bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Ubi productia mea de lapte a scazut. Dare absolut normal avand in vedere ca i-am introdus deja 3 mese. msi suge seara s, noaptea si dimineata (3 mese clare) plus de cate ori vrea pe timpul zilei (de obicei o data sau 2 ori) dar e clar ca mare lucru peste zi nu cred ca mai mananca.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

ah eu nu pot saptamana asta,de maine iar raman fara jupan!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineate fetelor.

Bine ai revenit, Liviana. Cum a fost prin plimari? Nu ne pui niste poze?

Fetelor, vreau si eu sa ii dau san. Ce rau imi pare ca nu am avut ambitie ca voi.

Tomasa, in ziua cand ne-ai zis ca lui Tudor i-au iesit dintisorii de sus de langa cei de pe mijloc (incisivii?) sora mea a zis ca, crede ca si lui Seb ii ies ca iar ii curg balele in abundenta de ceva timp, si cand se uita, ii avea si el iesiti, coltisorii. Se are ca il urmareste pe Tudor.

Coraly, cati dintisori are Sergiu, ca, cand lui Seb i-au iesit primii doi el avea sase? Sunt tare curioasa.

Fetelor care nu mai scrieti, puneti macar poze sa va vedem ingerasii, Va rog!!!!!!!!

La multi ani Alexandra a lui Ubi pentru ieri (scuzepentru intarziere) si pentru azi, cand implineste 7 luni. Multi innainte, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia, multumim pt aprecieri si pt raspuns!

Eu sunt dispusa sa ne vedem vineri dupa amiaza in parc cu piticii! Haideti fetele, propuneti un parc si o ora!
La intalnirile intre mamici nu pot veni pt ca nu am cu cine lasa piticul, iar de luni daca incep treaba n-o sa mai pot veni nici la cele cu piticii. :(

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Witchieam citit totul de la 'Bau' si ma-i induiosat profund.Frumoasa Irinuca cu cercei si fara si sa va traiasca!
Problema cu cerceii o avem si noi,eu vreau sa-i fac gauri,sotul meu nu si nu!El si cind mergeam sa-i facem vaccinul,imi spunea ca de ce sa o tina el,ca pe urma o sa-l urasca!?Explica-i omului ca eu vreau cercei,nimic,a vazut el o fetita cu cerceii prea mari pentru virsta de 2 ani,ii atirnau urechile si saracul a ramas socat....degeaba ii spun eu ca ii pun cercelusi finuti.
Fetelor,exista diferenta intr-e alaptatul la sin si cea cu biberonul?Nu ma refer la consistenta laptelui,ci la numarul de mese!
Tot citesc ca va treziti noaptea sa alaptati,cred ca e un chin!!(dar merita pt copiii nostri)
Eu de cind am inceput sa-i dau si altceva in afara de lapte,nu m-am lovit de astfel de probleme.
Elenucia maninca :-dimineata la 6-6.30,lapte cu biscuiti
-la 13,papa(reteta pediatrului,fierbi un dovlecel,un cartof si un morcov,dupa aceea in supa 250gr se pune,doua linguri de legumele mai sus pasate,doua linguri de faina de orez sau cereale,o lingura de ulei de masline,doua linguri de parmigiano si carne de pui,curcan sau iepure(una din acestea)la fel pasata si amestecata cu toate de mai sus).Va imaginati ce gust are??
-La 17-17.30,o fructa,sau combinatie cu iaurt,si laptic cu biscuiti
-la 22.30 laptic cu biscuiti
Programul e un pic tras de urechi,ca sa-mi doarma pina dimineata,dar chiar daca maninca pe la 21,doarme pina dimineata.
Probabil vom difersifica ceva de miine,ca avem programare la pediatru si va vom spune noutatile.
Parerea mea,aici pediatri sint foarte severi,dietologi si cu un copil de 2-3 luni,igienisti,se uita si-n .....!
Nu vreau sa spun ca Elena o fi vreun copil minune,dar ea saracuta a dormit toata noaptea din prima zi cind am adus-o acasa,de m-am speriat!Sint copii si copii!
Va doresc o zi buna la toate!!

Mama lui Elena _Stefaniasi Mircea

panagia gabri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Witchie

dadada si acasa zicem ca mergem cu baietii la o bere...

cu piticii eu zic sa ne vedem intr-un parc ceva. ca la crasma nici nu cred ca ne primeste.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Bau!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Dupa intalalnirea de joia trecuta mama a impuns fuga in Moldova; mi-a spus ca se intoarce acasa dupa Sf. Maria, adica pe 9 septembrie; Ce mult mi se pare pana atunci........

Am mai spus eu ca Andrei are un biberon cu cioculet, care nu curge deloc, decat daca copilul suge din el; n-am avut ce face si i l-am lasat langa el pe timpul noptii; azi dimineata imi era atat de rau ca nu ma puteam da jos la el caci il auzeam maraind si pana m-a auzit GAby din baie Andrei nu se mai auzea; cand s-a dus la el, Andrei sugea apa din el singur singurel; Dupa ce ne-am minunat, desi eu zic ca a fost o pura intamplare am avut motiv de suparare cu sotu' ca sunt inconstienta ca i le las pe langa el ca daca se inneaca si noi nu il auzim si dam in altele;
Asa ca va rog sa-mi spuneti daca am fost mama iresponsabila, si sa ma apuc sa-mi fac mustrari de constiinta, sau sa il mai las pe langa el, desi curaj acum nu mai am, caci mi s-a aratat "drobul de sare"

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Kita, Nu esti o mama iresponsabila. Copilul a ridicat singur biberonul si a baut singur! E semn de inteligenta. Ar trebui sa sarbatoriti!!!
E inceputul independentei! Irina are 3 biberoane prin pat si o multime de jucarii si eu sunt super happy cand le roade pe alea in loc sa-si roada carutzul.

Gabry :)

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Bau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kita, nu iti face probleme, copilu' de acuma creste si invata tot felul de kestii. Rebecca se serveste singura de ceva vreme, si eu ii las bibe cu ceai pe linga ea.
O kestie care m-a uimit, intr-o dimineatza ma imbracam sa plec la munca si ma uitam la ea...si ea dormea, a cautat cu mina prin patutz, a gasit suzeta, si-a potrivit-o bine,(prima oara a pus-o strimb ) si asta fara sa deschida okii. asta inseamna ca stiu ei ce fac si deja isi cunosc coltzisorul lor.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Oho! pai la fza cu suzi, jupan Andrei o ia in mana si cu ochii inchisi pe pipaite, pana sa ajunga sa-si nimereasca gura sta ca puiu de porumbel cu gura cascata ca poate poate i-o nimeri ceva in dansa cu ajutor!

PAtricia veniti azi afara in TEi?

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput