Sus... in Scandinavia (73)
Raspunsuri - Pagina 6
Irimell spune:
Poienari, sa stiti ca e triunghiul Bermudelor pe aici...Si eu am avut senzatia ca am scris cite ceva cind era poienitza pustie, dar acum nu-i...deh...o fi scleroza timpurie...
Liris, ne bucuram pentru tine!!! Uite un paharel sa te veselesti nitel!
Rayu, pupici pe obrajori de razboinica Boubou.
Itsmi, smecheras ratonul cum a pindit el iesirea voastra...O fi invatat romana in ultimii ani si va intelege...Spor la invatat!
Adelutzdragutz, ce bineeeee ca te vad. Ce mai fac animalutzele? Si pasarica de pe Titanic sper sa dispara cit mai repede...
A plecat deja Arborica? Arboricaaaaaaa, sa fie intr-un ceas bun si numai bine!!!
Si o www.content.loudeye.com/scripts/hurl.exe?clipid=082919401030006900&cid=600111" target="_blank">serenada pentru poienitza...
Mai vin!
flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
lilanda spune:
Hai ca dau si io un rind...
Intii si-ntii, liris felicitari si sarcina usoara!!!
Io is rau, ca din cauza racelii, s-a lasat cu eritromicina si vaz ca n-o suport si...vai de meu: si fonfanita si cu stomacu'-n pioneze!!!
narancea, n-ai tu norocu' s-o ploa pe nevestiq...:-))
Ma duc sa m-arunc pe sofa, la Pipp Långstrump
Va pupez pe toti
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
narancea spune:
hahahahaha pai tocmai asta ascultam aici intr-una , la tortura. nevastamea face urit cind vede ca ascult sau ma uit la shakira, arunca cu cratitzi prin bucatarie hahahahaha citeste in ochii mei ca sunt mort dupa ea. si asa ca azi daca singurel acasica, ce era mai bine sa fac ? aaaaaaaaaaaaaaaaa shakira cit cuprinde !
a ajuns perfectziunea cu la tortura
narancea spune:
moldovica da sa pupam eu fata ca sa treaca .
ce ai zis ca ai facut eritromicina pe cale anala woowwwwww !!!!!!
unde ai ma infectzia in git ? ia sare din aia grosiera ( grov salt ) pe deget si baga bine adinc in git cu degetu si freaca acolo infectzia sa vezi tu ce trece, daca faci de doua ori pina miine dimineatza e gata. astea nu mai trec de la antibiotice, sau dus vremile alea, acu rezista usor de tot la eritromicina ta, tu nu rezisti ! fa ce zic eu, ia si da-i cu sare !
Irimell spune:
NN, tocmai pe tine te-am uitat? Ptiu, pai ti-am zis ca e scleroza timpurie...Tocmai vroiam sa te intreb ce cadouri ai adus de la Moscovica? (Daaa, si eu ascult Shakira anytime cu placere...dar nu in engleza...Ai vazut clipul de la Tortura? Woooow!)
Lilandutz, si eu fac urit la eritromicina si iau intotdeauna amoxicilina si fervex...Sau cu tuica fiarta cu piper, ti-am mai zis! Hai, lupta-te cu microbii si fa-te bine!
flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
Irimell spune:
Prima oara cind am vazut un clip cu ea, a fost la Ojos asi...demuuult...era vopsita rosu si avea suvite negre, focuri, serpi si alte miscari de buric de ramasesem cu gura cascata...iar clipul il consider la fel de reusit ca ce de la Tortura, iar melodia le fel de buna.
Si inca o www.content.loudeye.com/scripts/hurl.exe?clipid=009179001080006900&cid=600111" target="_blank">melodie draga mie...
Irimell spune:
Gata, pup absentii si prezentii si las becul aprins...poate mai vine cineva in vizita...
Somn lin!
annie_xtreme spune:
Liris si tinem pumnii. Take care .
Itsyou -brava si la mai mare!
Restu va-mpupez la gramada si va urez noapte buna, cu Marte in pozitia fabuloasa in care este (cik)