bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ubi si eu inca mai alaptez,si magga,si ana-maria...anyway fata mea se trezeste inca noaptea si parca ii e mai foame ca zziua,pe bune,de vreo 4-5 seri sta cu tzatza in gura cam jumatate de noapte.A descoprit ca e cool sa se joace nopatea si vad ca-si face program de joaca pe la 3-4 dimineata.Eu de obicei adorm la tv in sufragerie si pe la 3 cand se trezeste ea si plange ma mut in dormitor si o iau langa mine,i dau tzitzi si dormim impreuna.Ei alataieri m-am trezit in plansul ei,alerg repede s-o iau din patut ca de obicei si ce vad????Erau toate jucariile ei de plus,pe care i le pun la unul din capetele patutzului,prin tot patutul,se jucase fata cu toate!Si a inceput sa planga cand s-a plictisit de ele.Azi noapte am dormit cu ea in camera de la inceput si tot pe la 3-4 s-a trezit voioasa,s-a jucat cu parul meu pana n-am mai putut rezista si mi l-am prins in coada,m-am intors cu spatele la ea dar da-i rasete si gangureala,a tras de toate pernele,s-a rostogolit,mi-a dat la picioare,am tras-o de doua ori inapoi ca ajunsese pe la mijlocul patului....ce mai,teroare!Degeaba am incercat eu sa-i dau tzatza poate poate s-o induiosa de mine si o adormi,m-a muscat si apoi da-i iar chiote!Pana nu si-a facut numarul nu s-a lasat,apoi a adormit frumos in bratele mele!Am un chef nebun sa ma joc la 3 dimineata!
Sa vedem ce program avem in noaptea asta,ca eu sunt convinsa ca astia nu mai sunt dinti.Si nici masele!
Deci in alta ordine de idei,noi ne trezim cam de 2 ori,pana la 3 ori maxim pe noapte:in jur de 3 prima oara,dupa care pe la 6-7 si mai adormim apoi pana pe la 9.Inainte se trezea si pe la 12-1.Vad ca variaza foarte mult programul de somn noaptea.Mai are zile cand nu mai adoarme dupa 7...dar in schimb la 9-10 adoarme din nou.
Va pup si va urez nopti linistite!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ubi ultima masa de tzitzi integral a fost la Andrei pe 6 august; de atunci am ajuns la biberon; a fost genul de copil care daca nu i-am mai dat san nici nu a mai cerut si a aceeptat tetina;

Nu mai stiu insa daca am povestit ca saptamana trecuta in parc a vazut un bebe in parc care manca san, si dupa 2 saptamani de la intarcat l-a apucat un dor nespus; era ora de piure dar nici n-a vrut sa vada, i-am facut lapte dar nu l-a vrut in pozitia culcat cum ii dau eu de obicei, ci luat in brate si tinut bibe in dreptul sanului; Stia el ceva dar nu isi mai amintea cred ca prea bine;

In alta ordine de idei, ma consider o NORA INGRATA; pe soacra mea o cheama Alexandra si nici prin cap nu mi-a trecut sa-i urez ce se cuvine, asa macar din bun simt, ca e cumsecade; nici un telefon nu i-am dat, nici pragul nu i l-am calcat caci e la doua scari distanta de mine; Am o scuza, am avut si inca mai am capul cat o banita;

Asa ca La Multi Ani sarbatoritilor de ieri;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

UBI, merci, o sa incercam:)

Megg, nu stiu ce sa iti spun despre bazarul pt Mihai. Cateodata am senzatia ca oamenii de pe DC au obosit sa tot auda cuvintele asta: "doneaza pentru..."

Asa cum spuneau si bunica Sabinei si Gabriela Hogas... este incredibil prin ce umilinte trec oamenii astia care sunt nevoiti sa intinda mana la cei din jur.
Mai vorbim despre asta.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Bau!

Mergi la inceput

ce-ar fi sa ne intalnim vinerea dupa servici?

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Bau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

o buna idee !

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

N-ar fi mai bine joi? adica sa ramana ziua de joi pentru intalniri, si sa fie si piticii de data asta?

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

Cu piticii la crashma? NUNUNUNUNUNUNU!!!!

ideea era: mai iesiti din casa si fara tzanci, mai aerisiti-va, mai vorbiti si despre altceva, mai schimbati aerul, mai gustati o cafea facuta de altul care vi se aduce la nas, nu bauta din sticla de plastic si clocita in carucior.

Nu dati cu pietre, si eu imi iubesc fetita de mor de dragul ei dar cateodata dupa servici, menaj, copil, am nevoie sa respir, macar o ora!

Parerea mea

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Bau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sunt de acord cu Anda. Ne intalnim fara copii, doar ca saptamana asta nu cred sa pot.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

da, si eu zic la fel. sa ne simtim bine intre fete
cu copiii, cred ca in wkend e cel mai usor, mai ales pentru mine. eu ajung acasa la 4, pina ne pregatim, pina plecam....dar, daca trebe, vom face fatza si asa

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

dadada si acasa zicem ca mergem cu baietii la o bere...

cu piticii eu zic sa ne vedem intr-un parc ceva. ca la crasma nici nu cred ca ne primeste.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Bau!

Mergi la inceput