Sus... in Scandinavia (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Hahahhhh..io zic ca noi astia ogirjitii, sa facem acilea un club ..ce numai stralucitoru' narancea sa aiba unu'??? BTW coane, daca nu nici azi nu se obinsuieste stomacu' meu cu eritromicina, promit ca pun sare (m-am prins ca ccc cind incepe sa ma doara, tre' sa bag ceva la ghiozdan, lucru pe care l-am aplicat azi noapte de doua ori, spre fericirea absoluta a lui Ilie )
arborico, bine-ai ajuns acolo si sa fiti sanatosi si fericiti!!! Iar cu patu' danez, ai facut afacere buna, parol!!!
vikinga dau si io o mina de ajutor aci, daca e sa-i vindem chelea lui narancea
Rayu, bune coniacele!!!
Va pupez

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza la cafelutza!
Buletin meteo scandinav:soare fratilor cumnatilor,soare si iar soare!!Si citiva nori,da asta daca m-as pune pe partea pesimistilor si rauvoitorilor.Si fiind bine dispusa,ma fac ca nu iegzista.Asa!
Fiind soare ,nu-mi gasesc locul,probabil ca ies si eu la cascat gura prin magazine ,ca altceva...
ASA....in primul rind Arboritza:Adaptare usoara mami,povesteste-ne si noo mai multe,impresii alea alea.In ce oras esti?
doruletzule,cam asta e ordinea ,cu bebeii,heheh,te pomenesti ca incepe sa te ia cu frisoane?Las mamitzo,ca exista si o parte frumoasa a lucrurilor,care le bate pe toate celelalte,o sa vezi tu..
mami vikinga,pai nici eu nu prea am imaginatie la joaca,din pacate,dar cred ca cea mai buna solutie este gradinitza,acolo intilneste copii,zburda,se joaca,nu conteaza daca ploua sau ninge,au program de distractie garantat.In Germania nu pot fi dati copii asa mititei la gradinita?e luni Amelie merge la gradi,o sa-ti povestesc cum a fost.
Lilutza,a trecut raceala?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Propuneri pe ordinea de zi a Poienitzei:
1.infiintarea fan clubului "motanu narancea did it again"
2.cosmetizarea sujetului,ce ziceti schimbam si noi,nu de alta ,numa de plictiseala,titlul?Ce ziceti de "Circiumiioara scandinava" sau "scandinavii stiu DC".Astept propuneri.
3.ne jucam si noi de-a ceva?Poate asa vin scandinavii mai des in poiana
4.Cine da rindu urmator?

P.S.ma plictisesc fratilor,ceva de groaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

PAi nu vrei sa vii la mine sa imi faci bagajuuu? Ca mie mi-e lene .

Io votez pentru Scandinavii stiu DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza

rayu, bine ai venit in gasca plictisitilor.. si pe mine ma chinuie asta. si sa vezi plictiseala peste o saptamana cand o sa fiu in concediu... Acu' ma delectez cu modele de palarii, ce imaginatie mai au unii domne.
in legatura cu progeniturile, sper sa ai dreptate, sa fie si partea aia buna ca sincer, uneori ma mai intreb ce naiba m-o fi apucat...
io is de acord cu schimbarea titlului, n-am nici o idee da' imi place ala cu "scandinavii stiu DC" .

Julia, acomodare usoara! si treci p'acilea sa ne ma povestesti ce si cum

lilanda, da de ce se bucura Ilie de escapadele la frigider? a primit si el cate ceva? ca si pisoii mei stau si miorlaie in fata usii de la firigider, zici ca e pestera lu' Ali Baba pentru ei

annie, lasa bre ca mai ai putin si scapi de acolo! nu-ti iei si catelu'? io am venit aci cu pisoiu' romān dupa mine, am emigrat amandoi

mai vin io

Mergi la inceput

Annie,vin mami,sint experta la facut bagaje.Grija mare,sa nu-ti cari o sumedenie de chestii inutile,pe care oricum poti sa ti le cumperi la fatza locului,nu uita sa-ti iei niscai carti si cd-uri cu muzica,daca te paleste doru de Romanika,in rest,numa strictu necesar,restu e bataie de cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna dimineatableahh..cafeaua asta fara cofeina..rea mai este Nu pot eu sa beau cafea normala da' bun ca un paharel imi priesteSo inca mai am pina ce sa fac oki:))Arboria adaptare usoara pa pamint american!! Pai daca dormi in pat danez gata scandinava estiRayu la gradinita de la 3 ani, numai cind munceste mama se poate de la 2 ani si ceva si asta numai in cazul in care cupilul e "uscat" cum zic ei, adica gata cu pampersu'. Noi inca muncim la asta. Cit are Bubu a ta?PupVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

doruletu,am vazut si io sujetu cu palariile,sint mortale,da unde dreac sa porti asa ceva,daca nu te cheama regina Silvia,sau Contesa de Pompadur?
Apropos,fac suiedezii astia inculti misto de printese,de Madeleine si Victoria,ca cica se imbraca precum babele,au niste palarii mari tot timpu ,ca niste savarine ,in cap!Mie imi plac,ia uitati-va www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,688077,00.html" target="_blank">aici

Mergi la inceput

mama vikinga,inseamna ca suedezii sint mai amabili,aici poti sa-i dai de cind incep sa mearga,nu conteaza daca au inca pampersi,ii schimba ele.Pacat,mare pacat,acolo singur nu se plictiseste.Nu ai niste mamici cu copii de virsta similara,sa te intilnesti?Bubu a mea are un an si 4 luni,deci e mai tinara ca feciorul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

aaa, rayu, pai spusei acolo unde se poarta palariile care mai de care: la cursele de cai! Io care trec de doua ori pe zi in drum spre servici pe langa hipodromul din Vincennes am mai adimirat cateodata (de la distanta!) creatii d'astea.
Bre, da' printesele alea suedeze cand se imbraca asa, cu ce ocazie? ca doar nu e tinuta lor de fiecare zi? (valeu, le-ar lua o jumate de zi numai imbracatu'!)
uitai sa te felicit pentru domnisoara Boubou care merge deja la gradinita, ce fata mare s-a facut!

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput