Sus... in Scandinavia (73)
Raspunsuri - Pagina 7
liris spune:
multumesc frumos ptr urari si incurajari. sunteti toate niste dragute.
tocmai am vorbit pe chat cu Catalina , care e ginecoloaga ...si tocmai cind ma invatam cu ideea , si incepeam sa-mi impun sa gindesc pozitiv, mi-a spus ca ... in any case sa-i comentez doctorei (care va fi cea de familie, ca specilialist nu cred ca pup eu ...) si de faza cu tratamentul local de candida . pe care l-am facut, ca m-a pus Catalina si sa-i spun exact si acum stiu... incepind din ziua 17 ... asa ca mi-a mai bagat un ghimpe. mi-a zis Cata , ca ea nu are experienta enorma, ca ea stie ca nu e o problema, dar totusi ... sa make sure...
acum ma gindesc cind/daca sa-i spun lu maica-mea. acum ... la 4 -5 luni... ca sa nu vorbesc de mult iubitii socrii, ca lor nu le-as spune deloc ...
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Rayuela spune:
I'm back!
hahahah,ai vazut cuane naranceo,cum am inceput noi sa bem o tuiculitza,cum s-ai strins trupele!!
Irimelule,si io ,ca si conu,sint topita dupe Shakira,o fi ceva in neregula cu noi?Ce poa' sa faca fomeia asta din buric e ceva asa,extraordinar,vorba lu doruleatza!
Adelutz,lasa pasarelele si vino mai des prin poienitza,ca e garantat racoare si atmosfera,muzica ,beutura si putem si fuma ,nu ca-n Suedia!
Lilutz sanatate ,da-i cu antibiotic si-n caz de urgenta,baga cu sare,si daca tot nu merge,las-o in plata domnului,ca trece pin'la urma!
Pegasisule,relaxarea e sfinta mami,stii vorba aia,pauzele lungi si dese cheia marilor succese!
Extrema,matale cind iti iei zboru mami?ca nu mai sint la curent,se zboara acilea la scandinavi,ceva de groaza.
io ma duc la vecina ,am o vecina macedoneanca ,e de gashca rau,si culmea e ca locuieste in apartamentul in care am locuit io,adicatalea io ma simt ca acasa la ea,hehhe!!Cre'ca se lasa cu un coniac micutz!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Rayuela spune:
lirisule,acum am vazut mesajul tau!Eu zic ca cel mai bine e sa te consulti cu medicul tau!Vezi ce spun si ei ,eu am folosit canesten chiar in timpul sarcinii(fetili care au copii stiu de ce)si nu am primit nici o contraindicatie!Restul problemelor,toate la timpul lor,bebe e cel mai important ,sa aiba o mamica linistita si vesela!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
vikinga spune:
Liris vino incoa sa te pup, stai mai linistita si bucura-te de sarcina! Bineinteles mai intreaba un doctor, dar chiar asa de ce nu citesti pe instructiunile medicamentului luat? ce scrie pe el acolo, ca nu e recomandat femeilor insarcinate? Si eu am luat ceva pe perioada sarcinei, tot asa zic si eu ca si Rayu, femeile insarcinate stiu de ceRayu da-mi si mie idei ceva cum sa fac sa mai treaca timpul cu un copil de un an si 9 luni cind stai la mama nordului si ploua intr-una? Complexul de piscine e la malul marii, cind ies de acolo cu el direct in bataia vintului e aiurea..tot timpul se lasa cu raceli, asa ca tre sa gasesc altceva. Tu cum te descurci cu razboinica Bubu si cu vremea asta imposbila?Azi ok recunosc a fost vreme bunaEhei daca stiam ca se da de baut pe aici prin poienitza nu mai beam prin straini Petrecere mare in Sylt, tine 3 zile si 3 nopti, ziua pt copii, strazi blocate, tot felul de nebunii aduse pt astia mici, baloane zburda oriunde in aer, seara pt adulti, muzica life, puburi ambulante in aer liber in mai multe locuri pe insula. Am fost si eu un pic asa la o bere cu prieteni de ai nostri apoi am facut schimb cu sotzu', e in plina activitate acum. Da... nasol fara bunici..nici o sansa sa mai iesim si noi impreuna, ca la baby sittera mea tre sa fac progamare cu o sapt inainte si nu am sanse sa dau de ea libera cind sunt petreceri din astea, nahh scandinava si ea. Se aude muzica din oras pina aici in casa si eu stau la calc cu Ricky boschetraul, care e la picioarele mele si nush ce a prins de a mincat de pe jos dar ma asfixiaza....Am fost si la fitness si sauna, tare frumos facut complexul asta de saune si piscine. Deh..macar atit pe ziua de azi.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
doruletz spune:
nseara
scrisei de 2x un mesaj si de ambele dati il pierdui . Zona crepusculara e poienitza frate
liris, ce veste buna , felicitari! o sa vezi ca celelalte probleme o sa se rezolve rand pe rand. si io am facut tratament de candida, cu monazol (Sertaconazol), nu te mai stresa pentru asta pana nu vorbesti cu medicul tau
lilanda tot bolnavioara? asculta colosha de varu' narancea ca zice el bine, antibioticele devin frectii la picioare de lemn ca microorganismele astea s-au smecherit si ele si le fenteaza! mai incearca si cate un leac babesc ŕ la narancea ca nu se stie!
Rayu, pai de ce supararati bre fata? ca doar nu degeaba incepu ea sa bata si sa muste, nu? Ce chestie si cu progeniturile astea, dupa ce danseaza french-cancan pe ficatii mamei, incep sa scanceasca nopti intregi pe nervii parintilor si cum capata un pic de forta incep sa dea cu pumnisorii si sa muste... Ce-o mai urma mai incolo?
adelucci si irimell si itsme, bine ca va mai aratarati si voi p'acilea ca ziceam ca ne-ati uitat de tot.
vere narancea, vazui si io show-urile din camera femeilor, super , , . daca o asculti pe mama Rayu si mai pui si o poza cu feciorii, gata fun clubu'!
gata, fug si io la seriale politiste, daca si acu' se pierde mesaju' nu ma mai joc!
vikinga spune:
Mai narancea ne-ai refuzat..sau nu cumva te lasi greu convins Si eu ma gindeam asa azi in sauna cum rayu ca tot nu are servici momentan va fi consilier de imagine, stii tu, ashea sa fie treaba gindita sa facem NN-ul si mai cunoscut si popularizat:)) Iar io bineinteles la numarat baniim-ai facut sa rid, pe bune! Uite aici si un paharel de vin alb bun rau, ca azi am facut si o musaka si merge la tzanc.Nu acum pe bune, daca merg eu acum la rubrica de anuntúri si scriu asa "la multi ani narancea sa ne traiesti", ei sa vezi tu cite pagini de felicitari iei. No cum sa lasam noi treaba asta fara sa scoatem un profit acolo, bineinteles in scopuri umanitare!Gata va pup poienari, pe miine la cafea!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
arboria spune:
dragi poienitzari, am ajuns si io pa partea ailalta a globului si inca nu mi-am revenit de tot. e treaba de la fusuri. sper sa treaca in cateva zile, ca ma ia somnul cand mi-e lumea mai draga.
lexi, chiar ca-s aproape de tine. ieri oi fi trecut si pe langa casa voastra, ca ne-am invartit pe aici sa cautam mobila (in principal pat) pentru cupil. am gasit. am luat.
si inca un amanunt: cand am ajuns acasa am vazut ca e mobila fabricata in danemarca
acum cautam scoala pentru don'soara si o casuta pentru noi.
m-am distrat si io citindu-va, dar nu am prea mult timp, deocamdata, asa ca mai citesc si pe sarite.
azi am fost cu barca pe lac, sa se dea cupilu' cu colacu', dar n-am fost suficient de capabila sa imi amintesc sa bag si cardul in aparatul foto, asa ca n-am pozeeee. data viitoare nu mai uit.
liris, felicitari, inca putin timp sa iti dai si te vei obisnui cu ideea ca veti fi mai multi in familie.
si mai fericiti
hai ca mai vin io
narancea spune:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa agigea ....... esti departe de ecluza aaaaaaaaaaaaaa ? vezi trage sforile si fusurile
neatza dolofanele
Pegasis spune:
'Neatza . NN, ce matinal esti...
Julia, asteptam impresii...
lilanda, tin pumnii sa te faci bine! Io nici acum n-am terminat cu behaiala dupa raceala capatata.
Annie, io plec pe 17 la Switzerlandia. Te gasesc p'acolo?
liris, cata e doctor de doctor. Daca ti-a zis sa nu-ti faci griji, apoi nu-ti fa...
Ma duc sa shopuiesc.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
annie_xtreme spune:
Pai sa reiau mai detaliat un post mai vechi:
e-mail (25.08.2005): "donshoara A.M - GREAT NEWS - aveti permis de munca, va asteptam cu drag si dor pe 1 sept, sunati dvs la ambasada cand avetzi chef sa mergeti sa va luati viza. Cu respect, etc. etc."
Dupa primu moment de panica, in care mi-am dat seama ca nu am cum omeneste posibil sa ma duc si la Bucuresti (we, alea alea) si sa ma intorc si sa plec again, dau totusi telefon la ambasada:
EA:"volkvagenizbitnzidau"
EU: "bonjour?"
EA: (plictisita de moarte)"Buna ziua?"
EU: "Buna ziua, ma numesc, mi s-a eliberat un permis de munca pt Elvetia, trebuie sa fiu acolo in jur de 1 sept, cand as putea veni sa imi ridic?"
EA: (extrem de satisfacuta)"Hahahahahahahaah actele trebuie depuse cu 6-8 sapt inainte; n-aveti cum sa ajungeti pe 1 sept hahahahaahhaah"
EU: "Ah, nu, sa vedeti, actele mele au fost depuse, dar acolo; si tot acolo s-au inmultit, in sensu ca acum AM SI PERMIS DE MUNCA; vreau numa stampila, abtibild, ce puneti dvs la ambasada"
EA: "Nume, data nashterii"
EU "blah bla, blah(day) blah (month), blah (year)"
EA: "n-aveti nik, mai asteptati"
EU: "Cam cand as putea reveni cu un tel"
EA: (efectiv cracananadu-se de ras)"Muahahahaa mai asteptati" ping ping ping end of call
Asha ca la intrebarile precise despre data plecarii mele nu pot sa raspund si is si plina de draci ca a trebuit sa le explic la swiss people ca la noi nu e ca la ei - si e foarte posibil sa mai dureze.
Anyways, sper ca pe 17 sa fiu acolo, Carmen, si ne vdm sa sarbautoresc varsta mea new and improved divizibila cu 8.
Va pupacesc de la distanta deoarece mie imi iese o chestie nasuala dintr-un oki (cred ca de la mare mi se trage) si arat precum fiica lui Quasimodo.
O zi faina sa avetzi,
A.