Sus... in Scandinavia (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

bre, hai sa va salut si eu ca vad ca sunteti singurei pe aici si neconsolati

sa va spun ce am facut eu. Am dat un test/examen de proba on-line unde am facut bine (am luat nota de trecere, cum ar veni), asa ca m-am relaxat imediat si am hotarat ca merit o pauza. Ca atare, in loc sa invat, m-am dus cu consortul la Niagara la degustat de vinuri alaltaieri, iar ieri la vizita la gradina (la altii in gradina). Azi am eu mosafiri, ceea ce ma face sa trag concluzia ca am luat-o pe o panta gresita cu examenul asta, ca vad ca de la un moment de relaxare acuma nu ma mai pot concentra de loc la chestii de studiu, da' DE LOC. Sa vedem cum scot camasa. Dar sa revenim. Am degustat la vinuri la Niagara de m-a durut capul, si am mancat la un restaurant pe lac (Ontario), unde a fost frumos asa de parca eram la mare. O sa va pun si poze cand o sa am timp.

Sa vedeti ce am mai patit. Alaltaieri seara mancam in gradina casei(Mihaela si Albicica stiu unde) cand tocmai ne-am amintit ca a doua zi e zi de gunoi si trebuie sa tragem pubelele la trotuar. Eu am incercat sa ma fofilez, ca eram cu mancarea in fatza, da' consortul nu si nu ca daca nu le scoatem noi, iar le scoate vecinul (si pe ale noastre) si e a nu stiu cata oara cand se intampla asa si lui ii e rusine. Eu zic: pai daca lasam astea aici, vin animalele. El zice: hai lasa leneveala si fuga la scos gunoiul, ca nu vine nimeni in 2 minute sa-ti ia nimic cat lipsim noi. Eiiii, wrong thinking! Nici n-am plecat bine, ca un raton care probabil ca ma pandea din tufis s-a infipt in farfuria mea imediat. Noi eram inca la gunoaie (efectiv de 2 minute), dar copila a venit in gradina sa ma intrebe ceva si in loc de mine a dat de raton pe scaunul meu, care plescaia fericit, la care s-au speriat si copila si ratonul (ala a fugit si si-a pierdut si painea care o furase de la mine). Ca sa vezi cum e cu viatza asta in sanul naturii.

Gata, lectia s-a terminat, va doresc un week-end cu nabadai si felicitari gravidutelor, lauzelor si persoanelor cu copii mici. Si don't worry, be happy! (even shits happy daca e nevoie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

OF!
chiar nu mai vine nimeni pe la noi prin poiana?hai bre sa mai dam si la altii,doar doar...

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

itsmiiiiiiiiii
faza cu ratonu e REA!!
Bravo,succes la examene in continuare,lasa sticlele alea,vorba lu conu,si pune mina pe carte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

Rayou, de maine ma apuc! (de studiu, da' sticla tot nu o las!)

PS. am editat sa intreb ce mai face Bubulica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

salutam poporul studios (de carte si alte invataminte)
eu intrasem doar sa vad daca zburda picior de arborie prin poiana, ca o simt tare aproape de mine, numa ca n-o vaz neam. arboria, daca m-ai uitat, o pun pe itsmiuta sa repete descrierea aia care-mi face cinste, ceva cu cea mai cea de pe coasta asta.

in rest, si pe aici sta sa ploua, cred ca-i conspiratie internationala.
itsmi, spor la carti si nu mai parasi masa, ca te fura de prin tufisuri, mama lor de chitibusi!

Mergi la inceput

itsmiiiiiiiiiii,nici nu mai povestesc de Bubu ca e tare rea,ne bate de ne rupe,ne mushca ,ne trage de par,de nas,ne pocneste,cu palme,cu pumni,nu stiu de unde are manierele astea!adevarat ca vine si ne pupa dupa,imediat ce ne trozneste,hop,shapte pupaturi,dar azi a cam sarit calu si chiar am pedepsit-o!
lexi,cred ca arboritza e pe la voi,p'acolo,ca eu asa am inteles!Sau poate am priceput io aiurea?Foarte posibil si acest fapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Rayu, da, acilea e, la doua strazi de mine, de-aia intrebam, ca sa stiu dupa ce ma uit. Unde-s vremurile alea, cand stia tot satul c-a venit cineva din strainatate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

is it you itsme ? aaaaaaaaa hai da ciocu incoa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'naseara!
ia sa mai trag si io un pic de aer proaspat de poienitza

liris felicitari maxime si nu-ti fa griji, totul va fi bine si sunt convinsa ca n-o sa te stresezi cu teza asa cum ai fi facut-o daca nu ai fi vazut liniutzele

itsme bafta-n continuare!

restu' gashtii, va pupez

io tot cu ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Io vegetez... Am sprijinit azi toate mobilele din casa... In afara de putina treaba avuta pe la aeroport, n-am facut nimic toata ziua. Da' nimic... Si ce bine e...

E rindu' meu?

editat ca sa zic: liris

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput