Aici, in Olanda (12)
Raspunsuri - Pagina 10
danyce spune:
Alina, wow!Deja se apropie examenul de conducere? Dar cate ore ai luat, daca nu sunt indiscreta?Intreb pt ca eu sunt toba de carte la teorie, dar am facut abia 8 ore de condus si inca mai am de invataaaaaat....Oricum instructorul meu ma streseaza la fiecare ora cu ideea lui de a face totul in ritmul melcului (cica "langzaam opbouwen", in tp ce eu vreau si pot sa invat totul mult mai repede; sper sa-l si conving de asta pt ca si sa-l conving ca inteleg perfect terminologia tehnica in olandeza mi-a luat vreo 2 ore si am primit un raspuns tare dragut :"alte straine inteleg mult mai greu sau nu inteleg deloc". Mda, nu mai zic nimik...in rest e Ok si condusul si tipul, in general, cand uita ca-s "buitenlander").
Anky, bine te-ai intors!
Miana, felicitari pt micuta printesa!Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!
Ancade, cand a nascut Miana?
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Alina Maria spune:
Danyce daca ai fii avut examenul teoretic luat poate ca te-ar fii ajutat mai mult , ma refer la instructor , el ar fii avut mai multa incredere cel putin mie asa mi-a spus al meu care are 23 de ani si eu am fost prima lui tipa pe care a trebuit sa invete .
Eu am acum la activ 24 de ore pe care le-am facut in grup de cate 2 si pana pe 15 noiembrie mai am 6 ore , dau un examen de proba apoi imi spune examinatorul ce mai am de pus la punct si cate oremai am nevoie . Dupa care se pune data finala de examen .
Eu am condus chiar si de 2 ori pe saptamana asta inseamna 4 ore deci a mers repede .
Mult succes si tine-te bine o sa vezi tu ca pana la urma urmei o sa ajungi acolo unde vrei , daca iau eu inaintea ta vin cu masina la tine daca iei tu vii tu .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 8 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Muc cel mic spune:
Seara buna fetelor,
Numele meu este Ramona, insa Muc cel mic imi aduce aminte de casa... asa ma alinta o prietena...
Locuiesc in (NL) Zwolle de 6 ani, sunt casatorita si am o fetita de 2 ani si 9 luni (Nadya) si un baietel de 4 luni jumate (Sammy)... Sunt jongerenwerker part-time (28 ore) si mamica in restul timpului.
De hobby-uri s.a.m.d. nu am prea mult timp. In timpul liber ma ocum in mod special de viata sociala si in ultima vreme de adictia la DC...
succes la condus si examene, imi aduc aminte prin ce am trecut eu... Aveam un instructor de origine turca si ii toca gura de numa, mereu plecam cu capu' calendar de la orele de condus. Si avea un obicei sa imi dea una dupa cap daca nu ma uitam in oglinzi 1,2 si peste umar... pana m-am luat o data la cearta rau de tot cu el si de atunci am devenit cei mai buni prieteni. De atunci au trecut vreo 3 ani dar si acum cand ma vede pa strada cumasina sau bicicleta ma claxoneaza si faca cu mana...
noapte buna tuuror.
Muc cel mic, Sammy &Nadya
danyce spune:
Avem pozici de la ziua Almei. Ordinea e cam aiurea ca nu stiu ce se intampla cu webshots si nu am chef sa le mai aranjez. Vizionare placuta!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Alina Maria spune:
Buna fetelor ,
Ramona ce chestie cu instructorul tau ,pai asa ceva nu se face adica cum ca doar tu esti sefu ca tu platesti ca daca vreai puteai sa il schimbi oricand . Si eu lucrez ca si tine in jur de 27 ore , depinde caci lucrez in restaurant ca ospatarita . Deci lucrez trei zile de pe la 14:00 pana ca d e gata , 21,22,23,24:00 .
Danyce superbe popzele mai ales tortrurile , wow 3 ?
Cred ca te-a costat o avere toata petrecerea caci am vazut ca tu ai pus si masa , mama mia , tu te crezi in romania / oricum o aniversare cred eu de neuitat , bravo tie .
Alma are cu ce sa se mandreasca mai tarziu cand va vedea pozele , si cu asa mamica . Cine mai era in poze , am vazut bunicii , o tipa cu parul lung saten care apare des nu stiu cine e , si care e tati ca nu mi-am dat seama .
Va pup ma duc la Mandy pana nu isi da in cap cu jucariile ca e cam nervoasa .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 8 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
coranima spune:
Danyce, cu putina intarziere iti urez si eu toate cele bune pentru Alma.La multi ani!
danyce spune:
Coranima, multumim pt urari.
Alina, merci de aprecieri. Pai eu nu ma cred in Ro si ce ai vazut tu in poze nu era inca totul, doar o cina obisnuita pt cei aflati inca in casa vineri (cand nu am facut chiar petrecere, asta fiind sambata). Asta pt ca eu nu asez masa in fct de programari sau nu astept sa-mi plece musafirii ca sa mancam (cum fac unii olanndezi si nu vreau sa fiu rea facand remarca asta). Sambata fost petrecerea si am avut cort mare in gradina, unde am facut barbeque party, eu pregatind doar niste aperitive rapide si niste salate.Asa ca...no big deal:))). In plus, Alma merita totul.
Tati al nostru apare destul de frecvent in poze. Cum de nu-l stii? Intr-o poza apare cu un coif pe cap, aproape de masa in forma de triunghi si, cred eu, am scris acolo "tati" printre altele...Daca nu te descurci, caut eu poza si ti-o arat.
danyce spune:
Alina, voilą:
http://community.webshots.com/photo/484323853/484370890FQZXiu
miana spune:
Fetelor nu am mai scris asa de mult pe forum ca imi uitasem si parola.De fapt cred ca de cand am ramas insarcinata, ca am avut eu asa un fix sa tin cat mai secret sa nu cumva sa ma trezesc din vis. Pt. ca asa a fost sarcina mea la inceput, fara nici un simptom de ma panicam toata, oare merge sarcina mea inainte sau de ce nu sunt si eu ca mai toate gravidele cu ceva simptome.
De nascut am nascut la fel ca si Danyce , adica pe 21 okt. numai ca la mine a fost o sapt. mai devreme fata de DPN si mi-aduc aminte ca la ea a fost la 42 sapt. La multi ani , Danyce pt. Alma si sa va aduca in continuare numai bucurii si fericire!
Cand o sa ma simt mai bine o sa va scriu si cate ceva despre nastere, acum asa cum v-a zis Despina( binenteles Despina ca nu m-am suparat ca le-ai anuntat pe fete,ma gandeam si eu s-o fac ,desi nu stiu la cate va mai spunea ceva numele meu )mi-e f. f.greu cu refacerea dupa nastere. E asa frumos sa te trezesti dintr-o data mama, dar f. greu cu lehuzia, cel putin pt. mine
Multe multumiri pt. urari,numai bine la toate si puiutilor vostri mai mari sau mai mici!
Muc cel mic spune:
seara buna...
asa e Alina Maria, tocmai de aia m-am si luat la cearta cu el, sa stabilim ce si cum... si treaba e ca pana la urma a acceptat faptul ca i-am spus deschis ca nu-i apreciez metodele didactice...
Sa stiti ca am dat o tura prin pozele voastre... aveti niste copii minunati. Sa va traiasca si sa fie samatosi, si Almei, desi cu intarziere cele mai bune urari... sa creasca mare si isteata.
Alina cum e viata in Biddinghuizen? Dar in restul Olandei, fetelor cum e viata? A venit si la voi toamna uda si rece? Eu azi am venit uda toata iar Nadya si-a adus aminte de jocul ei preferat... saritul prin balti pana ne aduce pe noi la exasperare... Dar in fine, nu comentez prea mult pentru ca din spusul bunicilor cam asta era zi jocul meu preferat... cum adica aschia nu sare departe de trunchi !?!
Va las cu bine si pe curand.... si incerc sa pun si eu niste pozulici cu noi.
Muc cel mic, Sammy & Nadya