terminat si curatenia in casa,numai de spalat mai am o gramada.Cred ca voi spala toata saptamina.
Danyce,cind mai ai timp liber,da un semn sa ne mai planuim o intilneala.Dragute pozele de la ziua Almei.Lui Cris incep sa ii iasa dintii,tot ce ii dau in minuta baga in gura si isi freaca gingia.Il dau si cu Calgel,mi-e asa de mila de el.In rest papa acum fructe cu biscuit,legume.Dimineata ii dau griz cu lapte si ii pun seara faina de orez in sticla cu lapte.Chiar acum merg sa ii prepar o sticla cu lapte.
Numai bine
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
Dantje spune:
buna fetele,
Danyce....sa-ti traiasca ingerasa....sorry cam cu intarziere se pare ca sunt defazata cu pi/2,sa va bucurati de ea,si multe inpliniri,Alma pupici,poate ne vedem curand.
Ancade,sorry sunt o lenesa la scris,dar am avut cateva zile foarte pline.
Martijn a cazut din pat,si s-a speriat foarte tare si eu de asemeni...dar sper sa fie totul ok.
Miana felicitari sa-ti traiasca ingerasa,sa fie sanatoasa,si sa va aduca numai bucuri.
Muc cel mic,bine ai venit .
va pup,fug la nani ca mi se incruciseaza privirea
Dantje & Martijn
Ionela_m spune:
Buna dimineata fetelor!
Stie cineva ce inseamna speelt? Este o cereala, dar nici una din grau, orz, ovaz, secara... Ce fel de cereale mai exista???
Nu stiu daca va mai amintiti de mine... am pus prin iunie un anunt de tradus... dupa aceea nu am mai venit pe aici pana acum. Dar daca tot am ajuns hai sa va mai spun cate ceva despre mine: Am o fetita Elisabeth de 15 luni si sunt din nou insarcinata in 32 de saptamani. Locuiesc de 7 ani in Olanda si sunt casatorita cu un olandez, Hendrik-Jan. Acum locuiesc in Utrecht, dar la anu o sa ne mutam in Den Bosch. Este cineva care locuieste in apropierea Den Bosch-ului? Caci prin zona aceea nu cunosc nici un roman...
Va doresc o zi buna,
Ionela
Alina Maria spune:
Buna fetelor ,
Danyce gata l-am vazut pe tati , merci . Si ai dreptate Alma merita asa o petrecere nici nu ma indoiam de asta insa eu cand fac o petrecere ma costa destul de mult si fara de masa , oricum bravo voua ca va permiteti .
Miana bine ai revenit , de abia astept sa iti citesc povestea nasterii printesei tale . Desigur cand ai timp si niste pozici .
Ramona viata in Biddinghuizen e linistita asa cum imi place mie , deasemenea a venit si toamna cea frumoasa , eu sunt inebunita dupa culorile toamnei , culorile , ploile racoarea toamnei .De abia astept sa fac cunostinta cu Nadya si Sammy .
Dantje tu vi si ne scri insa de fapt nimic despre tine si Martijn , ce mai face micutul nou ?
Ionela bine ai venit si tu, din pacate nu am gasit cuvantul speelt si nu stiu ce ar fii , felicitari cu noua sarcina si de asemenea felicitari cu Elisabeth . Den Bosh nu e in apropierea mea insa nici prea departe .
Aveti grija de voi si mai vb .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 8 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Dantje spune:
Alina,hai sa va spun cate ceva....am avut o sapt plina am dat test de limba pentru ca trebuie sa incep scoala ,dupa cele auzite trebuia sa dureze 15-30 min....dar a durat 3 ore,cred ca 5-6 teste in ordine crescatoare a dificultatii,am iesit de acolo...si bineinteles nu mai stiam unde am parcat masina....Acum astept scrisoare de la ei....in ce grup,cand....voi incepe scoala.Apoi am foat la un interviu....unde am primit un job,nu e cine stie ce dar am si alta activitate,in afara celei de mamica.
Acum sa va spun despre Martijn,el se alfla in perioada acrobatiilor,mai precis la sectiunea escaladat.Sambata a incercat sa-si escaladeze patutul dar nu prea i-a iesit,si cum bine se intelege a cazut....jalea a fost de proportii,de genul ca nu numai ca nu mai voia intins dar nu-mi dadea drumul de gat.Ce mai, sperietura mare,toti 3 .Acum e mai bine,aproape ca si-a revenit total,mai tresare....dar sper in cateva zile sa fie doar amintire..Am vizitat concultatiebireau... avem 68.5 cm , 8.600 g,si 6 luni si o sapt.
Ionela,nici cea mai mica idee,am incercat si un translator electroni...dar nik.
avem aici si poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/danaready/album?.dir=f58c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
pe curand
Dantje & Martijn
danyce spune:
Ionela, uite aici niste denumiri care sper sa te ajute:
Triticum aestivum L. Emend. Fiori et Paol. - grau comun
Triticum durum Desf. - grau dur
Triticum spelta L. - grau
Este vorba de spelt in engleza, tot spelt si in olandeza (nu speelt), epautre (fr), dinkel (germana). In terminologia cerealelor in lb romana se mai gaseste des sub denumirea de alac.
Anky, mai sunt destul de ocupata vreo saptamana si apoi mai vorbim despre o viitoare intalnire.
Alina, pt o petrecere reusita nu e nevoie de fff multi bani, ci de un plan bun pe care sa-l pui in aplicare.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anky spune:
Danyce,m-am uitat chiar acum pe Skyeurope si vad ca nu imi permite intoarcere peste trei luni,mama o sa stea trei luni daca vine.Voi cum ati facut,ati platit dus-intors sau numai dus?.Se poate sa platesc numai dus si peste trei luni intors,sau trebuie aratat biletul la vama?.Si inca ceva,biletul de autocar de unde l-ai cumparat,se poate combina?
Pupici
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
danyce spune:
Anky, noi am luat biletele dus-intors, dar pt doar 1 sapt. Cred ca s-ar putea si pt o perioada mai mare, 2-3 luni (nu vad de ce nu ar fi asa). Tu ai incercat sa faci rezervare pt februarie-mai anul viitor? Ca atunci s-ar putea ca ei sa nu vanda inca bilete pt luna mai pt ca pana atunci s-ar putea schimba zborurile (ora decolarii/sosirii, de ex.). Asa cred...La vama trebuie sa arate invitatie, pasaport si rezervarea biletului listata (acolo iti apare numarul zborului si confirmarea ca ai platit biletul).
De la Cj circula foarte des microbuze la Budapesta si pretul unui bilet dus-intors e de aprox. 40 euro/pers. Pot sa o intreb pe sora mea la ce firma a platit ea calatoria asta.Oricum, e vorba de o cursa serioasa, soferul are copii dupa biletele de zbor, respectiv rezervarile de bilet (hartia aceea listata de care iti povesteam) si stie exact unde merge fiecare, la ce terminal trebuie sa duca pasagerii. Asadar, plata pt zborul cu SkyEurope se face cu credit card si drumul Cj-Budapesta-Cj se face in numerar la sediul unei firme din Cj.
Sper sa te fi lamurit. Daca nu, o sa caut eu cand am timp sa vad cum sta treaba. Pupici,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Muc cel mic spune:
Dupa cum va spuneam la noi a venit toamna... si odata cu ea gripa si toti virusii de la cresa. Nadya si Sammy sunt de 3 zile tare bolnaviori... si nici eu nu sunt mai bine... Dar ne tinem tari ca nu avem incotro... Si atat atimp cat inca avem filme cu Teletubbies si Winnie De Pooh supravietuim...
Dantje, mult succes la scoala si felicitari pt. locul de munca, mai ales in conjunctura asta economica...
Alina Maria... vorbesti de Biddinghuizen de parca ai vorbi de Zwolle, si aici viata e linistita si calma, iar toamna o face si mai frumoasa (in afara de treaba cu virusii s.a.m.d. - dar las' ca asa ne intarim sistemul imunitar)
Care stiti sa ma ajutati si pe mine cu albumul de poze?
Aveti grija de voi si ce cei mici.
Muc cel mic, sammy & Nadya