bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Lavinia - of..deci se poate si mai rau. A mea se scoala doar sa pape si in 10 minute si eu si ea suntem inapoi in lumea lui Mos Ene.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kita, voi cind iesiti? acum e un nor cam urit pe aici.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

quote:
Originally posted by gabry

Witchieam citit totul de la 'Bau' si ma-i induiosat profund.Frumoasa Irinuca cu cercei si fara si sa va traiasca!
Problema cu cerceii o avem si noi,eu vreau sa-i fac gauri,sotul meu nu si nu!El si cind mergeam sa-i facem vaccinul,imi spunea ca de ce sa o tina el,ca pe urma o sa-l urasca!?Explica-i omului ca eu vreau cercei,nimic,a vazut el o fetita cu cerceii prea mari pentru virsta de 2 ani,ii atirnau urechile si saracul a ramas socat....degeaba ii spun eu ca ii pun cercelusi finuti.
Fetelor,exista diferenta intr-e alaptatul la sin si cea cu biberonul?Nu ma refer la consistenta laptelui,ci la numarul de mese!
Tot citesc ca va treziti noaptea sa alaptati,cred ca e un chin!!(dar merita pt copiii nostri)
Eu de cind am inceput sa-i dau si altceva in afara de lapte,nu m-am lovit de astfel de probleme.
Elenucia maninca :-dimineata la 6-6.30,lapte cu biscuiti
-la 13,papa(reteta pediatrului,fierbi un dovlecel,un cartof si un morcov,dupa aceea in supa 250gr se pune,doua linguri de legumele mai sus pasate,doua linguri de faina de orez sau cereale,o lingura de ulei de masline,doua linguri de parmigiano si carne de pui,curcan sau iepure(una din acestea)la fel pasata si amestecata cu toate de mai sus).Va imaginati ce gust are??
-La 17-17.30,o fructa,sau combinatie cu iaurt,si laptic cu biscuiti
-la 22.30 laptic cu biscuiti
Programul e un pic tras de urechi,ca sa-mi doarma pina dimineata,dar chiar daca maninca pe la 21,doarme pina dimineata.
Probabil vom difersifica ceva de miine,ca avem programare la pediatru si va vom spune noutatile.
Parerea mea,aici pediatri sint foarte severi,dietologi si cu un copil de 2-3 luni,igienisti,se uita si-n .....!
Nu vreau sa spun ca Elena o fi vreun copil minune,dar ea saracuta a dormit toata noaptea din prima zi cind am adus-o acasa,de m-am speriat!Sint copii si copii!
Va doresc o zi buna la toate!!

Mama lui Elena _Stefaniasi Mircea

panagia gabri

Nu stiu daca exista un rasapuns clar la intrebarea ta. Cred ca sunt copii care mannaca san si dorm toata nopatea. Al meu a avut cateva nopti cand a dormit continuu dar celel mai multe se trezeste cel putin o data (p ela 4 si papa repede tzitzi).

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Ubi, Codrin de pe la 3 luni nu s-a mai trezit noaptea... in schimb pe la 4 luni asa a avut o sapt incare ma facuse varza... se trezea la 2 ore cred... nus ce a avut nici acum. de atunci a dormit f bine de la 8:30-9 la 6 dim cind sugea 10min si apoi somn inca 2 ore eeeh, iar acum de simbata seara nus ce are ca iar se cam tyrezeste insa acum banuiesc si eu dintii caci face urit rau si ziua tot din weekend asa si ii dau apa/ceai/suzi doar, nu vreau sa-i mai dau sa suga noaptea. adica ce am cistigat zic eu (sa invete ca noaptea nu se papa)sa nu mai dau inapoi; astea 2 luni de somn continuu mi-au fost de VIS!
va tin la curent cind ne apar si dintii aceia... speram cit mai rpd, sa nu ne mai chinuiasca. daca n-or fii dintii o fii ce spunea Magga, treaba cu psihicul cind se pregatesc sa stea bine in fundulet .

hai pupici si nopti cit mai usoare!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

mamici leneshe !

Magga drum bun spre casa, sa ajungeti cu bine!

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Bau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Da Ubi dupa cum ti-am relatat se poate mai rau ca la voi.Dar nu ma plang,inca e ok,mai ales de cand am sot care are grija de fata dimineata si asa mai lenevesc si eu.Oricum usor nu e sa cresti un copil si slava Domnului ca am copil sanatos,trecem peste orice fitza si moft,planset si scancet,refuz de supica,trezit noaptea,muscat de san,etc atat timp cat e sanatos copilul.Asta ne e meseria de mama,sa veghem zi si noapte asupra pruncului,nimeni n-a zis ca usor,dar toata lumea a zis ca-i frumos!Sa ne bucuram de ei,poznasi sau nu,ca-i avem,ca suntem norocoase ca avem copii,ca sunt sanatosi!S-au nascut din dragoste si din tot ce-am avut noi mai bun.
Noapte buna mamici fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Magga drum bun spre casa si o sedere cit mai placuta.Kita asa cum ti-au spus fetele eu nu mi-as face probleme mai ales ca ai sticluta aceea si nu se poate ineca asa usor, e un pas inainte oricum trebuie sa invete sa pape singuri asa ca bucurate.
Oana cu Doris am mai pus poze mai demult. Eu as pune poze insa trebuie sa recunosc ca nu ma pricep si nici o prietena de-a mea de aiceea nu stie, asa ca trebuie sa astept pina isi face sotul timp si imi arata. Am fost cu Clara la vaccin luni si am trecut cu bine. Felicitari pt. dintisori. Lasa ca poate la al doilea copilas vei avea mai multa ambitie si vei alapta. Oricum Seb si ceilalti copii care au primit biberon sau dezvoltat foarte bine. Eu inca mai alaptez, de saptamina viitoare incep sa ii dau ceva papica, doctorita pediatra a spus ca mai pot continua inca 1 luna doar cu sin insa eu asa am facut si la Doris de la 6 luni a primit si sin si papa.
Doris incepe luni scoala si am fost la cumparaturi, haine caci rechizitele primim lista doar luni. Va dati seama ieri i-am cumparat deja costumul de iarna pentru schi. Era o caldura de peste 30 de grade si lumea cumpara haine de iarna insa daca astepti pina in octombrie nu mai gasesti ce doresti ci cumperi ce primesti si de obicei mai scump.
Ubi, clara doarme toata noaptea, se culca pe la ora 22 atuncea ii d-au ultima data sin si doarme pina la 6. desigur ca are si ea nopti mai nelinistite cind se scoala si cere sin insa nu sint asa dese. Doris a baut tot la 3 ore, zi si noapte de aceea nu exista o regula intre copii alaptati la sin.
Crinuta, Doris va incepe sa cinte pina la urma la flote si de la anul va incerca cu pianul sau chitara.
Va pup pe toate si va doresc o zi placuta. ma duc ca am de calcat un virf de haine si de facut mincare, spalat etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Lavinia, asa e, meseria de cred ca e cea mai frumoasa din lume, foarte frumos spus!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Buna dimineata, mamici !

Sa aveti o zi frumoasa ca voi si ca bebelusii vostri.

E pace, copiii nostri cresc frumos, sunt sanatosi, ne avem una pe cealalta. Bucurati-va:)

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Bau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Aoleu fetelor ce frumos ati putut scrie! M-ati emotionat acu' de dimineata rau de tot!

Pe copii care nu stau bine de tot in fundulet voi cat timp ii lasati in sezut sau sprijiniti de perne? Eu il pun pe Andrei in fotoliu cu piciorele cracanate si cu vreo 3 jucarii si jos am pus o perna si eu calc rufe vis-a vis de el; Cat sa il tin asa? Pana se plictiseste el? caci acuma pare incantat si cam are cam juma' de ora!

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput