Sus... in Scandinavia (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

doruletu,nu bre,se imbracara asea pentru ca au fost invitate la ziua lu varu Gustav,deh,ei asa isi sarbatoresc zilele de nastere,nu ca noi,cu coifuri de hirtie creponata

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ufffffffffff ce zapusala n-ai unde sa te mai ascunzi de soare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna ziua domnisoarelor si grasanilor!
Hop si io ca nu-i pa bani
Ca sa va inveseliti nitel : http://www.carfairies.com/test_019.swf

Na ca ma duc si io sa ma ascund in pat intre baietii mei Asa ceva

Pusi!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Claudel,cum dreac se joaca bazdagania aia?vezi domle,ce inseamna sa nu fii mama de baieti,mi-s paralela cu jocurile cu masinutze.
Pssssss..un martini sau o vodka cola cuscro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Si io votez tot pt "Scandinavii stiu DC".

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

vere narancea, bre "pustiule" , na ca ti se facu alt compliment!!
treci vere acasa acilea, ce cauti p'acolo intre femei, vezi ca nu-s de nasucul tau de adolescent bre!!
si nici nu reprezentativ nu esti, na, asa sa stii, e vorba de lucruri serioase aicisha, gusturi sarate, dulci, amare alea alea nu.... pushtisme bre

plec la plimbare, mai revin io mai pe seara sa vad daca s-a cumintit pustiul de narancea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

bre, field people (adica poienari), nu schimbati subiectul (prea tare) ca dupa aia cand o sa am si io timp de voi iar nu va gasesc!

arborico!!! bine ai venit, si bafta in toate cele; daca nu ti-am spus iti reamintesc ca lexi e cea mai draguta doamna de pe coasta de vest, asa ca dupa ce te mai aranjezi si tu si te acomodezi cu fusurile, sa o cauti negresit! Spune-ne si noua impresii, cand ai timp.

lexi
, tie la multi ani cu muuulta, multa intarziere (imi fac mea culpa cu piciorul). Macar luna am mai nimerit-o Sa stii ca m-am gandit la tine de ziua ta, dar eram in vizita la varu'meu la voi acolo la Pittsburgh, si n-am avut cum sa scriu, iar cand am ajuns acasa am uitat! (deh, batranetzele!) Sa cresti mare, sa fii fericita si iubita si sa-ti traiasca ghioceii!

narancea, hahahaha-hai si tu la pupat

Rayou, Boubou e dementiala! Hahaha, vorba lui conu'. Sa stii ca e normal ce face, si eu cand imi place de cineva imi vine sa ii musc de cap! Uite, ieri cu ai mei de vreo 2-3 ori am patit asa, dar m-am abtinut Lasa copila in pace, ca unde da mama, creste! (oh, asta era pe dos, atunci unde da copilul scade, probabil )

liris, felicitari si nu te stresa, asa stiu si eu ca natura are grija de bebe in primele 2 saptamani cand mama nu stie de existenta lui! Sunt sigura ca totul va fi bine, iar cata-doctorita ti-a zis sa spui doctorului tau doar asa, sa nu zici ca n-ai facut-o si pe asta, nu neaparat pt ca ar fi un pericol. Ei merg pe calea de maxima sigurantza! Sarcina usoara si bebe mancacios si somnoros, cand o fi sa fie!

dorulets
, si tie la fel! D-soara Antoinette tot se pregateste de box pentru cand iese la lumina? Se pare ca ea nu va practica muscatul, va trece din nou la combat sports! Glumesc, nu are nici o legatura activitatea din burtica cu comportamentul ulterior. Uite a mea, pe cat era de nazdravana cand era mica sau in burta, pe atat de linistita e acum, asa ca nu se pot trage concluzii!

adela, am citit ieri ceva de suedezi si m-am gandit la tine (nu stiu de ce, ca si la Rayou m-as fi putut gandi, dar tu imi pari mai 'suedeza' dintre voi doua, asa ca te identific mai bine cu ei! ). Uite ce am citit despre voi:
1. Numero Uno: se pare ca ati avut o vara ploioasa si ca urmare s-au produs multe ciuperci, asa ca primul ministru, sau nu stiu cine, s-a gandit sa dea un mesaj pozitiv la lume asa ca l-a dat pe asta cu ciupercile (ca uite ce multe s-au facut de la ploaie, haideti sa ne bucuram, popor!). Asa ca tot suedezul, cu mic cu mare, s-a dus la cules de ciuperci. Ba mai mult, un cetatean a luat si pisicul propriu intr-ajutor, care pisic bantuie prin padure si semnalizeaza prin mieunat cand da de un anume tip de ciuperci (chanterelles) Si am mai citit tot ieri in ziarul nostru local ca la Malmo (cu doo punctuletze) s-a infintat o biblioteca 'living library' pt oamenii rasisti, cu homofobii sau diverse alte prejudecati. Ca urmare, in loc sa inchiriezi o carte, poti sa inchiriezi pt 45 min un tigan, ori un homosexual, ori o femeie musulmana, ori un popa de nu stiu care, ori o lesbiana (ca sa stai de vorba cu ei, nu va ganditi la altceva! ) Neste anumite persoane de pe forumul asta ar beneficia de o vizita la biblioteca din Malmo!

lulutzo, bafta in lupta cu microbii! Si eu zic ca si cumatru', da cu sare, sau cu albastru de metil (badijonari). Aia fonctioneaza fara gres!

extremiko, bine ai venit in lumea celor mari si birocratici! Hang in there, o sa treaca si astea si vin altele! Drum bun si bafta in tot ce faci, sunt sigura ca o sa fie bine, doar ai incredere in tine si nu te lasa doborata de fonctzionari!

Irimell, si tie pupici si sanatate vertebrala!

Si pupici la restul lumii...

PS. tot ieri am citit o statistica cum ca in Canada luna in care se nasc cei mai multi copii e iulie! (asta datorita mie si familiei mele, probabil ) Explicatia? Pai noua luni mai devreme, adica prin octombrie, incepe sa fie frig, cade frunza, lumea se apuca sa faca foc in sobe, asa ca ce sa faca bietul om de rand??? Na ca sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa m-as duce la piscinean

Mergi la inceput

itsmiii,,bine de tot libraria aia din Malmö,vreau si io sa intilnesc acolo citeva persoane pentru care am o fobie groaznica:
1.Brad Pitt
2.Jean Reno
3.Olivier Martinez,offffffffff,pe asta il urasccumplit,pot avea macar doo ore in compania lui?
Vazui ca nea narancea e oarecum zdrelit de la poshetutze dar s-a mai potolit un pic,da sa va zic un secret,cind a intrat prima oara pe forum,si io credeam ca are numa vreo douaj de ani!cind colo,feciorii lui au cam virsta asta,rispekt!
Asea,deci votam?
Pina acum ,vreo 3-4 voturi pentru "Scandinavii stiu DC" si o abtinere de la madam "c'est moi",pe care zic io o putem mitui cu un mojito.
Alte propuneri nu aveti?haideti bre,puneti-va imaginatia salbatica la lucru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

multumesc inca o data ptr urari, ptr sfaturile si incurajarile pe care mi le oferiti cu atita generozitate. cele care ati trecut prin asta, stiti ce bine imi vin in momentele astea cind trec de la o extrema la cealalta.

quote:
Originally posted by narancea

hahahahaha pai tocmai asta ascultam aici intr-una , la tortura. nevastamea face urit cind vede ca ascult sau ma uit la shakira, arunca cu cratitzi prin bucatarie hahahahaha citeste in ochii mei ca sunt mort dupa ea. si asa ca azi daca singurel acasica, ce era mai bine sa fac ? aaaaaaaaaaaaaaaaa shakira cit cuprinde !
a ajuns perfectziunea cu la tortura

acum, shakira. nu-mi place deloc. dar deloc. melodia asta bate practic moneda pe niste miscari super senzuale, dar atit. mie-mi place un cintaret daca cinta, sa cinte ... nu conteaza ca arata nsaol. daca o fata e fufa, e fufa si face toate alea. e meseria ei nimeni nu se supara... dar chestiile astea amestecate ... te uiti la toate fatucile astea in ziua de azi: arata bine, nu contest, dar de ce nu se fac modele, de ce vor sa-mi tortureze si urechile??!! accept ca sunt frumoase, ca dau bine din fund, dar nu accept ca au pretentia ca si cinta.

si by the way va recomand AMARAL cu "Dias de Verano". am descoperit-o de curind, si parerea mea este ca e foarte foarte misto.

arborel, cum e america?
annie ... eu cind am plecat prima oara din tara , in Spania, acum muuuuulti ani, am sprijinit gardurile ambasadei spaniole luni intregi. nu existau programari, tin minte ca am facut o foaie intreaga de analize de toate felurile ... a fost cumplit... ma sculam la 4 dimineata sa fiu la 5.30 la poarta ambasadei ca in fiecare zi se faceau alte liste, unii dormeau acolo. iar viza am luat-o la limita , mai-mai sa pierd si biletul de avion.

itsme felicitari!!!

fetitele, duminica placuta, ce a mai ramas din ea!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput